Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού:Γνωστοποίηση πρόθεσης πρόσληψης ειδικών συνεργατών

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
Ο Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού γνωστοποιεί ότι προτίθεται να προσλάβει δυο (2) Ειδικούς Συμβούλους ή Ειδικούς Συνεργάτες, ένα (1) Μηχανικό και ένα (1) Γεωπόνο.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι/νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους.
Απαιτούμενα προσόντα είναι:
Ι. Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται εκτός από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται τα προσόντα αυτά
ΙΙ. Ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
ΙΙΙ. Πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ του σχετικού τίτλου σπουδών
   Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στο γραφείο του Δημάρχου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Πληροφορίες Γεώργιος Δαλαγιώργος - Τηλ: 24643 50104) μέχρι τις 23 Μαΐου 2011 ημέρα Δευτέρα.
pdf ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπεύσατε, σπεύσατε!!
IV. Κομματική ταυτότητα ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ; ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,ΠΑΡΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι θα είναι άραγε αυτοί που θα προσληφθούν;
μηχανικός Π.Σ.
γεωπόνος Γ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν να ξέρουμε και αυτούς που υπηρετούσαν σ'αυτές τις θέσεις ως τώρα. Παραιτήθηκαν;

Αυτή πάντως είναι η πρώτη φορά που αυτές οι θέσεις ανακοινώνονται ενώ σύμβουλοι υπήρχαν εδώ και πολύ καιρό. Ποιοί είναι\ήταν και με ποιά προσόντα;

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ - ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ. ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ 2 ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ; ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 2 ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕ;

Ανώνυμος είπε...

@8:11
Δεν γνωρίζεις καλά προφανώς. Υπήρχαν και σύμβουλοι. Μάλλον δεν το γνωρίζεις γιατί δεν θα τους είδες ποτέ...

Αλλά φαίνεται γνωρίζεις τον αριθμό μηχανικών και γεωπόνων. Αν είναι όσοι λες τότε γιατί νομίζεις ότι προκυρήχτηκαν θέσεις μηχανικού και γεωπόνου; Είναι γιατί κάποιο θέλουν βόλεμα ή είναι γιατί χρειάζονται περισσότεροι;

Ανώνυμος είπε...

Για τα ερωτηματα σου πρεπει οι υπευθηνοι να μαs απαντησουν. Οσο για τουs συμβουλουs του Δημαρχου μαλλον αφορα προεκλογηκα γραμματια που πρεπει να εξωφληθουν.Το προβλημα ειναι οτι θα τα ξωφλησουμε εμειs!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η προκύρηξη είναι πολύ ελλιπής.
Καλό θα ήταν να διευκρινήσουν τι εννοούν με τον όρο "πρόσληψη", πόση διάρκεια θα έχει και τι είδους σύμβαση θα συνάψουν όσοι "προσληφθούν". Παροχής υπηρεσιών; Ορισμένου χρόνου; Με τι ωράριο; Υπαλλήλου (8-ωρο); Δημάρχου (πολύ περισότερες απαιτήσεις); Ελεύθερο; ...τι; Πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι όλες τις παραμέτρους πριν κάνουν τα χαρτιά τους. Εκτός και αν η προκύρηξη είναι για τα μάτια του κόσμου και οι αποφάσεις είναι ειλημμένες, οπότε και οι πολλές λεπτομέρειες είναι περιττές...

Ανώνυμος είπε...

@11:02
Που το ξέρεις; Επίσης, ποιοί είστε εσείς που τα πληρώνετε όλα, κάθε φορά; Για να σας ευχαριστήσουμε δημοσίως, όχι τίποτε άλλο.

Αν θες πάντως να μη συνεχίσεις τις πληρωμές, άρχισε να αναζητείς ποιοί έχουν να πληρώσουν χρόνια νερό και λοιπά τέλη. Για να αρχίσουμε από εκεί που πρέπει.

Μήπως τα χρωστάς και εσύ που πληρώνεις τα πάντα;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ότι έχεις ήδη διαμορφωμένη άποψη υποστηριζόμενη από στιβαρά επιχειρήματα. Πονάει ακόμη η κλωτσιά που σας έδωσε ο κόσμος και θα πονάει για πολύ ακόμη.

Που τάχα είστε και σοβαροί πολίτες. Αν είναι έτσι γιατί κατάπιες τα 5+ εκατομμύρια χρέος που άφησε ο Κοκός;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν λέτε ποιος ήταν τελευταίος επιστημονικός συνεργάτης του Κοκού;Μήπως κάποιος που δεν πάτησε ποτέ το πόδι του στο Δημαρχείο αλλά του τα ακουμπούσαν κανονικά με ταχυδρομική επιταγή.Αρε ΓΓ τι τον έκανες τον Κοκό. Αντε Κωσταντόπουλε πάρε τα παιδιά γρήγορα να τρέχει και κανένας υπάλληλος για το δήμο γιατί αν περιμένεις από του καρεκλοκέντραυρους δημόσιους υπάλληλους που έχεις δίπλα σου θα περιμένεις πολύ ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

Οι επιστημονικοι συνεργατεs ειναι για να τ"αρπαζουν καποιοι χοντρα, αποκλειεται ο Κοκολιοs να εδωσε χρηματα σε επιστημονικουs συνεργατεs.Αs βγη καποιοs υπευθηνα να μαs πη ποσα χρηματα εδωσε η προηγουμενη δημοτικη αρχη σε τετοιου ειδουs συνεργατεs.

Ανώνυμος είπε...

Προς 11:39

Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν δε δεις πρώτα. Όσο για το "αποκλείεται ο ... " που γράφεις, φτάνει να δεις τις αποφάσεις που ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ πλεον στο site του δήμου. Μια επίσκεψη εκεί θα σε διαφωτίσει (υπεύθυνα)...

Το Προφίλ μας