Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ο Λάζαρος Λωτίδης διοικητής στο Νοσοκομείο Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ερυθρός Σταυρός

Ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων της Αττικής που σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας επελέγησαν στο πλαίσιο της διαδικασίας της Ανοικτής Διακυβέρνησης. Έτσι ορίζονται από την Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Mαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου οι ακόλουθοι Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές: 
Ερυθρός Σταυρός - Λωτίδης Λάζαρος Δικηγόρος – πρώην Υφυπουργός
Πηγή: kozaninet

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ του ΠΑΣΟΚ!!!

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

O Λάζαρος Λωτίδης διατέλεσε Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης με αρμοδιότητα τα θέματα που αφορούσαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004. Κατά κοινή ομολογία τα πήγε πολύ καλά. Διαχειρίστηκε εκατομμύρια Ευρώ και δεν ακούστηκε τίποτε για το όνομά του. Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει και σαν Διοικητής του Ερυθρού Σταυρού.

Ανώνυμος είπε...

Έλεος Κυριάκο.
Δεν έχει άλλα νέα άξια στελέχη το κίνημα ;
Πρέπει οπωσδήποτε να βολευθούν οι παλιές καραβάνες ;
Κάποιοι έμαθαν να πίνουν καφέ στην πλατεία Κολωνακίου και δεν μπορούν να την αποχωριστούν ;
Δεν πάμε καλά.

Ανώνυμος είπε...

Τι λές Κυριάκο Τσολακίδη????
Επειδή δεν ακούστηκε τίποτε για το όνομά του ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι τα πήγε πολύ καλά.
Τα πήγε πολύ καλά....ως Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης ????
θα πετύχει και σαν Διοικητής του Ερυθρού Σταυρού...επειδή ΓΝΩΡΙΖΕΙ πολύ καλά το αντικείμενο????

Ανώνυμος είπε...

Ελληνικε Λαε βλεπεις την αξιοκρατια τι αλλο θελεις δεν ντρεποντε να καμαρωνουν κιολας να χαθουνε τα ρεμαλια να βγουνε τα συντροφια να μας πουνε για την αξιολογηση του κ Λωτιδη λες και δεν υπαρχουν παιδια νεα να αξιοποιηθουν σε θεσεις τον Λωτιδη περιμεναμε νξα μας Σωση

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ !
ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΛΛΟΥΣ... ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΤΟΝ ΓΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ...ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΩΤΙΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΒΑΡΑ ΚΥΡΙΕ ΣΟΛΑΚΙΔΗ? ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ,ΑΞΙΟΣ,ΤΙΜΙΟΣ,ΙΚΑΝΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ? Η ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ? ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ........
ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 50-100 ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ? ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

εγώ λυπάμε τους χιλιάδες που υπέβαλλαν βιογραφικά πιστεύοντας οτι χωρίς να είναι μέλη του πασοκ θα διοριστούν σε μια τέτοια θέση....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ?
ΑΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΠΟΣΤΟ!!! ΕΥΓΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΑΚΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΛΟ...

ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΕΛΠΙΣ"

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ,ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ. Ο ΛΩΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΕΛΠΙΣ" αλλά το ΟΡΓΙΟ που το διόρισαν????

Ανώνυμος είπε...

Ρε αυτός ο Τζέφρυ ότι είπε προεκλογικά όλα τα έκανε...
"Θα δώσω λεφτά" έλεγε,κόβει μισθούς και αυξάνει φορολογίες.
"Όλα στο φως και ας ματώσουμε και εμείς" έλεγε,κάνει εξεταστικές εξαιρώντας τον εαυτό του από τον έλεγχο.
"Παντού αξιοκρατία,θα γίνεται επιλογή βάση βιογραφικών" έλεγε,βάζει τους ανθρώπους να στέλνουν βιογραφικά και δίνει τις θέσεις στους Λωτίδηδες...

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 600 ΚΛΙΝΩΝ (ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ)ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΝΑΣ ΙΚΑΝΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ; ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Μας ενοχλεί το καταπληκτικό δείγμα αξιοκρατίας που εφαρμόζει το ΠΑΣΟΚ 5 μήνες μόλις μετά τις εκλογές,που τις κέρδισε με ευκολία με υποσχέσεις μια εκ των οποίων ήταν η επιλογή μέσω βιογραφικών..
Τώρα αν είναι άξιος ή όχι ο κ. Λωτίδης θα μπορούσαμε να το πούμε αν είχε επιλεγεί από το βιογραφικό του συγκρινόμενο με βιογραφικά άλλων και όχι επειδή είναι απλά στέλεχος του ΠΑΣΟΚ...
Γιατί ένα σωρό μα....ες όπως αποδείχτηκε πίστεψαν ακόμη ένα ψέμα και νόμισαν ότι κάτι αλλάζει σε αυτή την χώρα

Ανώνυμος είπε...

