Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Εντός του μήνα η έναρξη δρομολογίων της άγονης αεροπορικής γραμμής Αθήνα-Κοζάνη- Καστοριά

της Θεοδότας Τσιόπρα
Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσουν από την Sky Express τα δρομολόγια της άγονης αεροπορικής γραμμής Αθήνα- Κοζάνη- Καστοριά, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από την εταιρία, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς Ναούμ Μαρκόπουλος. Ανέφερε ότι η εταιρία περιμένει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τον διαγωνισμό που προηγήθηκε προκειμένου να ξεκινήσει τις πτήσεις. Πρόκειται για έξι πτήσεις εβδομαδιαίως και όχι πέντε όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, εκ των οποίων οι δυο πτήσεις θα είναι με επιστροφή στη γραμμή Αθήνα - Καστοριά και τέσσερις πτήσεις με επιστροφή στη γραμμή Αθήνα – Κοζάνη -Καστοριά. 
Η τιμή του εισιτηρίου κατ΄ άτομο για το δρομολόγιο Αθήνα- Καστοριά με επιστροφή, αναμένεται να διαμορφωθεί περίπου στα 170 ευρώ, για το δρομολόγιο Αθήνα – Κοζάνη με επιστροφή στα 150 και για το δρομολόγιο Κοζάνη – Καστοριά στα 38,5 ευρώ. Η σύμβαση που έχει υπογράψει η εταιρία έχει διάρκεια 4 χρόνια. 
Πηγή: ΕΡΑ 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβε κανένας από τα γραφόμενα πόσο θα είναι το εισητήριο;

Ανώνυμος είπε...

150 euros pigene kai ela, allez-retour, pes pos einai akrivo gia na piasei topo i paratirisi sou file/i...

Βάγια Σ. είπε...

Για ένα άτομο που θα ταξίδευε Kοζάνη-Αθήνα-Κοζάνη με Ι.Χ. συμφέρει περισσότερο το αεροπορικό ταξίδι, συνυπολογίζοντας και τα διόδια.

Το Προφίλ μας