Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Οι προσλήψεις στην ΔΕΗ από την 1η Ιουλίου

Από την 1η Ιουλίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2010 θα ολοκληρωθούν οι προσλήψεις των 1600 και πλέον επιτυχόντων του διαγωνισμού της ΔΕΗ των 2035 θέσεων, όπως συμφωνήθηκε χτες στην σύσκεψη η οποία έγινε στην Αθήνα των φορέων της περιοχής με την διοίκηση ης ΔΕΗ,. Όπως τόνισε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΑ Κοζάνης, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, η ΔΕΗ δεν εξαιρέθηκε από προσλήψεις εξαιτίας της κατοχής του 51% του μετοχικού της κεφαλαίου από το Δημόσιο. Οι υπόλοιπες προσλήψεις, περίπου 400 από τον ίδιο διαγωνισμό, οι διαδικασίες των οποίων δεν είχαν ολοκληρωθεί θα γίνουν το 2011. 
Πηγή: ΕΡΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ

για τους οποίους έχουν εκδοθεί οριστικά αποτελέσματα έως31.12.2009, ώστε να διοριστούν σταδιακά, βάσει της σειράς επιτυχίας τους, από την 1η Ιουλίου τρέχοντος έτους και μέχρι το τέλος του 2011.

Για το "αυτονόητο" της στελέχωσης της ΔΕΗ,

Κυρώθηκαν με την υπ΄αρ.2058/12/08/09

Οι εν λόγω οριστικοί πίνακες απεστάλησαν στις 8.1.2010 προς δημοσίευση στο ΦΕΚ.

Γιατί άργησαν να πάρουν ΦΕΚ???

Μήπως γιατί είχαν την εντύπωση ότι ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ σε πολίτες Γ΄κατηγορίας,με χαμηλή νοημοσύνη???

Θα μου απαντήσετε????

Unknown είπε...

Καλημέρα σε όλους , είμαι γιατρός και ελπίζω να υπάρχει μια θέση εδώ αναμεσά σας . Το προβλημά μου είναι περίπου ίδιο με το δικό σας.Το Δεκέμβριο του 2008 πήρε συνταξη ο μοναδικός Ουρολόγος της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη , η θέση προκηρύχτηκε τον Οκτώβριο του 2009 . Ακομη περιμένουμε τα αποτελέσματα για τις αιτήσεις μας. Φυσικά η θέση θα καληφθεί με σύμβαση εργου ενός έτους ,ενώ ο προηγουμενος ήταν μονιμος, το γνωστό παραμυθι των τελευταίων κυβερνήσεων. Ως πότε θα συνεχίζεται αυτό το παραμύθι ,όλοι συνεχιζουν να τρωνε με χρυσά κουτάλια και μιλάνε για ένα κράτος που οι δυό τους, εδώ και 30 χρόνια το κατάντησαν οίκο ανοχής. ΞΥΠΝΗΣΤΕ , και μην ξεχάσετε, στις επόμενες εκλογές ξαναψηφίστε τους , για να βρεθείτε εσείς και οι οικογένειές σας στο δρόμο.Λυπηθείτε έστω τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας , σηκωθείτε επιτέλους από το λήθαργο που πέσατε.

Το Προφίλ μας