Αφού έβαλαν τον Λάζαρο Λωτίδη διοικητή στο Νοσοκομείο Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ερυθρός Σταυρός

ΜΥΝΗΜΑ για επερχόμενη ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ του ΕΣΥ.

Εύχομαι να μην επαληθευτώ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ? ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙΣ. ΙΣΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΜΙΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ .ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ.ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΤΙ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΟΛΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΔΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ¨7.43 ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΚΑΝΟΣ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Κ.Τ.Λ. ΔΗΛΩΣΤΕ ΥΠΟΨΙΦΙΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΞΩ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ)ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΙΕΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ,ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ? ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΙ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΛΗΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

να αγιάσει το στόμα σου βρε 10:34 γιατί από βρίσιμο καλά πάμε όλοι. Αυτοί που λένε όλα αυτά και όλη αυτή τη λάσπη για το Λωτίδη γιατί δεν λένε κάτι συγκεκριμένο; π.χ. έκανε αυτή τη λαμογιά, είπε αυτή την ψευτιά; ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ όμως, ε; όχι γενικώς και αορίστως ότι δεν έκανε τίποτα. Τι θα πει δεν έκανε τίποτα; τι θα πει αξιοκρατία και βιογραφικά; ο συγκεκριμένος έκανε υφυπουργός εθνικής άμυνας και τρέχατε όλοι τότε να ζητάτε τα μικρορουσφετακια σας. Δηλαδή ένας πρώην υφυπουργός και εκλεγμένος επί 20 χρόνια δεν μπορεί να πάρει μια θέση στη διοίκηση; μια θέση που είναι πολιτική θέση αφού θα υλοποιήσει κυβερνητική πολιτική. Αυτή η βλακεία με τα βιογραφικά έκανε όλους να σκεφτόμαστε ότι αύριο το πρωί θα μας πάρει τηλέφωνο ο Παπανδρέου να μας πει: έλα μεγάλε να διοικήσεις το ΙΚΑ, έλα μεγάλε να διοικήσεις τη ΔΕΗ. Μήπως αξιοκρατία θα πει ότι όποιος ήταν ή είναι ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποκλείεται; Στο κάτω κάτω άνθρωπος του νομού είναι και όσο περισσότεροι άνθρωποι του νομού μπουνε σε θέσεις (όπως π.χ. λέει η πληροφορία για τη Βέτα Σπόντη για το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας) καλό είναι.

Ανώνυμος είπε...

κάποια στιγμή τη δεκαετίες 1970-80 οι αμερικάνοι είπαν ότι τα πανεπιστήμιά τους θα δέχονται φοιτητές ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας κλπ. Αξιοκρατκά δηλαδή. Πήγαν όμως στο άλλο άκρο και για να αποδείξουν ότι δεν είναι ρατσιστές παίρνανε πολύ περισσότερους μαύρους από ότι λευκούς (αναλογικά μιλάμε με το ποσοστό του πληθυσμού). Μήπως κάποιοι θέλουν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η Διοίκηση του ΠΑΣΟΚ να μην έχει καθόλου Πασόκους για να δείξουμε αξιοκρατία; Μήπως πρέπει να κρατήσουμε το Λεούδη περιφερειάρχη; μήπως να κάνει το ΠΑΣΟΚ το Βουλγαράκη υπουργό; μήπως στα νοσοκομεία να κρατήσει όλους όσους επί χρόνια τα βούλιαξαν στα χρέη; αφήστε να δούμε τι θα κάνει ο Λωτίδης εκεί που πάει και θα κριθεί από τις πράξεις του.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως να κάνει απλά αυτό που υποσχέθηκε το ΠΑΣΟΚ και να πάρει μέσω βιογραφικών?
Καλά ρε σείς πριν 5 μήνες και εσείς για αυτά δεν μιλούσατε μιλώντας για αξιοκρατία?

Δεν λέω πως ο Λωτίδης ή ο κάθε Λωτίδης είναι ανίκανος ή ανέντιμος για την θέση αλλά η απευθείας ανάθεση θέσης σε άτομο μόνο και μόνο επειδή είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που μας έταζε ο Γιώργος για να μαζέψει τα κουκιά.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Η ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ............ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΜΠΑΣΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤΟ.ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΥ ΔΕΝ Κ Λ Ε Β Ο Υ Ν !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ξέρω αλλά διαδικασία επιλογής μέσω βιογραφικών και επιλέγεται για διοικητής του ερυθρού σταυρού ένας δικηγόρος???,πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ...
Δηλαδή θες να πείς ότι πήραν όλα τα βιογραφικά,τα αξιολογήσαν,τα σύγκριναν και βρήκαν του Λωτίδη σαν το πιο κατάλληλο για την θέση? Αυτό δεν είναι διαδικασία αξιοκρατικής επιλογής(όπως έταζε ο Γιώργος),κολυμβήθρα του Σιλωάμ είναι και η Ελλάδα του 2010 δεν είναι η Ελλάδα του 1981..

ΚΟΖΑΝΗ είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΩΤΙΔΗ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΙΖΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Σ`ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΚΟΜΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΑΣΠΗ .
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ ΜΕΣΑ Σ`ΑΥΤΗΝ Ε!
ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

ΚΡΑΧΤΗΣ είπε...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ- ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΠΙΚΕς ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ - ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΩΤΙΔΗ - ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΗΤΑΝ - ΑΠΛΟΣ, ΦΙΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩς ΑΝΘΡΩΠΟΣ -ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΑΣ - Ο ΛΑΖΟΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είπε ότι βιογραφιό είναι μονο τα πτυχία; βιογραφικό είναι το σύνολο των προσόντων που κάποιος έχει, Το επιχείρημα ένας δικηγόρος δεν μπορεί να διοικήσει νοσοκομείο είναι τόσο βλακώδες που δεν αντέχει στην παραμικρή κριτική. Ο Παπανδρέου είναι κοινωνιολόγος, δε κάνει για πρωθυπουργός; Η Παπαρήγα είναι φιλόλογος, μήπως πρέπει να πάει σε κανένα σχολείο να διδάσκει ποιήματα του Πολέμη; Ο Ανδρεάδης είναι γιατρός, γιατί τον κάναμε Νομάρχη; Ο Δακής φαρμακοποιός, ο Κουκουλόπουλος μηχανικός, ο Αλέκος (;). Ο Αλογοσκούφης που ήταν καθηγητής οικονομικών ήταν κατάλληλος για υπουργός οικονομιας; Ε; σκατά τα έκανε. άρα λοιπόν στις ολιτικές θέσεις μπαίνει πολιτικός που σημαίνει, ανεξάρτητα σπουδών, άνθρωπος που έχει πολιτικό κριτήριο, που μπορεί να παίρνει αποφάσεις ζυγίζοντας τα πράγματα με πολιτικούς όρους. Και ο Λωτίδης είναι πολιτικός δεν είναι δικηγόρος.

Ανώνυμος είπε...

ο Κουκουλόπουλος μηχανικός,ο Αλέκος (;)

O Αλέκος ΠΑΣΟΚ.
δεν ΦΤΑΝΕΙ???

Ο Κωνσταντόπουλος με τον Κουκουλόπουλο, τον Βασδάρη,κ.λ.π ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ στην ΔΕΗ.

Το 90% των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ(ΠΛΉΡΏΝΟΝΤΑΙ και απο την ΥΠΗΡΕΣΙΑ τους για τις
-------------------------
υπηρεσίες τους...),

ΝΑ και ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ που
ΠΗΓΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ και έχουμε ΕΥΗΜΕΡΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με πληροφορίες θα βγει και αυτός στα χωριά να πείσει για τα δίκαια μέτρα που πήρε το ΠΑΣΟΚ. Αυτός ανέλαβε να πείσει -μια που είναι λαϊκός τύπος- ότι έιναι δίκαια η περικοπή των είκοσι ευρώ από την σύνταξη του ΟΓΑ. Θα τους χτηπήσει στον ώμο και θα τους πει. Αντε πάλι τυχεροί είστε. Από τις συντάξεις των 2000 ευρώ κόψαμε 30 Ευρώ (2000*1,5/100)

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι εύκολο στη διεύθυνση του μπλοκ να ενημερώσει τους αναγνώστες του πόσες χήρες και πόσες παντρεμένες υπηρετούν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και αφήστε την παραφιλολογία μερικοί πονηροί που το μόνο που καταφέρνετε είναι ο αποπροσανατολισμός.
Αυτό μόνο ενδιαφέρει το νέο Πρόεδρο μην είστε ανόητοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Άγγελος Λιόσης μόλις πήγε έπιασε δύο Ιατρούς να χρηματίζονται. Για να δούμε αν θα πιάσεις κανέναν εσύ

Ανώνυμος είπε...

