Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αιανής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
Καλείστε στο Δημαρχείο, Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στις 02 Ιουνίου 2010, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.30 μ.μ., σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για ενημέρωση , συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα :

1.Πρόγραμμα Καλλικράτης: Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης». Ο  νέος νόμος. Η νέα πραγματικότητα . Καθορισμός της στάσης μας. Εισηγητής Δήμαρχος 



  2.Ενημέρωση για την πραγματοποιθείσα στις 20 έως 22 Μαίου 2010  παρουσίαση στο Τάμπερε της Φιλανδίας της  «Υποψηφιότητας  του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής για το Ευρωπαϊκό Βραβείο του  Μουσείου της χρονιάς.» Εισηγητής Πρόεδρος  Δημοτικού Συμβουλίου.
3.Συμμετοχή εκπροσώπου  του Δήμου μας στην 5η  Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Αιρετών Γυναικών της ΚΕΔΚΕ στις  18-19 Ιουνίου 2010 στο Δήμο Χερσονήσου Κρήτης με θέμα «Ο ρόλος των Δήμων και Περιφερειών στη Νέα Διοικητική Δομή της Χώρας » Έγγραφο  ΚΕΔΚΕ  απ 1791/10-05-2010 . -Εισηγητής Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.
4.Παράταση προθεσμίας συμβατικού χρόνου του έργου «Αντικατάσταση αγωγού αποχέτευσης στο τ.δ Αγίας Παρασκευής του Δήμου Αιανής»  ως και 30-06-2010.Έγγραφο ΤΥΔΚ απ 35808/3692/18-05-2010 .Εισηγητής  Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Εμμανουηλίδης
5.Αλλαγή  ημερομηνίας του «Απολογισμού Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους 2009» σύμφωνα με το άρθρο 217 του ν 3463/2006  Κ.Δ.Κ. -Εισηγητής Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.
6.Έγκριση απόφασης του Δ.Σ. του  Ν. Π. ΚΑΠΗ  για την  τροποποίηση προϋπολογισμού εσόδων -εξόδων  έτους 2010. Εισηγητής Δήμαρχος
7.Έγκριση δαπάνης  μετακίνησης   Δημάρχου & μελών του Δ.Σ. στην Αθήνα Α)  για το συνέδριο της ΚΕΔΚΕ  & για  θέματα του Δήμου στις 02 έως 04 Μαίου 2010. Β)  για το ΥΠ.ΕΣ.ΑΠ.& ΗΔ στις 13 Μαίου 2010-θέμα Καλλικράτης. Γ)  για τη Βουλή στις 19 Μαίου 2010- θέμα Καλλικράτης . - Εισηγητής   Δήμαρχος
8.Έγκριση  δαπάνης για την προμήθεια  του Συλλεκτικού Τεύχους 2008 της Πύλης Ανάπτυξης . Έγγραφο απ 1395/16-03-2010. -Εισηγητής Πρόεδρος    Δημοτικού Συμβουλίου.
9.Έγκριση δαπάνης  μετακίνησης   Υπαλλήλου κ. Παπαγρηγορίου  Λάζαρου  στη Θεσσαλονίκη  για υπηρεσιακές ανάγκες 17-05-2010  - Εισηγητής   Δήμαρχος
10.Ενημέρωση για τον  1ο Χρηματικό κατάλογο έτους 2010 .Εισηγητής Χρ .Γιαννακόπουλος Δημοτικός Υπάλληλος 
11.Ενημέρωση για τη συνεδρίαση της 4ης  Επιτροπής Παρακολούθησης για τον ταμιευτήρα Ιλαρίωνα. Εισηγητής Αντώνης Σιαμπανόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της Επιτροπής .
12.Τροποποίηση προϋπολογισμού εσόδων -εξόδων  έτους 2010. Εισηγητής Δήμαρχος
13. Ψήφιση  πιστώσεων για πληρωμή δαπανών διαφόρων εκδηλώσεων του Δήμου- }3 & 4 του άρθρου 158 του Κ.Δ.Κ. Ν. 3463/2006- Εισηγητής Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.
    
                                                                  Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
                                                                              Θεόδωρος Σταθόπουλος


32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μην παρευρεθεί κανένας Δημότης Αιανής στο -για τα μάτια του κόσμου- ανοιχτό Δημοτικό Συμβούλιο, παρά μόνο αν έχει τα κότσια να ζητήσει πειστικές εξηγήσεις για το ξεπούλημα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΑΝΗΣ και να καταγγείλει την ανεπάρκεια σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου με προεξάρχοντα το Δήμαρχο. Ειδάλλως, αγαπητοί συνδημότες θα είστε συνένοχοι, όταν ο ιστορικός του μέλλοντος θα κρίνει αυτή τη θητεία ως την πιο αποτυχημένη στην ιστορία της ΑΙΑΝΗΣ.

ΤΖΕΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ είπε...

Κύριε ή Κυρία 2,19: Ονοματεπώνυμο έχετε;
Αν ναι γράψτε το καθώσ και το τηλέφωνο σας και ελάτε αύριο στη συνεδρίαση.
θα φύυγετε σοφότερος απ΄ ότι είστε

Γιώργος Τζέλλος 24613 52107

Ανώνυμος είπε...

Είναι τουλάχιστον αγενές να παρεμβαίνεις σε μια συζήτηση που δε σε αφορά, ωστόσο θα το κάνω για την οικονομία της κουβέντας:

Έχω ονοματεπώνυμο κ. Τζέλλο και θα το μάθετε όταν έρθει η ώρα! Ξέρετε μου αρέσουν οι εκπλήξεις και ελπίζω να συμβαίνει το ίδιο και με σας. Εκτός από αυτό έχω και ένα ωραίο τετράδιο στο οποίο σημειώνω τις δηλώσεις και τις ενέργειες του καθενός για να το χρησιμοποιήσω όταν αισθανθώ ότι θα μου φανεί χρήσιμο (ξέρετε σαν αυτό ακριβώς που έχετε και εσείς)! Σ'αυτό το τετράδιο έχω σημειώσει τα πάντα μέχρι τώρα και έχω αφήσει την τελευταία σελίδα κενή. Εκεί θα συμπληρώσω τη θέση στην οποία θα διοριστείτε μετά το πέρας της θητείας σας και τότε θα τα πούμε όλα με ονοματεπώνυμα και λοιπά στοιχεία.
Όσο για το τελευταίο, στη ζωή μου έχω μάθει ότι σοφότερο σε κάνουν αυτοί που μπορούν να σε εκπλήξουν και αυτοί που είναι πιο έξυπνοι από σένα.
Λυπάμαι αλλά δεν ισχύει κανένα από τα δύο!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ :
ΑΝ ΕΙΣΘΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ "ΤΕΤΡΑΔΙΟ" ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΣΘΕ ΚΥΡΙΕ !
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΡΙΖΑ ΑΙΑΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ??
ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ)..ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΡΕΖΙΛΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣ...Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ!!
ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ..ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙΣ!!!

Β.Β.

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα!
Αρχίσαμε να χάνουμε την ψυχραιμία μας σιγά σιγά!

Μήπως αυτό συμβαίνει κύριοι γιατί φοβάστε για το τι μπορεί να γράφει αυτό το τετράδιο;

Γιατί δεν απαντά ο κ.Τζέλλος; Ακόμη καλύτερα γιατί έφτασε στο σημείο να έχει την ανάγκη υποστήριξης από ανώνυμους τους οποίους ο ίδιος οικτίρει σε προηγούμενες παρεμβάσεις του;

"12:09 π.μ." > Θεωρείτε ότι όποιος δεν γράφει το όνομα του και το τηλέφωνο του δεν είναι παλικάρι; Για ρίξτε μια ματιά στη λέξη που υπάρχει πάνω από το σχόλιο σας! Εκτιμώ τους ανθρώπους που μπορούν και κάνουν αυτοκριτική.

"12:03 μ.μ." > Δεν έχω μπλοκ ζωγραφικής. Δεν είμαι καλός στη ζωγραφική, όπως δεν είμαι καλός σε πολλούς τομείς! Κυρίως, όμως, δεν είμαι καλός στο μαγείρεμα σε αντίθεση με εσάς.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙΣ-ΣΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ, ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΝ ΑΥΤΑ?? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ..ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ Ή ΛΕΩ!! ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΣΟΥ: ΣΑΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ SLOGAN ΕΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΣΟΥΠΑ..

Ανώνυμος είπε...

Τζέλο δε σε γνωρίζω, είμαι απο άλλο Δήμο και δεν με ξέρεις φυσικά ούτε και εσύ. Θέλω όμως να κάνω μια παρατήρηση και θα ήθελα την γνώμη του κάθε Αιανιώτη γιατί όχι και τη δική σου. Στον αγώνα που δωσατε παρότι και οφείλω να το ομολογήσω ήταν πιο δίκαιος απο του Βελβεντού και αντικειμένικά αν ήταν να μείνει ένας Δήμος αυτός ήταν της Αιανής έδειχνες ότι εσύ είσαι η μοναδική δύναμη κρούσης της Αιανής και έχεις αναλάβει όλοκληρο τον αγώνα της Αιανής στις πλάτες σου. Δεν έδοσες αρμοδιότητες σε κανένα άλλο εκτος αν θύμάμαι καλά ένα όνομα που μου έκανε εντύπωση. Μαυροδήμος. ο οποίος φυσικά ήταν εντελώς ακατάλληλος για αγωνιστικές κινητοποιήσεις και επίσης δεν ήταν επικοινωνιακός. Οσον αφορά τα δικά σου λοιπόν Δήμαρχε πέρασες έξώ στο κοινό της Περιφέρειας ενα πρόσωπο εγωιστικό αλαζονικό και έβγαζες μέγάλη εσωστρέφεια και μια περιεργη και ανεξήγητη ώραιοπάθεια. Η μόνη δικαιλογία που μπορώ να σου προσάψω είναι οτι είσαι απόγονος του Βασιλιά Αιανού και κάπου εκέι έχασες τη μπάλλα νομίζοντας και εσύ οτι είσαι ο απόλυτος Μονάρχης . ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΌΜΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ. Υ.Γ Αποτυχημένη η προσπαθεια για το φοιτητή. Εδειξες μικρότητα πράγμα που δεν ταιριάζει σε Βασιλείς και πρίγκιπες

