Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Δήμος Σερβίων - Βελβεντού: Το Περίπτερο του Δήμου στην 31η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας (Φωτογραφίες & video)

Επίσημους προσκεκλημένους και επισκέπτες υποδέχτηκε στο Περίπτερο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού ο Δήμαρχος  κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος μετά την τελετή των εγκαινίων της 31ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας που λειτουργεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων Κοζάνης. Στο Περίπτερο του Δήμου ΄΄φιλοξενούνται΄΄ παραγωγοί, επιχειρήσεις και τοπικά προϊόντα της περιοχής ενώ σε οθόνη προβάλλονται φυσικές ομορφιές, ιστορικά μνημεία και στιγμές από την διαδικασία παραγωγής διάφορων προϊόντων. Ο κ. Κοσματόπουλος υποδέχτηκε στο χώρο του περιπτέρου μεταξύ άλλων τον αναπληρωτή Yπουργό Oικονομίας κ. Τρύφωνα  Αλεξιάδη και τον Πρέσβη της Ταιβάν στην Ελλάδα κ. Kuo Boug Chiang.
















8 σχόλια:

Ξενοφώντας Βαϊζογλου είπε...

Κύριε Δήμαρχε ορθώς προβαλλεται τα Αγροτικά Προϊόντα, αλλά θα ήθελα να Σας υπενθυμίσω πως στον Δήμο μας ΕΧΟΥΜΕ και το Τουριστικό Προϊόν για το οποίο και πέρισυ, αλλά και φέτος το έχετε ΑΓΝΟΗΣΕΙ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει poster στο περίπτερο που προβάλλει την τουριστική ιστοσελίδα visi-msv. Στην οθόνη προβάλλονται αξιοθέατα του δήμου και η ιστοσελίδα για να μπορεί ο επισκέπτης να μπει στην τουριστική πύλη και να ενημερωθεί πλήρως για τις ομορφιές του δήμου μας!!! Μοιράζονται flayer με όλα τα κοινωνικά δίκτυα του δήμου (facebook, twitter, instagram, skype κτλ) όπως επίσης και ενημερωτικά φυλλάδια με την ιστορία του δήμου!! Οι επισκέπτες μαθαίνουν την εφαρμογή της ιστοσελίδας visit-msv για κινητά smartphone ούτω σώστε να έχουν γρήγορη περιήγηση στον δήμο στην ελληνική και αγγλική γλώσσα!!!

Ανώνυμος είπε...

τον εαυτό του προβάλλει , δεν προβάλλει τον τουρισμό αλλά όποιος τον βλέπει και τον ακούει παίρνει δρόμο γρήγορα .

Ξενοφώντας Βαϊζογλου είπε...

Αναφέρομαι στην δήλωση του Δημάρχου, ο οποίος πολύ ορθά αναφέρθηκε στα Τοπικά Προϊόντα, αλλά ξέχασε όπως και πέρυσι να αναφέρει τις Ομορφιές της περιοχής μας.
Οσο για το περίπτερο τις εντυπώσεις μου θα τις δημοσιοποιήσω όταν το επισκεφθώ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. .....
poster, έλεγες και στο χωριό σου το poster ( Αφίσα )
Το άλλο, άσε που δεν ξέρεις ούτε εσύ τι σημαίνει, το γράφεις και λάθος.
Flyer = = > prospectus = = > ενημερωτικό φυλάδιο.

Ανώνυμος είπε...

Ο σωρρας πέρασε καμια βόλτα; λοιπον σοβαρευτειτε και ρωτηστε και αφήστε τις δουλειες με τα κοληταρια και τους τζιτζιφιογκους αγράμματους που πήραν αξίωμα και νομίζουν οτι έγιναν παντογνώστες. Ακόμα και μεσα στο δημαρχείο υπαρχουν ατομα με γνώσεις και ικανότητες που μπορούν να βοηθήσουν. Προσωπικά γνώρισα εναν προπερσι οταν ήρθαν οι πρόσκοποι στο Βελβεντό και βλεποντας την οργάνωση τους και την βοήθεια που τους πρόσφερε ο συγκεκριμένος απόρησα που υπάρχει τέτοιος άνθρωπος στον δήμο. Βρείτε τους υπαρχουν

Ανώνυμος είπε...

Ela re xwriath poy se peirakse pws ta egrapse o an8rwpos!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι.. Περιμένουμε πως και πως την ετυμηγορία σου!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

Το Προφίλ μας