Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι και ο νέος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού!

Σε λίγες ημέρες, μάλλον την ερχόμενη Κυριακή μετά την ορκωμοσία, ο νέος Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού θα ανακοινώσει  τα ονόματα των Αντιδημάρχων του νέου Δήμου Σερβίων-Βελβεντού. Οι πληροφορίες μας μιλάνε για εκλεκτή ομάδα που θα πλαισιώσει το Βασίλη Κωνσταντόπουλο: 
Γιώργος Μπάκανος,  με ευθύνη τον τομέα οικονομικών και τα Δ.Δ. Βαθυλάκκου, Ιμέρων, Μεσσιανής, Ροδίτη, κλπ.
Νίκος Λαζαριώτης, με ευθύνη τον τομέα ανάπτυξης και τα Δ.Δ. του πρώην Δήμου Βελβεντού
Ιωάννης Τσιτσόπουλος, με ευθύνη τα Δ.Δ. του πρώην Δήμου Καμβουνίων και την πρώην κοινότητα Λιβαδερού
Γιώργος Παναγιωτούλας , με ευθύνη τα υπόλοιπα Δ.Δ. του Δήμου Σερβίων

Για πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου προτάθηκε αρχικά ο πρώην Δήμαρχος Σερβίων κ. Παναγιώτης Καραντάκος, ο οποίος όμως αρνήθηκε ευγενικά δηλώνοντας την αμέριστη στήριξή του στην ομάδα. Η πλειοψηφία λοιπόν θα προτείνει για πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου τον Χρήστο Ελευθερίου, φυσικό.

Ευχόμαστε καλή θητεία. Έχετε την υποστήριξη όλων.

15 σχόλια:

Διονύσης Μάργαρης είπε...

Συγχαρητήρια Χρήστο. Καλορίζικος.

Ανώνυμος είπε...

Καλή δύναμη σε όλους σας για τα επόμενα πολύ δύσκολα χρόνια που έρχονται. Την διαφάνεια την θεωρό δεδομένη, γιατί το έχετε αποδείξει στην προσωπική σας ζωή, για τις προηγούμενες λεηλασίες θα δούμε τίποτα??????????

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν θα μάθεις 3.46 για τις λεηλασίες που λές, γιατί η νέα δημοτική αρχή, δεν εχει διάθεση να σκαλίζει το παρελθόν.Ο νέος δήμαρχος θα ασχοληθεί με το παρόν και το μέλλον και δεν πρόκειται να στήσει...κατηγορητήρια και για κανένα.Ηδη, τον τελευταίο μήνα, Δεκέμβριο,μετά την πλήρη ενημέρωση του, οι πολιτικές σχέσεις Κοκολιού και Κωνσταντόπουλου είναι ΑΡΙΣΤΕΣ!
Το κλίμα είναι πολύ νηφάλιο και ολα τα της προηγούμενης δημοτικής αρχής, θα ξεχαστούν γρήγορα...
Και οσο για θεομηνίες και λεηλεσίες του παρελθόντος, δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί τίποτε απο την Νέα Δημοτική αρχή...

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Νίκο καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου. Σίγουρα από τις πιο σοβαρές και τις πιο ικανές αυτοδιοικητικές παρουσίες.
Από τώρα υποψηφιότητα για το οσκαρ του αντιδημάρχου της χρονιάς.

Γ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

υπάρχουν και..αφελείς?????...

Ανώνυμος είπε...

Δεν γινοτανε κ'τα προηγουμενα χρονια να εχουμε τετοιο Δημοτικο Συμβουλιο;Ολοι οι αχρηστοι κ' ανικανοι στον Δημο Σερβιων ετυχαν;ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ,αυτος ο τοπος αξιζει κ' μονο με αξιους ανθρωπους θα παει μπροστα.Καλη επιτυχια σε ολους κ'ΜΠΡΑΒΟ στον Βασιλη Κωνσταντοπουλο για την επιλογη του !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος να σε βρει τετοιους τα προηγουμενα χρονια; Ολοι οι άχρηστοι και αγράμματοι μας κυβερνουσαν. Γι' αυτο τα Σερβια πηγαν τοσο πισω. Τιποτα δεν εγινε την ωρα που αλλοι δημοι προοδευαν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΕ πως αλλαζουν οι καιροι !!!!
ΝΙΚΟ ΛΑΖΑΡΙΩΤΗ μη ξεχασεις ποτε οτι καποιοι που τωρα θα σου δινουν το χερι, θελανε την κεφαλη σου επι πινακι....ειμαι σιγουρος οτι τους ξερεις αλλα και πιο σιγουρο ειναι οτι θα δειξεις ανωτεροτητα.ΝΙΚΟ σε χρειαζεται ο τοπος μας γιατι απλα εισαι ΑΞΙΟΣ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν αφελείς και πού;
Στον κάμπο ή στα βουνά;
Η νέα δημοτική αρχη δεν ασχολείτε με θεομηνίες και λεηλασίες του παρελθόντος.
Περασμένα-ξεχασμένα ολα.
Οτι εγινε-εγινε λένε πολλοί.
Τώρα κοιτάνε το μέλλον,,,

Ανώνυμος είπε...

O Mpakanos san magkas palia ekane kataggelies gia ta oikonomika.tora tha ta ereynisei.tha ferei sto fos ti brike; i tha kanei tin mougka;

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία αλλά για να δούμε τα τέρατα που έκανε ο Κοκολιός και η παρέα του θα τ'ακουμπήσουνε καθόλου??? 5:59 αυτές οι φιλικές σχέσεις εμένα δεν μου αρέσουν!Τα έκτροπα του παρελθόντος κατέστρεψαν τον τόπο!Κανένας πάλι δεν θα πληρώσει???

Ανώνυμος είπε...

Gia ton Mpakano na eisai SIGOYROS 12:25 giati apedeije oti einai katharos kai exei ar@@@@a.

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι και ελπίζω η νέα Δημοτική Αρχή να αποδειχθεί ικανή, εργατική, γενικά εποικοδομική, για να πάει ο τόπος μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπάκανος είναι καθαρός, αλλά δεν είναι τολμηρός.Οσο ηταν στην αντιπολίτευση και εξω απο το χορό, λαλίστατος σε όλα, καταγγελίες και χίλια δύο.Τώρα, που αναλαμβάνει τα οικονομικά, νοιώθει οτι δεν εχει την τόλμη να κάνει αποκαλύψεις.
Να επιβεβαιώσει οσες καταγγελίες εκανε παλαιότερα για το δήμαρχο και τα οικονομικά.Αν εχει πυγμή ας το κάνει για να ξέρουν οι πολίτες τι συμβαίνει...
Αλλά τώρα οπως δείχνει δεν εχει πυγμή για να κάνει αποκαλύψεις...
Απλά επιβεβαιώνει οτι απλά μιλούσε πολύ...και επι της ουσίας δεν απεδείκνυε τίποτε...

Ανώνυμος είπε...

Στο νέο δημοτικό συμβούλιο απο το παλιό θα ειναι μόνο οι δημοτικοι συμβουλοι Μπάκανος και Μιχαλης Παπαδόπουλος απο Νεραιδα

Το Προφίλ μας