Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Επίσκεψη της Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου

Την Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου υποδέχτηκε σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης.

Η Υφυπουργός συνοδευόμενη από τον Βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργο Γεωργαντά και τον Γενικό Γραμματέα Ιθαγένειας Άγγελο Δημοσθένους συνάντησε τον Περιφερειάρχη στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην περιοχή. Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης  Π.Ε. Κοζάνης Κώστας Βύζας, ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομικών και Νομικών Προσώπων Λύσανδρος Μεταξάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών Νίκος Λυσσαρίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Πολυτίμη Φαρμάκη, καθώς και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Ενέργειας και Χρηματοοικονομικών Μηχανισμών Γιάννης Παναγιωτίδης.

Κατά τη διάρκεια της  επίσκεψης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην ενεργειακή μετάβαση, στις ΑΠΕ, αλλά και στα κίνητρα για την προσέλκυση επενδύσεων στην περιοχή, κάτι που είναι πολύ βασικό για το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας.

Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας: «Η περιοχή είναι ελκυστική για επενδύσεις που αφορούν σε ΑΠΕ, θα θέλαμε όμως να είμαστε ελκυστικοί και σε άλλου είδους επενδύσεις. Υπάρχουν σημαντικά ενδιαφέροντα και ευελπιστούμε ότι σιγά σιγά θα μπορούμε να ανακοινώσουμε επενδύσεις οι οποίες θα συμβάλλουν στην παραμονή των νέων στην περιοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας