Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Ξεκίνησε το έργο της Ανάπλασης Σερβίων


ANAPLASH SERVION DHMARXOS SERVION-VELVENTOU from Dimos Servion - Velventou on Vimeo.
.

Ξεκίνησε στα Σέρβια η εκτέλεση του έργου «Αναβάθμιση-Βελτίωση Εσωτερικής Οδοποιίας και Ανάπλαση Κεντρικής Πλατείας Σερβίων» ενταγμένο στο ΕΣΠΑ προϋπολογισμού 3.150.000€.
Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος, που μαζί με τους Αντιδημάρχους Νίκο Λαζαριώτη και Τάσο Αλεξόπουλο και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας βρέθηκαν στο σημείο όπου ξεκίνησαν οι εργασίες, χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό το έργο της ανάπλασης καθώς όπως υπογράμμισε «η πόλη των Σερβίων θα αλλάξει όψη, αντάξια της ιστορίας της, θα αναβαθμιστεί αισθητικά, θα γίνει πιο ελκυστική στους κατοίκους και τους επισκέπτες».
 Οι εργασίες του έργου όπως είχε συμφωνηθεί και στη σύσκεψη μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και των επαγγελματιών - καταστηματαρχών θα εκτελεστούν τμηματικά στις κεντρικές οδούς που προβλέπεται να εξελιχθεί η ανάπλαση - Κάρπου, Παπανδρέου, 117 Εθνομαρτύρων - ώστε να υπάρξει η λιγότερο δυνατή επιβάρυνση και όχληση ενώ θα ακολουθήσει και η ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας Σερβίων.

 Να σημειωθεί ότι στην περιοχή που εκτελείται το έργο της ανάπλασης εξελίσσεται και το έργο της υπογειοποίησης των δικτύων χαμηλής και υψηλής τάσης και 3 υπογείων σταθμών και η αποξήλωση του εναέριου δικτύου προϋπολογισμού 984.000€.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ;ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ!!ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ.......ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΡΩΤΑ Η Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2000 ΕVRO ΕΤΗΣΙΩΣ;

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο 11.35.......ΜΠΡΑΒΟ !!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 11;35.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΔΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ;ΕΝΩ ΜΙΑ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ.

ai-vreS είπε...

Σαν πολύ αργά να ανακαλύψες την τηλεθέρμανση... μας τα 'παν άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΑ΄ΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΡΕ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ.....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

poios giatros na vgeis poios ton kserei??????? 11.35 pws prepei na sto poune esena gia na to katalaveis??????????????? I TILETHERMANSI DEN MPOREI NA PERASEI TIN GEFURA GIATI PAGWNOUN OI SWLINES POSO PIO APLA NA STO PW??????????????? KAI AN EIXATE TA KOTSIA OLOI SAS THA LEGATE KAI TA ONOMATA SAS mono na lete kserete kai tpt allo...... to oti meiwse to xreos tou dimou den einai tpt??????????? SAS RWTW den einai tpt????? egw sou lew 3.29 oti o giatros den tha vgei gt den ton kserei kanenas.... irthe twra o giatros na ginei dimarxos ase mas re 3.29..... KAI OPWS PROANEFERA AN EIXATE TA KOTSIA THA LEGATE KAI TA ONOMATA SAS... ALLA fusika edw eiste anwnumoi otan pate kai zitate douleia apo ton dimarxo tote exete onomata?????????

ai-vreS είπε...

Περί τηλεθέρμανσης συμφωνούμε και επαυξάνουμε. Ήδη έχει γίνει μελέτη από την ΑΝΚΟ με τα γνωστά πορίσματα περί γέφυρας. Αλλά η ασχετίλα του επιμένοντος φαίνεται...

Το Προφίλ μας