Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Δήμος Βελβεντού: Πρόσκληση για Λαική Συνέλευση

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Δήμος Βελβεντού και η Συντονιστική Επιτροπή Δημοτών οργανώνουν Ενημερωτική & Αποφασιστική Λαϊκή Συνέλευση για τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ την Παρασκευή 25 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Κέντρο «Μετόχι».

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως και δεν είχαμε κανένα επαινετικό σχόλιο ακόμα;

Ανώνυμος είπε...

Δήμος Βελβεντού και η Συντονιστική Επιτροπή Δημοτών

δεν πείθεις για ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ
παρέα

με Βλατή, Σόκουτη, Δακή, Στεργίου....κλπ.

Άσε τις επαναστάσεις και
ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ.ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΥΧΑΙΟ???????? ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΑΖΛ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ---------- ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝ--------- ΒΕΛΒΕΝΤΟ -ΔΥΝΑΤΟ- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο εξαιρετικά:
http://www.youtube.com/watch?v=4ivLBFPLlPM

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί είναι πλέον οι στόχοι της Επιτροπής αγώνα και Λαικής Συνέλευσης Βελβεντού;
--- H ανεξαρτησία χάθηκε οριστικά.
Αποχή απο τις εκλογές για το Βελβεντό σημαίνει πολλά μείον...Η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να συγκινηθεί αν υπάρξει αποχή απο τις εκλογές.
Μεγάλη είναι η μερίδα του κόσμου του Βελβεντού, που δεν συναινούν σήμερα στην προοπτική αποχής απο τις εκλογές.Γιατί οσο περνάει ο καιρός, ο ανένδοτος αγώνας ξεχνιέται, ανήκει στο παρελθόν και βλέπουν μπροστά μόνο το μέλλον.
Ενα μέλλον, με ενεργητική συμμετοχή στις εκλογές και ηδη 60% του κόσμου του Βελβεντού θα συμετάσχουν στις εκλογές και μάλιστα οσο περνάει ο καιρός, το ποσοστό θα αυξάνεται αλματωδώς!
Και ηδη γίνεται συνήθεια και βίωμα των κατοίκων Βελβεντού, οτι ο νέος τους δήμος φέρει την επωνυμία Δήμος Σερβίων-Βελβεντού και θα διοικούνται απο αυτόν....

Ανώνυμος είπε...

Και μετά 7.49 ξύπνησες, και μάλλον πήγες στον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνοντας Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για την εκλογική περιφέρεια Βελβεντού. Επιχειρήματα για την καλύτερη λειτουργικότητα στον νέο Υπερδήμο έχεις να πεις, ή ακόμα ονειρεύεσαι;

Ανώνυμος είπε...

H αποχή από τις εκλογές έχει ένα μεγάλο κέρδος. Δεν θα μπλέξουμε με εναν Δήμο ο οποίος θα μας ρίξει στην άβυσσο.

Ανώνυμος είπε...

θέλω να ρωτήσω κάτι..

Από πότε και από ποιόν θεωρείται ότι το Βελβεντό συνενώθηκε με τα Σέρβια?

Αυτός ή αυτοί που "κίντσαν" για Δημοτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Σερβίων - Βελβεντού, ποιόν ρώτησαν?

Εκτός κι αν το πάμε κατά το : δημοκρατία έχουμε ότι θέλουμε κάνουμε ή κατά το ορθότερο: τρελός είμαι ότι θέλω κάνω!!
Έτσι μπορώ να βρω μια εξήγηση...
Δημοκρατία....βέβαια....το ξέχασα...
Πάρτε το χαμπάρι ρεεεεεε! Δεν θα συνενωθούμε ΠΟΤΕ!

Κι αν το λέει το σύνταγμα και είναι νόμος του κράτους...ξέρετε που το έχουμε γραμμένο, τέτοιο που είναι!

Δεν είμαστε ένας δήμος, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ, γιατί το "ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ" σας ομορφαίνει!

Και χωρίς ροδάκινα, που τόσο άδικα για όλους καταστράφηκαν, θα τα καταφέρουμε!

Το "απόθεμα", δεν υπάρχει μόνο στο ταμείο του Δήμου Βελβεντού, στους συνεταιρισμούς και στις υπηρεσίες, υπάρχει και στο κάθε Βελβεντινό σπίτι κα προπαντώς, υπάρχει περίσσιο ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!

Απόθεμα δύναμης και αγάπης για τον τόπο μας!

ΑΠΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ

Ανώνυμος είπε...

xa xa xa ola ta periseymata sthn edra toy dhmoy me xamhlo tpsometro

Ανώνυμος είπε...

Π.Π. θα μας επισκεφθείς στη συνέλευση της Παρασκευής; Να δεις τι εστί λαϊκή συμμετοχή.

Ανώνυμος είπε...

thn paraskeyh to vrady panagitsa moy kerayno na eixes riksei sth fwlitsa moy.........

SIHVAS είπε...

Π.Π ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ξερω καλα τι εστι λαϊκη συμμετοχη στο Βελβεντο. Το εχετε δειξει χρονια πριν, ακομη και με τις πολιτικες συζητησεις ολων των εκπροσωπων των κομματων, πριν τις εκλογες. Και σε αυτό το Βελβεντο ειναι παραδειγμα προς μιμηση για ολους μας. Μακαρι και στον Κροκο να καναμε κατι αναλογο...


