Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Χρηματοπιστωτικοί Μηχανισμοί

του Τάσου Σαββίδη
Πρέπει να καταργηθούν όλοι οι χρηματοπιστωτικοί μηχανισμοί που υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να απεμπλακούν όλα τα κράτη από τη δύνη που τα οδηγεί στον αφανισμό. Αυτό που δεν κατάφεραν να πετύχουν στο πέρασμα των αιώνων υπερδυνάμεις που χρησιμοποίησαν όπλα, ατομικές βόμβες, βία και καταστροφές για να αφανίσουν λαούς και έθνη θα το καταφέρουν τώρα οι χρηματοπιστωτικοί μηχανισμοί. Κάποιοι ανίκανοι και κακοήθης κύριοι μέσα από τα γραφεία τους συμβάλουν στη μεγάλη επικείμενη καταστροφή της ανθρωπότητας. Στηριζόμενοι στην αλαζονεία και ματαιοδοξία τους προσπαθούν να επιβάλλουν την εξουσία τους χρησιμοποιώντας τα spreads και συσσωρεύουν πλούτο πολύ περισσότερο από τις οποιεσδήποτε ανάγκες τους. Πλούτος που συσσωρεύεται και μένει ανεκμετάλλευτος σε, ομόλογα, μετοχές και διάφορα άλλα παραστατικά στις σύγχρονες αποθήκες του πλούτου. Ότι έχουμε να κάνουμε, ας το κάνουμε τώρα γιατί αύριο θα είναι αργά.

10 σχόλια:

Delino είπε...

Ο ρόλος των "οίκων αξιολόγησης" και "των χρηματοπιστωτικών οργανισμών" είναι ο "Δούρειος ίππος" για να υλοποιηθούν τα παιχνίδια κάποιων σκοτεινών κύκλων.
Η ελλάδα έχει ποσοστό χρέους επί του ΑΕΠ μικρότερο από αυτό της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ολλανδίας, της Σουηδίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλλίας, της Νορβηγίας, της ελβετίας.
δέστε την έρευνα της Bangking news:Ιδού οι 20 χώρες με το μεγαλύτερο χρέος!
Θα μας εξηγήσουν ποτέ γιατί σε μας έφεραν το ΔΝΤ με την τρόικα;
Ποιά σκοτεινά παιχνίδια παίζονται στις πλάτες του ελληνικού λαού;

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ , Ή ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ , Ή ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΙΣΜΟ-ΣΙΩΝΙΣΜΟ . ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ , ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ . ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ , ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ Ή ΟΧΙ , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ . ΤΕΛΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ

Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥ

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ

ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΤΗΝ Ε.Ε ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

a pa pa pa ...

Ανώνυμος είπε...

TASO ME POLA THEMATA POY DEN EISAI ARMODIOS MPLEKEIS.
MHN TO KOYRAZEIS TO PRAMA.EKTITHESAI XORIS LOGO

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστώ φίλε
Λυπάμαι που δεν ξέρω ποιος κρύβετε πίσω από το ανώνυμος
Πάντως αν δεν τολμάς να εκτεθείς στο διαδίκτυο θα ήθελα πολύ να συναντηθούμε έξω να πιούμε έναν καφέ και να το συζητήσουμε.
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο κρίνεις και βγάζεις συμπεράσματα
για τους άλλους, τουλάχιστον θα μπορούσες να είσαι πιο ευγενικός.
Δηλαδή εσύ είσαι τόσο καλός γνώστης των πραγμάτων;
Γιατί δεν τολμάς να εκθέσεις τις απόψεις σου επώνυμα για να δούμε αν αντέχεις την κριτική των ανωνύμων.
Εγώ πάντως την αντέχω, αν και θα προτιμούσα αντί να με προσβάλουν να με έκαναν κριτική επί της ουσίας.
Τάσος Σαββίδης

Ανώνυμος είπε...

"Πλούτος που συσσωρεύεται και μένει ανεκμετάλλευτος σε spreads". Αλήθεια πως γίνετε αυτό κύριε Τάσο; Ετσι για να το μάθουμε κι εμείς οι απλοί αναγνώστες.
Φ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε φ.χ.
Πιστεύω να ξέρεις ότι θα μου ήταν πολύ εύκολο να ξέρω τι σημαίνουν τα «spreads».
Αλλά παρόλα αυτά πιστεύω ότι τα «spreads» έχουν μια αξία και δύναμη που χρησιμοποιείται από τους δυνάστες μας για να οδηγήσουν τα πράγματα εκεί που βρισκόμαστε και εμείς σαν χώρα σήμερα. Ο πλούτος και η εξουσία πάνε μαζί.
Μου θυμίζεις τους δημοσιογράφους που ξεκόβουν φράσεις για να της παρουσιάσουν όπως αυτοί θέλουν.
Εγώ δεν έγραψα αυτό που εσύ σχολιάζεις
-Πλούτος που συσσωρεύεται και μένει ανεκμετάλλευτος σε spreads".
Εγώ γράφω το παρακάτω
-Πλούτος που συσσωρεύεται και μένει ανεκμετάλλευτος σε spreads, ομόλογα, μετοχές και διάφορα άλλα παραστατικά στις σύγχρονες αποθήκες του πλούτο
Και επειδή δεν δίνω εξετάσεις στο σχολείο πιστεύω να έχω το δικαίωμα να το χειριστώ με έναν δικό μου τρόπο για να δημιουργήσω μια υπερβολή.
Άντε να βγάλουμε τα spreads για το υπόλοιπο τι λες.
(αυτό είναι που σε πείραξε τόσο πολύ; Θα μπορούσες να κάνεις την παρατήρησή σου πιο ευγενικά και πολιτισμένα, εξάλλου προσωπικές μου σκέψεις είναι και έχω το δικαίωμα να τις έχω. Αν κάνω λάθος κάπου σίγουρα θα μου άρεζε να με διορθώνουν)
Φιλικότατα
Τάσος Σαββίδης

Ανώνυμος είπε...

6.49. Giati Taso den sιkoneis miga sto spaτhi soy;
Ti alazoniko yfos einai ayto poy ekdilonis. Ego den eimai eidikos giayto kai den ektithemai. Esy kindineveis na mperdepseis to alevri me ta pitoyra kai tha se fane oi kotes.
panta filika

Βάγια Σ. είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
Ένας άνθρωπος που ασχολήθηκε με το δάσος και όχι με το δέντρο!!
Κι έχρομαι να προσθέσω πως όλες οι ενέργειες - νομοσχέδια των τελευταίων ετών συντελούν στην καταστροφή της Ελλάδας και στον αφανισμό του ελληνισμού. Μόνο που δε θα κάνουμε τίποτα γιατί μας έχουν στο χέρι. Πάρτε δάνεια, πάρτε πιστωτικές κάρτες, πάρτε, πάρτε, πάρτε... και ο τυφλός βρήκε το φως του... διακοπές στο bali, τσάντα louis vouitton, αυτοκίνητο smart for 2, κ.τ.λ.
Αλλά... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ! ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑΜΕ!!!
Και η απόδειξη? Υπάρχουν ακόμη Έλληνες κομματικοποιημένοι!!!!!!
Πάμε κατά διαόλου....

Το Προφίλ μας