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΕΣ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΩΣ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ?

ΞΕΡΞΗΣ είπε...

Αγαπητέ φιλε 12.09 σε παρακαλώ!! Εγώ όπως και πολλοί άλλοι απλά περάσαμε από το χωριο σου αλλα δεν είχες κάτι το αξιόλογο για να μας κρατήσεις. Το απλό πέρασμα μας εσύ μπορεί να το λες ιστορία αλλα πρέπει να ξέρεις ότι ιστορία γραφουν αυτοί που αντιστέκονται. Στα χρονια μας η ιστορία γράφτηκε στις Θερμοπύλες. Σήμερα γράφετε κάπου πολύ κοντά σου. Διπλα σου. Εσύ τι κανεις?....

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχω ιδεα γιατι πραγμα μιλα ο τελευταίος, αλλα αν ειναι να γραψει ιστορια, τουλαχιστον να τη γραψει με σωστα ελληνικα...Καλη του επιτυχια...
Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

afti i istoria se enoxlise P.P.? ola ta alla peri istorias pou akouses teleftaia den se peiraksan? giati toso epilektikos sta sxolia?sto kato kato ti kserksis ti dareios? oi anoites sygkriseis tis istorias tou kathe xoriou den se enoxlisan?

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ ΚΥΡΙΕ Π.Π. ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ. Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ....ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά η ιστορία θα τον γράψει τον Κοκολιό. Ας περιμένουμε λίγες μέρες ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΥΣ.ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΟΝΟΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΠΡΟΣ 11,55ΜΜ
Υ.Γ Αποτυχημένη η προσπαθεια για το φοιτητή. Εδειξες μικρότητα πράγμα που δεν ταιριάζει σε Βασιλείς και πρίγκιπες

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ;
ΓΙΝΕ ΣΑΦΗΣ

Ανώνυμος είπε...

27. ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Α. Συνιστώνται οι κατωτέρω δήμοι:
1. Δήμος Κοζάνης με έδρα την Κοζάνη και ιστορική έ-
δρα την Αιανή αποτελούμενος από τους δήμους α.Κοζά-
νης β. Αιανής γ. Ελιμείας δ. Δημητρίου Υψηλάντη ε. Ελ-
λησπόντου, οι οποίοι καταργούνται.

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 01 06 2010 ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΙΜΕΙΑΣ ΚΑΤ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κάποιοι και ξέρουν αυτοί ποιοί είναι, πιέζουν πράματα και καταστάσεις χωρίς να έχουν καταλάβει τι έχω γράψει? Ο Δήμαρχος κατάλαβε τι του είπα και θέλω να πιστεύω οτι βρίσκεται σε διαδικασία αποκρυπτογράφισης και αξιολόγησης αυτών που του γράφω . ΚΆΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΎΩ ΟΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. Υ,Γ Ο 5.05 ΚΑΛΆ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΆΖΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΑΝΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Απλα ειναι καπως...αδοκιμο να μιλαει καποιος για Θερμοπύλες και αρχαίους και ιστορίες και να μην ξερει ορθογραφία! Ειδικά το "γραφεται"!!!Ε...; Αυτο αφορουσε στο σχολιο μου και τιποτε περισσοτερο περί δημαρχου Αιανης, Σερβιων, Βελβεντού και δεν συμμαζευεται...


Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

"02 Ιουνίου 2010 8:09 μ.μ." > Δεν νομίζω να υπάρχει σχολή που να σε μαθαίνει να κρίνεις, να μιλάς με επιχειρήματα, να αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις κάτω από τα λόγια και τους υπόγειους διακανονισμούς. Αντιθέτως, πρέπει να υπάρχει σχολή υποστηρικτών-χειροκροτητών από την οποία εσύ μάλλον αποφοίτησες με Άριστα.

