Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ο Πάγκαλος έστειλε δώρο το εσώρουχό του στους «Ράδιο Αρβύλα»!!! (video)

Απίστευτο περιστατικό συνέβη την Τρίτη το βράδυ στην εκπομπή «Ράδιο - Αρβύλα» με πρωταγωνιστές τον Θεόδωρο Πάγκαλο και το… εσώρουχο του!
 Εκεί που παρακολουθούσαμε τα κλασικά αστειάκια των «Ράδιο Αρβύλα» μας ενημερώνουν ότι έχουν στα χέρια τους επιστολή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, με την οποία διέψευδε προηγούμενο αστειάκι της εκπομπής, που έλεγε ότι το εσώρουχο του ήταν το μεγαλύτερο του κόσμου!
 Ο κ. Πάγκαλος κάθισε και έγραψε μόνος του την επιστολή χωρίς να μπλέξει το γραφείο Τύπου της Προεδρίας με αρκετή δόση χιούμορ ομολογουμένως, ενώ στο δέμα που έστειλε στην εκπομπή συμπεριέλαβε και το εσώρουχο (Calvin Klein παρακαλώ - όχι ό,τι και ό,τι) με τις πραγματικές διαστάσεις!
 Η επιστολή έγραφε:
 «Αξιότιμοι κύριοι, αγαπητοί φίλοι, στήριξα την πολιτική μου διαδρομή στην απαράβατη αρχή, ότι πρέπει να λέω πάντα ή τέλος πάντων όσο συχνότερα γίνεται την αλήθεια και να μην περιαυτολογώ. Έτσι κατά καιρούς έχω απογοητεύσει πολλούς από τους συμπολίτες και τους συναδέλφους σας. Είδα το διαφημιστικό σας με το εσώρουχό μου που υποτίθεται ότι περιήλθε εις χείρας σας. Δυστυχώς έχετε πέσει θύματα παραπληροφόρησης. Ίσως φταίω κι εγώ αν έχω δημιουργήσει την εντύπωση ότι αυτά που διαθέτω θέλουν τόση μεγάλη έκταση υφάσματος για να καλυφθούν. Η αλήθεια είναι κατά πολύ υποδεέστερη. Για του λόγου τους αληθές, σας επισυνάπτω το πραγματικό μέγεθος. Μετά από τρεις γάμους και πέντε παιδιά και στην ηλικία που είμαι δεν νομίζω ότι θα σας δώσω τίποτα καλύτερο στο μέλλον. Εσείς όμως είστε σε καλό δρόμο και αρκετά νέοι ακόμα. Σας εύχομαι με την ευκαιρία του νέου έτους καλές επιτυχίες. Πάντα φίλος της εκπομπής, Θ. Πάγκαλος».

Σχόλιο ai-vreS : Γι' αυτό γουστάρουμε τον Θεόδωρο Πάγκαλο !!!!

 «Του ανθρώπου αυτού, του έχουμε σούρει, του έχουμε πει και θα πούμε κι άλλα γιατί εμείς αυτό κάνουμε εδώ. Αν μπορούμε να πούμε σίγουρα ένα πράγμα γι αυτόν τον άνθρωπο -και δεν περιμέναμε την επιστολή για να το επιβεβαιώσουμε- είναι ότι αναμφισβήτητα έχει χιούμορ. Και το χιούμορ είναι ένδειξη και ευφυΐας και ανθρωπιάς. Και μακάρι να είχαμε πολιτικούς με τα λάθη τους, αλλά και με τέτοια αίσθηση χιούμορ», είπε ο Α. Κανάκης, ο οποίος όμως παρά τα καλά του λόγια, προκάλεσε το κοινό να αποφασίσει ποιο είναι το πραγματικό εσώρουχο του αντιπροέδρου.
 

4 σχόλια:

ai-vreS είπε...

Και γι' αυτό αγαπάμε τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Ανώνυμος είπε...

Μαζί τα φάγατε άραγε ??????????????

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο Πάγκαλος!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είπε ότι είναι άσχημος????...
μια χαρά για τα καλλιστεία είναι
τονάζβαρέω-βαρέωντονάζ!!!

Βρε μπας και δεν κατάλαβα τι ψηφίζαμε??..
Νόμιζα ότι ψηφίζαμε για κυβέρνηση ..κι όχι για καλλιστεία!!!..

Το Προφίλ μας