Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Αποκαλύφτηκε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

του Χρήστου Βήττα από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
Δύο άτομα καταδικάστηκαν σε 2 χρόνια φυλακή και 50.000 ευρώ πρόστιμο Μια νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας αποκαλύφτηκε στην Κοζάνη, όπου μετά από έφοδο των αστυνομικών αρχών συνελήφθησαν δύο άτομα. Οι συλληφθέντες καταδικάστηκαν σε φυλάκιση δύο ετών και με την εξοντωτική χρηματική ποινή των 50.000 ευρώ ο καθένας, αλλά άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι. Αστυνομικοί της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, πραγματοποίησαν έφοδο χτες το πρωί σε δύο σπίτια στην πόλη της Κοζάνης και στον Κρόκο. Έπειτα από ενδελεχή έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Συνολικά 17 οπτικοί δίσκοι, 4 σκληροί δίσκοι Η/Υ, ένας φορητός Η/Υ και μία συσκευή αποθήκευσης USB, που περιείχαν αρχεία σχετικά με πορνογραφία ανηλίκων. Συνέχεια στη σελ. 14 Συνελήφθησαν οι δύο ένοικοι των σπιτιών, ένας 32χρονος και ένας 33χρονος, ημεδαποί και οι δύο. Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη των δύο δραστών που κατείχαν το υλικό παιδικής πορνογραφίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν από αστυνομίες χωρών, από τις οποίες χώρες προέρχονταν οι συγκεκριμένες σελίδες παιδικής πορνογραφίας. Αυτό το υλικό κατέβασαν και αποθήκευσαν οι δύο δράστες, αλλά εντοπίστηκαν από τις υπηρεσίες δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος των χωρών αυτών, οι οποίες ενημέρωσαν της ΕΛ.ΑΣ. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν χτες στον εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε στο Αυτόφωρο και καταδικάστηκαν σε 2 χρόνια φυλάκισης ο καθένας, ενώ τους επιβλήθηκε το ασυνήθιστο πρόστιμο των 50.000 ευρώ ο καθένας. Να σημειωθεί ότι οι δράστες είναι εργάτες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να πληρώσουν ένα τόσο μεγάλο πρόστιμο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, άσκησαν έφεση.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΩΛΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ...
"ΚΑΙ Ο 4:56 ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΟ...ΚΑΙ ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ..."

ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΕ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΓΙΑ ΔΕ ΜΙΛΑ?
ΔΕ ΧΡΗΖΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ? Ο ΚΟΚΚΟΛΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ? Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

PES TA RE MEGALE PESTA RE FILARAKI

Ανώνυμος είπε...

pes ta re 5:38....

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ...
ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ 30 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΝΑΝΕ...ΑΝΤΕ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΤΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ? ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝΕ ΤΟ ΜΠΕΖΑΧΤΑ ???
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...
ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΣ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΑΓΟΥΡΑ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ?

ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΡΙΣΗ?

ΓΡΑΦΤΕ ΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ.

ΠΑΝΤΟΥ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορουν να θεωρουνται ανθρωποι αυτοι που και την παιδικη ψυχη την κανουν εμποριο.
Ουτε η κοινωνια μπορει να ανεχεται αυτου του ειδους την ανωμαλια.
Αισχος και ντροπη για την κοινωνια μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Με όλο τα θάρρος, πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανένας μας που να μην καταδικάζει τέτοια γεγονότα και να εκφράζει τον αποτροπιασμό του. ΚΑΝΕΝΑΣ.
Αυτό όμως δεν αντανακλάται στον αριθμό των σχολίων στο κάθε θέμα. Λογικό είναι εκεί που υπάρχει αντίλογος και διαφορετική άποψη να αυξάνονται με ρυθμό γεωμετρικής προόδου τα σχόλια. Ούτε η ανάρτηση ή όχι σχολίων σε αυτό το θέμα αντικατοπτρίζει τον βαθμό της αδιαφορίας μας. Ταπεινή μου άποψη.

Βεβαίως και είναι απαράδεκτα τέτοια γεγονότα και καταδικαστέα. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ!

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

12.18 endaxei sevasto alla re file leme oti osoi krinoun i asxolountai me ta koina diakatehontai apo eyais8isies kai ais8isi dikaiou. Ara se tetoia themata tha eprepe na xeskizontai sto kraximo kai malista na enwnontai anwnuma kai epwnuma akoma kai fwnes pou se alla 8emata diafwnoun.

paei loipon to mualo mou sto aytonoito oti diladi ena megalo pososto ap aytous pou grafoun edw milane mono gia oti tous symferei amesa i emesa. Daxei oxi oloi allla ena arketo pososto gia na skeftomai mipws xanoume to xrono mas asxoloumenoi me m.....s se sxesi me tin paidiki pornografia, OTI PIO ATHLIO KAI SIXAMERO KAI ATIMO. OXI ARRWSTO (MPOREI NA NAI) NA MIN TO POLILEME OMWS KAI VRISKOUN PATIMA OI M....S KAI OI XEFTYLES

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ.??? ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΥ. ΑΠΛΑ...ΛΙΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΛΙΓΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟΛΙΟ...ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ.

ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ? ΤΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ?? ΓΡΑΦΤΕ ΕΔΩ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΡΑΔΕΣ...ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.

SIHVAS είπε...

BΡΕ ΦΙΛΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;ETSI ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΜΩΣ...

ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝΕ (ΒΛ. ΠΑΤΕΡΑ ΙΩΣΗΦ)
ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΝ ΤΣΑΡΤΣΙΩΝΗ....(ΒΛ. ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ 29-34 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ)
ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝΕ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΩΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΑΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙ...ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΙΣ)

ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΨΑΧΤΕ...ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΕΚΕΙ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΚΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΝΑΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ή ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΒΟΛΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΕΣ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΚΑΙ "ΦΙΛΤΡΑ ΜΑΓΙΚΑ". ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ...ΔΕ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ..ON-LINE POKER..& ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ (12 ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ). ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩ ΚΩΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑ.

ΟΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.
ΑΠΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΟΥΝ...

Μ/Κ/Π

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ai-vreS είπε...

Φίλε μας,
το όνομα δεν το δημοσιοποιούμε για ευνόητους λόγους. Θεωρούμε το θέμα εξαιρετικά σοβαρό για να αντιμετωπιστεί με ελαφρότητα...

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΓΙΚΟ!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΕΡΝΑΝ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕΣΩ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ!

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/video-video.html

ΜΗΝΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ.
ΑΠΛΑ ΣΗΜΕΙΩΣΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΣΗΦ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΣΕ.
ΑΣΕ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΩΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΟΙΩΘΑ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ...
ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ?
ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ?
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΣΗΦ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΑΣ...ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΣΑΝΕ ΑΠΛΑ ΩΣ "ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟ".

ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ...

Το Προφίλ μας