Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Δεκαήμερο προσφορών στα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης

της Βάσως Σάφη από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Δεκαήμερο προσφορών στα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης, για τους εμπόρους και το εμπορικό κοινό της Κοζάνης, ξεκινώντας από την Δευτέρα 23 Μαΐου θα ισχύσει έως και την 1η Ιουνίου, σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση που έλαβε ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης. Έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στον κόσμο να ψωνίσει τα απαραίτητα για εκείνον είδη ρουχισμού και υπόδησης (αλλά και όχι μόνο) σε συμφέρουσες τιμές.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Σάκης Δραγατσίκας, μιλώντας στον «Π.Λ.» αναφέρθηκε στο «διπλό στόχο» αυτής της δράσης λέγοντας πως: «Ο στόχος μας είναι προς δύο κατευθύνσεις: Πρώτα, προς τον εμπορικό κόσμο, και τους συναδέλφους μας, οι οποίοι θα ήθελαν να έχουν λίγη περισσότερη δουλειά και λίγη περισσότερη κίνηση. Η δεύτερη κατεύθυνση είναι προς το καταναλωτικό κοινό, ώστε να επωφεληθούν από τις προσφορές που θα έχουν τα καταστήματα». Το δεκαήμερο προσφορών γίνεται με στόχο να αναθαρρήσει οικονομικά η αγορά της πόλης, που περνά δύσκολα το τελευταίο διάστημα. Ο ίδιος προσέθεσε πως το δεκαήμερο θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα, ώστε να μπορέσει η αγορά και οι έμποροι να προετοιμαστούν για την εφαρμογή του.
Οι προσφορές μπορούν να γίνουν μόνο στο 50% των ειδών των εμπορευμάτων που υπάρχουν σε ένα κατάστημα και φτάνουν σε ύψος το οποίο επιθυμεί ο κάθε έμπορος. Επίσης, στα προσφερόμενα είδη πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η αρχική και η τελική προσφερόμενη τιμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας