Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Απαιτούμε την πλήρη λειτουργία των Νοσοκομείων της Δυτ. Μακεδονίας!

5.900 μέλη έχει η ομάδα του facebook "ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ, ΤΟΥ 12ΜΗΝΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ". Τα σχόλια που κατατίθενται είναι συγκλονιστικά...
1.250 περ. μέλη αριθμεί η ομάδα με τον τίτλο "Απαιτούμε την πλήρη λειτουργία των Νοσοκομείων της Δυτ. Μακεδονίας" στο facebook. Πατήστε εδώ Αγανακτισμένοι πολίτες ενώνουν τις φωνές τους για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα Νοσοκομεία της περιοχής μας. Ο θάνατος του μικρού Γιάννη Μωυσιάδη ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι της οργής.
Η συγκεκριμένη ομάδα του facebook, όμως, προτίθεται να κάνει τη διαφορά. Δε συμμετέχει  απλώς από τον καναπέ και πίσω από το πληκτρολόγιο.  Η πρώτη κινητοποίηση των πολιτών προγραμματίστηκε για το απόγευμα της Μ. Τετάρτης και ανακοινώθηκε μέσω διαδικτύου: 

"Ας κινητοποιηθούμε άμεσα όλοι μαζί!. Πρώτο βήμα η συγκέντρωση στην Πλατεία Νίκης στην Κοζάνη έξω από το Δημαρχείο την Μ. Τετάρτη 31/03/2010 στις 18:30. Η εικόνα της συγκέντρωσης όλων των ενεργών πολιτών πρέπει να φτάσει σε κάθε γωνιά της χώρας. Με αυτό τον τρόπο χτυπούμε το καμπανάκι στην κυβέρνηση να προχωρήσει ταχύτερα τις διαρθρωτικές αλλαγές στην υγεία. Είναι απαίτηση όλων των Ελλήνων φορολογουμένων που προσδοκούν μία νέα λειτουργία των κοινωνικών δομών της Ελλάδας, σε νέα βάση. Είναι απαίτηση των ανθρώπων που ζουν στην περιφέρεια και προσδοκούν μία ισόρροπη ανάπτυξη σε σχέση με τα αστικά κέντρα".

Σχόλιο ai-vreS: συγχαίρουμε, επικροτούμε και θα συμμετάσχουμε. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ginete meloi:
http://www.facebook.com/group.php?gid=110650385617209&ref=nf

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε παιδιά να μαζευτούμε αλλά γιατί στο Δημαρχείο;
τι συμβολισμό έχει;
και γιατί όχι στην κεντρική πλατεία ή στην νομαρχία;

Ανώνυμος είπε...

To Dimaxeio einai apla simio anaforas. Den exei kamena simvolismo. O dimarxos mas stirizei tin prospatheia. To thema einai na akoustoume stin athina kai oxi sto dimo/nomarxeia ktl...

Ανώνυμος είπε...

Από δήλωση Προέδρου Συλλόγου Καρκινοπαθών στο Νομό Κοζάνης: «….Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι στο Νοσοκομείο μας γίνονται εγχειρήσεις καρκίνων από χειρούργους χωρίς να υπάρχει παθολογοανατόμος και για όσους γνωρίζουν έστω και ελάχιστα πράγματα περί των συγκεκριμένων εγχειρήσεων, μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτό.».Αυτο σημαίνει απλά ότι εάν δεν γινονται ταχειες βιοψίες από ιατρό παθολογοανατόμο την ώρα του χειρουργείου,δεν μπορεί να γνωρίζει ο χειρούργος εκείνη την κρίσιμη ώρα τι είδους επέμβαση θα εκτελέσει σε ένα καρκινοπαθή.

Το Προφίλ μας