@12:38
Υπονοείς ότι τόσα χρόνια ως Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζύγιζε τα πράγματα; Αν συνέβαινε αυτό μάλλον δεν τα ζύγιζε προς ώφελος της Ελλάδας. Γιαυτό φτάσαμε ως εδώ.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη @12.38 θελεις να μας πεις πως ο Λωτιδης φταιει για την ελλαδα? ελεο ρε παιδια .αν ειναι δυνατον .απορω δεν ντρεπεστε να γραφεται τετοια πραγματα?

ΝΑΝΑ ΓΚΑΜΠΟΥΡΑ είπε...

3-3 7.45.ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ Η ΝΑΝΑ Η ΓΚΑΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ BLOG ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ.ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ 4-3 9.44 ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΚΟΛΥΜΠΑΩ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ,ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΑΝΗΚΩ Σ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.Η ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΝΑ ΓΚΑΜΠΟΥΡΑ,

3-3 7.45. Γυναίκα είμαι και εγώ, το όνομα δεν έχει σημασία, τις απόψεις μας συζητάμε.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ 99% ΕΞ΄ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ.

ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ???

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους μετα απο 6 μηνες ανοιξατε τις θεσις για να τακτοποιηθουμε συντροφοι ολοι αργα αλλα σταθερα μονο ετσι μπορουμε να παμε μπροστα και εμεις και το κρατος

Ανώνυμος είπε...

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010
Bρέθηκε αυτός που θα καταθέσει τη σύνταξή του υπέρ του κράτους

EINAI ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ 701 ΕΥΡΩ

Ψάχναμε να βρούμε τόσο καιρό ποιος θα είναι αυτός που θα καταθέσει ένα μηνιάτικο για τη σωτηρία της ελληνικής οικονομίας. Πρόκειται για τον Ιωάννη Ανδριόπουλο ο οποίος θα δώσει τη σύνταξή του 701 ευρώ για...



...να δώσει το παράδειγμα, "μήπως και άλλοι αποφασίσουν να βοηθήσουν την πατρίδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή."

Ο Ι. Ανδριόπουλος, πήρε την απόφασή του λίγες ημέρες μετά την καταβολή της σύνταξης τον Φεβρουάριο. Πήγε στο υποκατάστημα του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για να καταθέσει τα χρήματα. Όμως, λόγω τυπικών διαδικασιών δεν έγινε η κατάθεση και τον παρέπεμψαν στην Τράπεζα της Ελλάδος.

ΝΑΝΑ ΓΚΑΜΠΟΥΡΑ είπε...

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ .ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΓΝΩΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΟΠΟΙΑΔΙΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ.ΚΑΙ ΩΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ(ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ).ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΙΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΑΝ ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΑΝΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΥΣΙΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ.Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ.ΟΠΟΤΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΩΝΙΜΙΑ ΣΟΥ.ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΑΝ ΘΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ BLOG ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ 7.49 ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΛΕΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

@ 7:33 μ.μ.
Κατ εσέ κανένας δεν φταίει;

ΝΑΝΑ ΓΚΑΜΠΟΥΡΑ είπε...

ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ Ν ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ?

Ανώνυμος είπε...

Και μονο πως η κυρία Γκαμπούρα γράφει επώνυμα είναι προς τιμή της. Και αναλαμβάνει την ευθύνη για τα όσα γράφει. Επί της ουσίας: Όταν ζητάς χιλιάδες βιογραφικά και κάνεις ανάλογες επιλογές, τότε δίνεις λαβή και αφορμές για σχόλια. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να....ζητά βιογραφικά, αλλά πρέπει να δείχνει και πως σέβεται ανάλογες διαδικασίες. Και, εν προκειμένω, η κυβερνηση έχει δώσει πολλές αφορμές.
Από την άλλη, όμως, ήδη έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Οι περισσότεροι από όσους γράφουν και κατακρίνουν ανάλογες επιλογές, πού ήταν στην εποχή των "κουμπάρων" της περασμένης πενταετίας; Στο σπίτι του κρεμασμένου πώς ανερυθρίαστα μιλούν για σχοινί;;;

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

File Panagioth na mao poune pooi einai oi idiokthtes toy A-vres kai ua gracoyme epovnyma

ai-vreS είπε...

