Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Ανοιξε λογαριασμός αλληλεγγύης για την απόσβεση δημοσίου χρέους

από το ΒΗΜΑ
Τραπεζικός «λογαριασμός αλληλεγγύης για την απόσβεση δημοσίου χρέους» δημιουργήθηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος στον οποίο μπορούν εθελοντικά οι πολίτες της χώρας και οι Έλληνες της διασποράς να καταθέτουν οποιοδήποτε ποσό επιθυμούν. Όταν πρόκειται για την συνεισφορά μέσω των υποκαταστημάτων των ελληνικών τραπεζών στο εξωτερικό ή και των υποκαταστημάτων αλλοδαπών τραπεζικών ιδρυμάτων στο εξωτερικό, τότε ο κωδικός είναι: ΙΒΑΝ GR 04 010 0024 0000000026132462 και SWΙFT/BIC BNGRGRAA.
Με πράξη του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γεώργου Προβόπουλου οι συναλλασσόμενοι δεν θα επιβαρύνονται με προμήθεια για τις εντολές πίστωσης του παραπάνω λογαριασμού. Η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για το ταμείο στήριξης της Ελλάδας, έπειτα από πρόταση του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου. Επικεφαλής αυτής της εκστρατείας έχει τεθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
Η Τράπεζα της Ελλάδος θα ανακοινώνει στη Βουλή, σε τακτά χρονικά διαστήματα, τα αποτελέσματα συγκέντρωσης των χρηματικών ποσών και την μεταφορά τους στον κωδικό που αφορά αποκλειστικά στην απόσβεση του δημοσίου χρέους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος να μου ΛΥΣΕΙ την εξής ΑΠΟΡΙΑ.

Όταν ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ παντρεύτηκε την κυρία Δ.Λιάνη, για την κατασκευή της "ΡΟΖ ΒΙΛΑΣ", οι τότε ΥΠΟΥΡΓΟΙ του και άλλοι ΦΙΛΟΙ του του ΔΑΝΕΙΣΑΝ πολλά εκατομμύρια δραχμές...

ΣΗΜΕΡΑ για την ΕΛΛΑΔΑ,
επειδή τα έδωσαν για εκείνον τον σκοπό.....
δεν έχουν για την ΔΙΑΣΩΣΗ της ΧΩΡΑΣ??????

Ανώνυμος είπε...

Tου προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου του θυμίζει ΤΙΠΟΤΑ,
η εταιρεία των "ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ",
στα ορυχεία της ΔΕΗ "ΜΕΣΑΪΚΟΣ"????

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟ ΕΙΡΙΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ! ΚΑΙ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ !!!
ΕΞΩ ΑΠ` ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΚΑΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.
ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΕ ΚΑΙ `ΣΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ ...ΟΧΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

πολύ λαικίστικα τα σχόλια αυτά.
δηλαδή όταν δίναμε τα ωραία μας εκατομμύρια για τις χώρες που έπληξε το τσουνάμι, είμασταν σίγουροι οτι τα λεφτά θα πιάσουν τόπο. τώρα που είναι για τη χώρα μας, μας έπιασε η ελληνική κακομοιριά και καχυποψία.
οι γερμανοί μετα τον πόλεμο δεν ψάχνανε τον Χίτλερ και την παρέα του να τους φτιάξει το κράτος. Αυτοί δεν φταίγαν αυτοί ας πληρώναν. κάτσαν και δουλέψαν και προσφέραν και οι ίδιοι στη χώρα τους με θυσίες και να που είναι αυτοί σήμερα και που είμαστε εμείς.
άστε τον εύκολο στόχο οι πολιτικοί και οι κουμπάροι, εσείς οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν κλέψατε το κράτος εσείς ελεύθεροι επαγγελματίες δεν φοροδιαφύγατε? γιατί τώρα που σας ζητάνε εθελοντικά να προσφέρετε ψάχνεται στους πολιτικούς. αυτοί πρέπει να μπούνε φυλακή αλλά τώρα αυτό δεν θα λύσει το πρόβλημα.

Τέτοιο λαό που έχουμε τέτοια κακομοιριά μας αξίζει. δεν φταίνει μόνο οι άλλοι φταίμε και εμείς.

Το Προφίλ μας