Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

«Τρόπαιο Βαλκανικών Πολέμων» – Πορεία 270 χλμ.

Στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την έναρξη των νικηφόρων Βαλκανικών Πολέμων 1912 – 1913, διοργανώθηκε από το ΓΕΣ επετειακή εκδήλωση με την επωνυμία «Τρόπαιο των Βαλκανικών Πολέμων».
Την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε στο χωριό Μάνδρα Λάρισας από τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγο, Γεώργιο Σοφιανίδη, παρουσία των πολιτικών και θρησκευτικών Αρχών της πόλης, η τελετή έναρξης της εκδήλωσης. 
Στη δοκιμασία που διήρκησε 9 ημέρες συμμετείχαν 71 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και πιο συγκεκριμένα, 67 άνδρες και 4 γυναίκες. Κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα πολύ υψηλών απαιτήσεων, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να διανύσουν απόσταση 269,5 χιλιομέτρων, ακολουθώντας έτσι τη νικηφόρα πορεία των μαχητών του 1912, ξεκινώντας από το χωριό Μάνδρα και συνεχίζοντας προς τα Σέρβια, την Κοζάνη, τη Βέροια, τα Γιαννιτσά και τη Θεσσαλονίκη.
Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους ήταν και Γιώργος Χρυσοστομίδης από το Ρύμνιο, στέλεχος των Ειδικών Δυνάμεων (Ε.Τ.Α.) και αθλητής Στίβου του Α.Σ. ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ, ο οποίος  μετά από έναν πραγματικό αγώνα ψυχής, τερμάτισε πρώτος στη Θεσσαλονίκη, όπου η υποδοχή ήταν πραγματικά συγκινητική.
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στο Γιώργο και του ευχόμαστε να είναι πάντα γερός και δυνατός!
Χρήστος Γυλτίδης 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ. ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ. ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Γιώργο! Πιστεύω ότι μας έκανες όλους υπερήφανους! κατάφερες να τελειώσεις ένα πολύ δύσκολο αγώνα. είναι ένας άθλος! Να είσαι πάντα δυνατός και με την βοήθεια τις παναγίας να κερδίζεις. Θα ήθελα να σας πώ πως ο γιώργος έχει πάρει μέρος σε πολλούς αγώνες και δύσκολους. Και σε πολλούς από αυτούς έχει κερδίσει! Τώρα επιτρέψτε μου να δώσω συγχαρητήρια σε έναν σημαντικό άνθρωπο που έχει δώσει και δίνει πολλά στον στίβο των σερβίων. Είναι ο κύριος Χρήστος Γυλτιδης. Ένας άνθρωπος που παλεύει καθημερινά με μεράκι για να βγάζει πρωταθλητές στον στίβο αλλά και στην ζωή. Ο Γιώργος είναι αθλητής του Χρήστου. Θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή η δημοτική αρχή να βοηθήσει τον στίβο. Γιατί ο στίβος βγάζει πρωταθλητές εντός και εκτός ελλάδος. Ενώ το ποδόσφαιρο μια ζωή στην ίδια κατηγορία. Το ταρτάν πότε θα το κάνετε κύριε δήμαρχε; Ένας παλιός αθλητής!

Το Προφίλ μας