Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ιστορίες γυναικών

της Ιωάννας Κωσταρέλλα από το ΧΡΟΝΟ
Το θέμα  είναι πως αντιμετωπίζεις τα πράγματα στη ζωή σου και πως καταφέρνεις μέσα απο τις τρικλοποδιές να επανέρχεσαι. Αυτό ήταν ουσιαστικά το μήνυμα των τριών γυναικών που αφηγήθηκαν τις προσωπικές τους ιστορίες στην εκδήλωση της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης για τη γυναίκα.
Κοινός τόπος και των τριών ήταν ότι πρέπει να ακολουθείς την καρδιά σου, να κλείνεις τα αυτιά σου σε όλους εκείνους που θα έχουν να πουν κάτι κακό για σένα και να επενδύεις στην ενέργεια και στις δεξιότητές σου, προσπερνώντας τις κακοτοπιές και τις ατυχίες της ζωής.
Μ’ ένα χειμαρρώδη, αλλά πολύ άμεσο λόγοι τρεις γυναίκες, η Ελένη Ντελιοπούλου, η Γκαμπριέλα Σάινερ και η Χριστίνα Ταχιάου κέρδισαν το ακροατήριό τους,
υπενθυμίζοντάς μας όλα αυτά που δεν πρέπει να ξεχνάμε και κυρίως δίνοντας αισιοδοξία σε σχέση με αυτά που περνάμε και αυτά που έρχονται.
Χωρίς πρέπει και χωρίς ξύλινη γλώσσα οι καθημερινές αυτές πρωταγωνίστριες της ζωής πέρασαν το μήνυμα τους σε όλους και όλες μας που χρειαζόμαστε αρκετές φορές να βγαίνουμε απο το «κουτί» μας και να αντιμετωπίζουμε τη ζωή με άλλο μάτι.
Μπορεί ώρες-ώρες όλα να φαίνονται βουνό, αλλά ο καθένας μπορεί να αναζητήσει τη δική του προσωπική συνταγή εξόδου, όπως μας είπαν οι τρεις κυρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας