Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Χωρίς νερό 25.000 στρέμματα

Χωρίς νερό έχουν μείνει 25.000 στρέμματα καλλιεργήσιμων εκτάσεων στα Σέρβια μετά τη μεγάλη φθορά που υπέστη το αντλιοστάσιο της περιοχής όταν άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια που τροφοδοτούσαν με ρεύμα τις αντλίες. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι ζημιές ανέρχονται κοντά στα 60000 ευρώ με τους αγρότες να βρίσκονται σε απόγνωση αφού σε περίπου 20 μέρες ξεκινά η αρδευτική περίοδος.
Πηγή: Flash TV
Μήνυση κατά αγνώστων έχει κατατεθεί από τον ΤΟΕΒ Σερβίων.  Σε δηλώσεις του στο Flash TV ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Σερβίων κ. Κώστας Ζαρογιάννης μίλησε για το πρωτοφανές γεγονός στην περιοχή μας και για τη μεγάλη ζημιά που υπέστη η έκταση από το Πλατανόρεμα μέχρι τις Γούλες. Ζήτησε την αρωγή της Ν.Α. Κοζάνης για να αντιμετωπιστεί το υπέρογκο ποσό της ζημιάς που δεν μπορεί να καλύψει ο ΤΟΕΒ.
Η αρμόδια αντινομάρχης κ. Ορφανίδου δεσμεύτηκε στον αέρα του Flash TV ότι μέχρι το τέλος του Μάρτη που θα αρχίσει η αρδευτική περίοδος, το πρόβλημα θα έχει αποκατασταθεί.

2 σχόλια:

Delino είπε...

Την Παρασκευή ο Πρόεδρος του Δ.Δ. Τριγωνικού στις ειδήσεις του Flash κατείγγειλε ότι "άγνωστοι έκλεψαν από τη γεώτρηση στη "φτέρι" καλώδια ρεύματος μήκους 80 μ."
Μάλλον πρόκειται για τα ίδια άτομα.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτιστο μέλημα της κοινωνίας μας είναι να συλληφθούν οι δολιοφθορείς.

Το Προφίλ μας