Υ.Γ. Ελπιζω να ειμαι εκτος Κοζανης βρε παιδια...Να χαλαρωσουμε και λιγο...Καλοκαιρι ειναι.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ξερω καλα τι εστι λαϊκη συμμετοχη στο Βελβεντο. Το εχετε δειξει χρονια πριν, ακομη και με τις πολιτικες συζητησεις ολων των εκπροσωπων των κομματων, πριν τις εκλογες. Και σε αυτό το Βελβεντο ειναι παραδειγμα προς μιμηση για ολους μας. Μακαρι και στον Κροκο να καναμε κατι αναλογο...


Υ.Γ. Ελπιζω να ειμαι εκτος Κοζανης βρε παιδια...Να χαλαρωσουμε και λιγο...Καλοκαιρι ειναι.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

OI PLIROFORIES MAS LENE POS 8A PROTA8EI STON MAKH TON PAGKOSMIO KAI SE ENA ALLO PROSOPO POY EXEI PROSVASH STHN NEOLAIA TOY VELVENTOY NA MPEI SE PSHFODELTIO,KAI O MAKHS EINAI ETOIMOS NA DEXTEI,GIA TON ALLON DEN KSERW.

Ζορμπάς Μιλτιάδης είπε...

Το γενικό συμπέρασμα από τη συνέλευση είναι:
1.Με άψογες εκλογικές διαδικασίες οι δημότες Βελβεντού θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή 4-7-10 για να πάρουν την μεγάλη απόφαση για συμμετοχή ή όχι στις εκλογικές διαδικασίες του Νοεμβρίου. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.
2. Δεν εκτέθηκαν και σήμερα μπροστά σε 1000 και πλέον δημότες επιχειρήματα με θετικές απόψεις για τη συμμετοχή στη διοίκηση του νέου Δήμου.
3. Ουδείς από τους υποψηφίους για τη δημάρχια εμφανίστηκε για να προσεγγίσει τους πολίτες του Βελβεντού.
4. Οι αγρότες σηκώνουν το κεφάλι και διεκδικούν καλύτερες συνθήκες (προστασία) για την παραγωγή τους.

Ανώνυμος είπε...

α)Διαφωνω με την παρωχημενη και υστερικη εσωστρεφεια που εκφραζεται απο τον τεως δημαρχο Στεργιου και τους διαφορους εξαπτεριξ..του,(ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ και την ποιηση μας ο μανωλης μεσα σε ενα παραληρημα υπερβολης και γελοιοτητας οπου αριστουργηματα του νεοελληνικου πολιτισμου προσομοιονονται στην προσωπικη του θλιψη και αγωνια για το ΧΑΣΙΜΟ της καρεκλας ).β)αν και Σερβιωτης ωφειλω να ομολογησω την μεγαλη διαφορα μεταξυ των δυο κοινωνιων ,στον Βελβεντο η συνεργατικοτητα η κουλτουρα του κοινοτισμου,η νοικοκυροσυνη,η αγαπη για την ιδιαιτερη πατριδα.Στα Σερβια ο φθονος η αδρανεια η συκοφαντια, εν γενει η αβασταχτη ελαφροτητα της επικρατησης των διαφορων Συνασπισμενων.. κρατικοδιαιτων,ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΩΝ ΝΕΟΠΑΣΟΚΩΝ και αστειων παλαιοδεξιων.Στα παιδια του Βελβεντου ευχομαι καλη δυναμη ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

7:54

Αν είχες αποφύγει προσωπικούς χαρακτηρισμούς και εικασίες το σχόλιό σου θα είχε μεγαλύτερη αξία.
Οι Βελβεντινοί δεν χειραγωγούνται, απλώς σε αυτή την δύσκολη καμπή της αυτοδιοικητικής ιστορίας ενώνουν αυθόρμητα τις φωνές τους και με δημοκρατικές διαδικασίες προχωρούν. Οποιοσδήποτε που δεν πιστεύει, παρακαλείται να έρθει να το διαπιστώσει ιδίοις όμασι σε επόμενη λαική συνέλευση. Θα πιάσει αμέσως τον παλμό και το κλίμα του κόσμου.
"Εσωστρέφεια" δεν είναι η κατάλληλη λέξη για να περιγράψεις την αγάπη για τον τόπο.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Λάσπη παντού. Γιατί; Σε έναν αγώνα δίκαιο; Εσείς ωρέ Σερβιώτες αν σας καταργούσαν σε δέκα μέρες και σας πήγαιναν στην Κοζάνη τι θα κάνατε; Θα καθόσασταν με σταυρωμένα χέρια; Τι βλακείες γράφετε εδώ για τους βελβενούς που αγωνίζονται; Αντί να χαίρεστε που υπάρχουν ακόμα κοινωνίες μάχιμες δίπλα σας, κατηγορείτε το Βελβεντό; Ξέρετε πολύ καλά ότι άμα χρειαστεί να δώσετε μάχες για κάποιο θέμα, θα τους έχετε συμπαραστάτες.
Β.Σ.

Το Προφίλ μας