Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Σερβετά

Το Σάββατο 27/3/2010 και ώρα 7.00 μ.μ. ο Γιάννης Σερβετάς (του γνωστού Ράδιο Αρβύλα) θα παρουσιάσει το βιβλίο του "Προσωπικό Ημερολόγιο-Ανεκδοτολόγιο 2010" στο βιβλιοπωλείο Αθανασιάδης στην Κοζάνη

Αυτή την στιγμή διαβάζετε τον πρόλογο του τέταρτου ημερολόγιού μου. Φέτος, το ξέρω... δεν έχω δικαιολογίες. Άντε το πρώτο, πρώτο ήταν, μερικά λαθάκια είχε, το αγοράσατε. Άντε το δεύτερο, δεύτερο βιβλίο ήταν, "νέος είναι ακόμα στο γράψιμο θα στρώσει είπατε", το πήρατε. Μετά που κυκλοφόρησα το τρίτο, σκεφτήκατε την παροιμία, "Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι" αλλά σαν καλοί άνθρωποι που είστε, είπατε: Δεν πειράζει μωρέ, κομμάτια να γίνει, ας του δώσουμε ακόμα μία ευκαιρία του ανθρώπου και καταξοδευτήκατε και το αγοράσατε. 
Φέτος όμως; Έχω την αίσθηση ότι τελείωσαν οι δικαιολογίες σας. Φέτος δίνω εξετάσεις και ελπίζω να τις περάσω. 
Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε μέρα - μέρα το αξιοθαύμαστο πόνημά μου, σας πληροφορώ ότι δούλεψα πάρα πολύ σκληρά προκειμένου να το ολοκληρώσω. Θα μου πείτε τι σας νοιάζει; Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι. Σωστά. Αλλά αφού διαβάζετε αυτές τις γραμμές, 90% έχετε πέσει στην παγίδα και το έχετε αγοράσει, οπότε του χρόνου με το επόμενο ημερολόγιο να είστε πιο επιφυλακτικοί. Όμως μια και το κρατάτε στα χέρια σας, διαβάστε το. Μέσα στις σελίδες του θα βρείτε από άχρηστες πληροφορίες και στατιστικές, μέχρι και συναισθήματα όλων των αποχρώσεων. Μέσα του υπάρχουν ιστορίες που μου τις στείλατε είτε με e-mails και γράμματα, είτε μου τις είπατε προφορικά σε μπαρ και στους δρόμους. Σας ευχαριστώ θερμά που μου εμπιστευτήκατε τις ιστορίες σας. 
Γ. Σερβετάς

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Tην τελευταία ενδομάδα η Σάτιρα της εκπομπής ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ασχολείται έντονα με 3 πρόσωπα.
1. Τον Παναγιώτατο Θεσνικης Ανθιμο, τους έστειλε κι εξώδικο!
2. Τον Ηθοποιό Κώστα Πρέπα, που τους απειλεί με παράπλευρες απώλειες!
3. Τον Γιώργο Παπαδάκη, με τον τίτλο ΄΄Φέρτε πίσω τα κλεμμένα...

Το Προφίλ μας