Όσο για τους υπόλοιπους φίλους που ζητάνε από τον κ. Τζέλλο να απαντήσει τους συστήνω να μην περιμένουν άδικα. Ο κ. Τζέλλος απαντάει μόνο όταν νιώθει ότι θα εντυπωσιάσει. Όταν πιεστεί και ζοριστεί λιγάκι προτιμά να παρεμβαίνει ως ανώνυμος και να δημιουργεί κλίμα υπέρ του.

Υ.Γ.: Ποιος είναι επιτέλους αυτός ο φοιτητής;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ..ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ, ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ) ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ..ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥΣ!!ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΩ,ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ!!
Υ.Γ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΙΣΩΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ??(ΑΝ ΑΞΙΩΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΣΧΟΛΗ).
ΒΒ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ 2 Υ.Γ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ!!ΜΠΡΑΒΟ!!
ΒΒ

Ανώνυμος είπε...

P.P. ksexases tous tonous. tha se malosi i filologos..... katantia kai aggyloseis...

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, μια και ρωτας...Φυσικα και με ενοχλησαν οι αναφορες στην ιστορια του καθε χωριου. Aπό όπου και αν προέρχονται. Απαραδεκτες....(ατονο..)

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Π.Π Αφού κατέστρεψες το Βελβεντό, με τα καμώματα και τα νάζια σου ,τώρα έβαλες στόχο και την Αιανή. Τι σου έχουν κάνει οι ανθρωποι την ανεξαρτησια τους ήθελαν και εσύ τους την στέρεισες . Ακόμη δεν ικανοποιήθηκες????????

Ανώνυμος είπε...

Και τη Νεαπολη την ξεχασες;;;;;; Αυτό πάλι πού το πας;

Π.Π.

Βάγια Σ. είπε...

Το τελικό ν της λέξης "δεν" αποβάλλεται πριν από εξακολουθητικό σύμφωνο (β,γ,δ,ζ,θ,λ,μ,ν,ρ,σ,φ,χ). Ένας χρήσιμος κανόνας που το spelling του word δεν τον ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΟ ΝΤΟΡΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΚΡΕΜΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΖΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΦΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΦΙΣΑΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ ΩΣ ΕΚΕΙ.
ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Eno oi dimoi 8es na pis den ebgalan psifismata? Molis egine to Belbento aneksartito ksesiko8ikan oloi kai zitousan autonomia. Ta kanalia sas ftene meta.

Ανώνυμος είπε...

1. Βάγια, όποτε θελεις να μιλησουμε για τοπικη δημοσιογραφία και χρήση ελληνικής γλώσσας...Πολυ ευχαρίστως....(panpliatsios@yahoo.gr)
2. Mε καλη διάθεση:Δεν κάναμε τίποτε περισσότερο από το να καλύπτουμε την επικαιρότητα. Δεν κατεβάσαμε εμείς τους Σιατιστινούς στην Εγνατία. Ούτε στείλαμε τους Βελβεντινούς στα αντλιοστάσια της ΔΕΗ. Και τους Αιανιώτες στην Αθήνα. Δεν προκαλεσαμε εμεις το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων για το όνομα. Και, επιτέλους: Ναι, έχουμε ευθύνες σαν δημοσιογράφοι (στην Αθήνα και μερικές δεκάδες πολύ περισσότερο), αλλα σε αυτή την ερμη τη χωρα δεν φταινε τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι για όλα...Χαλαρώστε λιγο και ξελαμπικάρετε...
3. Ο τελευταίος φίλος με λίγες λεξεις ειπε όλη την αλήθεια...

Π.Π.

Βάγια Σ. είπε...

Για πολλοστή φορά και θέλω να ελπίζω τελευταία:

ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΚΑΤ' ΙΔΙΑΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ!

Ανώνυμος είπε...

Βρε Π.Π. σταμάτα να παίρνεις μέρος σε κάθε συζήτηση. Είσαι δημοσιογράφος, έχεις βήμα στην τηλεόραση, γράφεις τα άρθρα σου στην εφημερίδα, γιατί εκτίθεσαι χωρίς λόγο; Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει. Μην αδικείς τον εαυτό σου. Στο λέω με πραγματικά καλή διάθεση.
Ένας φίλος

Ανώνυμος είπε...

Και καλα κανεις και το λες...Ξερεις, δεν εισαι ο μονος. Όμως, πρώτον δεν παίρνω μερος σε καθε συζητηση και...δευτερον, το ότι ειναι καποιος δημοσιογραφος δεν σημαινει πως πρεπει να ειναι κλεισμενος εκει...Αλλα, ειδικα σημερα, να ανοιγει συζητησεις με τον κοσμο και να ακουει την κριτικη και τη φωνη του. Επίσης, έχω μαθει και εχω παρει πολλα τοσους μηνες εδω μεσα. Και σαν ανθρωπος και σαν δημοσιογραφος.

Π.Π.

Το Προφίλ μας