Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Αλλαγή των σημάτων στα λεωφορεία του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε αλλαγή στα σήματα των λεωφορείων του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού. Το λεωφορείο του παλαιού Δήμου Σερβίων, όπως και αυτό του πρώην Δήμου Βελβεντού φέρουν πλέον την επιγραφή του νέου Καλλικρατικού Δήμου: Δήμος Σερβίων-Βελβεντού

(photos από φίλο του blog)





8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα φασιστάκια του νεολαία Βελβεντού άλλο λένε

http://neolaiavelventou.blogspot.gr/2012/10/blog-post_17.html#more

Ποιος λέει ψέματα ai-vres;Mάλλον εκεί στο Βελβεντό πρέπει να φάνε κουτόχορτο μιας και πλησιάζει 28η Οκτωβρίου.

ai-vreS είπε...

Οι χαρακτηρισμοί τέτοιου είδους δεν τιμούν κανένα.
Ειδικά στους σημερινούς πονηρούς καιρούς.
Τα λεωφορεία βρίσκονται σε κοινή θέα. Δεν είναι κρυμμένα. Ο νοων νοείτω.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε με τις φώτο.
1. Ο Δήμος Σερβίων - Βελβεντού, έχει τρία (3) λεωφορεία. Εσύ τράβας μόνο τα "δίδυμα", των Σερβίων και του Βελβεντού. Υπάρχει και το "μικρό" των Καμβουνίων (35 θέσεων) που λείπει.
2. Αν το κάνεις για να "πικάρεις" εμάς τους Βελβεντινούς το 'χεις χαμένο, γιατί σημασία δεν έχει τι αυτοκόλλητο έχει το λεωφορείο και κάθε άλλο όχημα, αλλά τι γράφει η άδεια του, και αυτή έχει αλλάξει (ορθώς κατά την άποψη μου) μέσα στο πρώτο εξάμηνο της θητείας.
3. Είναι εξοπλισμός που η δημοτική αρχή προσπαθεί να εκμεταλευτεί σωστά στο μέτρο του δυνατού, και σ' αυτό το θέμα έχει θετική ανταπόκριση και δεν κολλάει σε τυπικότητες.
4. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν επιτέλους, ότι η στήριξη όλων σε κοινής ωφέλειας πράγματα δεν έχει Σερβιώτες, Βελβεντινούς, Καμβουνιώτες και Λιβαδεριώτες και δεν συνεχίζω... Στήριξει στο μέτρο τοπυ δυνατού σημαίνει όφελος για ΟΛΟΥΣ. Επιτέλους κάποιοι λίγοι που το παίζουν ΑντιΣτεργίου εκεί στα Σέρβια να καταλάβουν ότι οι Βελβεντινοί είναι κοινωνία που έχουν και μπορούν να δώσουν αλλά και να πάρουν πολλά από το σύνολο του Δήμου.
5. Ξεκολάτε οι "ακραίοι" εκατέρωθεν, γιατί είτε ένας είτε δύο Δήμοι από δω και πέρα το κουπί θα το τραβάμε μαζί. Και όταν λέω μαζί είναι κάτι που θα το δείτε τα επόμενα χρόνια.
6. Η δημοτική αρχή δεν χρειάζεται διαφήμιση της ισχύος της, γιατί όλοι ζούμε στην Ελλάδα και ξέρουμε τι εστί αυτοδιοίκηση 1ου βαθμού. Ο Δήμαρχος είναι ένας, και το Δημοτικό Συμβούλιο επίσης ένα. Θα μπορούσε όμως να υπάρχει λίγο καλύτεροι συνεργασία με τους φορείς του Βελβεντού. Με εκατέρωθεν λογική συννενόηση και παραχωρήσεις. Δεν πειράζει όμως, ας γίνει επιτέλους για να υπάρχει μία μικρή πρόοδο.
7. Στο κοινό αύριο δεν χωρούν πλέον μικροτοπικισμοί, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ . -

Ο ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη για το φασιστάκια.Τα γκεμπελάκια λοιπόν τι λένε;Γράφουν ανώνυμα για κάποιον δημοτικό σύμβουλο που δεν κατονομάζουν;Tόσο χέστες είναι;Koυκούλα και ψέμα λοιπόν.Καιρός είναι να έρθει και η ΧΑ να τελειώνουμε θα παρακαλούν κάποιοι στο Βελβεντό.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας το άρθρο της νεολαίας Βελβεντού μαζί και με την απάντηση και ανταπάντηση στην εφημερίδα του ΜΟΒ(γιατί δεν ξανααπάντησε ο πρώτος για να ξανααπαντήσει ο δεύτερος κ.ο.κ)(μάλλον δεν το προέβλεψε ο κανονισμός του ΜΟΒ) βλέπω ότι μάλλον τα πράγματα στο Βελβεντό έχουν να κάνουν με τον Εθνικό ύμνο ή μάλλον με τον εθνικό μας σκατοποιητή.(Σκατά εδώ σκατά εκεί....)Χρόνια μαύρα και το χειρότερο η μαυρίλα δεν έχει όριο.Ποιους προσπαθούν να πείσουν με όλα αυτά;Tους εαυτούς τους;Mάλλον όλη η περιοχή είχε υπερεκτιμίσει τις δυνατότητες του Βελβεντού.Κρίμα γιατί από πρώτο βιολί έχουν καταντήσει φάλτσος κώλος.Δυστυχώς μιλάω έτσι γιατί κάποιοι πνευματικοί άνθρωποι στο Βελβεντό δεν έχουν ακόμη μιλήσει.Μιλάει καλύτερα όποιος μιλάει τελευταίος!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ

Ανώνυμος είπε...

ιδεα μου ειναι ή και οι 4 φωτογραφιες ειναι απο το ιδιο λεωφορειο?

Ανώνυμος είπε...

το φουμο σκεπασε τα σερβια. χαχα

Το Προφίλ μας