Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Μαθητές στα Φάρσαλα: «Δε θέλουμε Αλβανίδα σημαιοφόρο, θα καλέσουμε τη ΧΑ»

Από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Δεν άφησαν μαθήτρια από την Αλβανία να κρατήσει τη σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, λόγω της καταγωγής της. Το περιστατικό συνέβη στα Φάρσαλα, με την πρώτη σε βαθμολογία μαθήτρια από την Αλβανία, να μη γίνεται σημαιοφόρος λόγω των αντιδράσεων των συμμαθητών της, οι οποίοι, όπως αναφέρει ο διευθυντής του σχολείου, τον ενημέρωσαν πως αν η μαθήτρια γίνει σημαιοφόρος θα ειδοποιήσουν μέχρι και τη Χρυσή Αυγή.


Έπειτα από τις αντιδράσεις αυτές, ο διευθυντής του σχολείου Κώστας Πάνος, απευθύνθηκε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση Λάρισας, μεταφέροντας το θέμα που είχε δημιουργηθεί.

Η πρώτη απάντηση ήταν πως «πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος» που προέβλεπε πως τη σημαία θα έπαιρνε ο πρώτος σε βαθμολογία μαθητής.

Η μαθήτρια ορίστηκε αρχικά ως σημαιοφόρος από τη διεύθυνση του σχολείου, κράτησε τη σημαία για μερικά λεπτά και στη συνέχεια εξήγησε στους συμμαθητές της πως την παραδίδει επειδή «σέβεται τη σημαία, το διευθυντή, τους καθηγητές και τους συμμαθητές της και όχι επειδή φοβάται», σύμφωνα με τον διευθυντή τιου ΕΠΑΛ Φαρσάλων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Η ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΤΟΥΒΛΑ ΒΟΔΙΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΥΝΗΣΗ. ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΓΩ. ΤΟΝ Η. ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟΝ ΕΧΩ ΘΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΙΝΩΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΙΑ ΨΩΝΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΒΟΔΙ.....

Το Προφίλ μας