Φίλε ανώνυμε 9.19,
προϋπόθεση για να σχολιάσει κανείς στο ιστολόγιο δεν είναι η επωνυμία. Σεβόμαστε την ανωνυμία των σχολιαστών (και διαγράφουμε σχόλια που σπεκουλάρουν για την ταυτότητά τους).
Βεβαίως και επικροτούμε τις επώνυμες απόψεις που φέρουν υπογραφή, είναι η πιο γενναία και καθαρή στάση που μπορεί να έχει ένα (πολιτικό) ον.
Επιλέξαμε όμως από την αρχή, αξιοποιώντας την επιλογή που δίνεται από το διαδίκτυο και την εταιρία google, να βγούμε ανώνυμα για συγκεκριμένους λόγους.
Ο χρόνος θα δείξει αν πράξαμε ορθά ή όχι. Σας ζητήσαμε όμως από την αρχή να σεβαστείτε την επιλογή μας, όπως κι εμείς σεβόμαστε τον κάθε ανώνυμο σχολιαστή (που μπορεί να βρίζει ή να λασπολογεί υπό το πέπλο της ανωνυμίας).

Ανώνυμος είπε...

Π.Π
πού ήταν στην εποχή των "κουμπάρων" της περασμένης πενταετίας,

ΝΟΜΙΖΩ ότι το ΔΕΙΞΑΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ....10 μονάδες είναι ΑΥΤΕΣ....

Συγχρητήρια ΕΣΕΙΣ που ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ,
αλλά ΕΓΩ δεν είμαι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,
ούτε διεκδικώ ΘΕΣΗ ΑΙΡΕΤΟΥ,
απλά την ΑΠΟΨΗ μου ΕΚΦΡΑΖΩ.

ΝΑΝΑ ΓΚΑΜΠΟΥΡΑ είπε...
1.).. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ(ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ)

εγώ προσθέτω... ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ

2)...ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

και ΕΔΩ θα ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ,
αν δεν έχω ΚΑΠΟΙΟΝ στο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ της χώρας τι θα ΓΙΝΕΙ???

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 20 χρόνια.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,
ΕΧΩ ΝΟΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

ΚΑΙ
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ και ΑΔΙΚΟ!!!!

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ!!!!

ai-vreS είπε...

A propos: δεν την ψωνίσαμε ξαφνικά και νομίζουμε ότι είμαστε δημοσιογράφοι. Σε όλους τους τόνους έχουμε πει ότι δεν μετέχουμε σε κανένα ΜΜΕ - όσο είναι το κέφι μας θα συνεχίσουμε. Και όσο είναι το κέφι σας, σάς προ(σ)καλούμε να συμμετέχετε και να σχολιάζετε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Λάζαρος Λωτίδης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος με σπουδαία θητεία τόσο στον πολιτικό και συνδικαλιστικό χώρο όσο και στους κοινωνικούς του αγώνες.Να σας υπομνύσω ότι διετέλεσαι Διευθυντής του Μποδοσάκει Νοσοκομείου πριν ασχοληθεί με την πολιτική ενεργά, με απόλυτη επιτυχία!Τέτοιοι άνθρωποι ειναι διαχρονικοί και απαραίτητοι!

Ανώνυμος είπε...

Ζω στην Αθήνα και είμαι απο επαρχία του Νομού Κοζάνης. Ένα σας λέω με πάσα γνώση...Δεν έχω βολευτεί πουθενά και από κανέναν, αλλά είναι κρίμα σε ανθρώπους με ύθος και με όνειρα , να τους λασπολογούμε έτσι... Βγάλτε τις κομματικές και όποιες άλλες προσωπικές παροπίδες και θα καταλάβετε για ποιον μιλάμε. Γιαυτόν που όποτε και όποιος τον πάρει τηλ για κάποιο σοβαρό προσωπικό ή οικογενειακό πρόβλημα θα κάνει το παν για να σε βοηθήσει. Μακάρι να ήταν πολοί σαν τον Λωτίδη

Ανώνυμος είπε...

Δείτε το προφίλ του Λάζαρου Λωτίδη στο http://www.e-politikos.gr/content/lotidis-lazaros

Ανώνυμος είπε...

Οσοι είστε από τον Ν. Κοζάνης και βρίζετε τον Λοτίδη είστε απλά φανατισμένοι και δεν ξέρετε τι σας γίνετε!!!!

Το Προφίλ μας