Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για τη βελτίωση του δρόμου προς το παρεκκλήσι του Οσίου Βαραδάτου

Την προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Βελτίωση υφιστάμενης οδού προς παρεκκλήσι Όσιου Βαραδάτου» υπέγραψε σήμερα Πέμπτη 9 Μαΐου 2024 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης με τον Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 155.000 € αναμένεται να ολοκληρωθεί σε τέσσερις μήνες σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της κατασκευής του έργου όπως ορίζεται από την προγραμματική σύμβαση.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θέτοντας ως προτεραιότητα  τα έργα οδικής ασφάλειας των πολιτών και των επισκεπτών της περιοχής συμβάλλει στη βελτίωση της υφιστάμενης οδού προς το παρεκκλήσι του Οσίου Βαράδατου με τη χρηματοδότηση του έργου κατά 85% από το Πρόγραμμα ΚΑΠ της Π.Ε. Κοζάνης έτους 2024, καθώς και με τη συμμετοχή της στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης στην οποία Πρόεδρος ορίστηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χάρης Γκοβεδάρος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οκ. το επιασες και εσυ το νοημα αμανατιδη...με την βοηθεια του θεου!
δες ομως τι γινετε γυρω σου

Ανώνυμος είπε...

Κοίταξε Αμανατίδη να γίνει κομμάτι Εγνατίας οδού ο δρόμος Κοζάνης-Σερβίων που είναι γεμάτος με καντήλια και Νεράιδας-Πολυμύλου για να γλυτώνει ο κοσμάκηςπουθέλεινα πάειΘεσ/νίκη 30 λεπτά τηςώρας.Αυτα είναι έργα πνοής για τον τόπο μας.Κρίμα νάσαι και σύ ένας απ'αυτούς που πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Ανώνυμος είπε...

19:15 11/05/2024 μα τι λες; Τα πιστεύεις; Αν βάλεις κάτω κόστος όφελος ούτε εσύ δεν θα το έκανες. Αλλά γιατί δεν πας να τα πεις στον Ρεχάγκελ της μεταλιγνιτικης εποχής τον μουσουρουλη ;
Στο μεταξύ θα κλείσει και το κομμάτι γρεβενων- Εγνατίας και ούτε εμείς οι σερβιωτες δεν θα παταμε στα Σέρβια!
Γιατί καλά τα λέτε ορισμένοι τα "δημαρχαρα" αλλά ο τοπος μας βιώνει πρωτοφανή παρακμή. Οι υπηρεσίες όλες έφυγαν με την γέφυρα ακόμα ταλαιπωρουμαστε δουλειές ούτε για δείγμα κλαψα για να μείνουν κάποια μεροκάματα με το κάρβουνο προοπτική μηδέν. Α ναι ήθελε να δώσει προοπτική η "δημαρχαρα" κάνοντας χωματερή αμιάντου! Νομίζετε ότι πάλιωσε ;καλά κοιμηθείτε όρθιοι. Ψηφιστε εσείς με βάση ένα μεροκαματακι και τις "τσάμπα συναυλίες" που νομίζετε ότι είναι τσάμπα γιατί μια χαρά πληρώνονται όλοι από τους φόρους μας. Μέχρι να κλείσει η ΔΕΗ τους διακόπτες και να έχουμε πάλι κλάψες σε κάποιον υφυπουργό των Τεμπών και κάποια "υπουργαρα" που έλεγε μια ψυχή στο ξενοδοχείο παντελιδης . Και να μην ξεχάσω να φέρω και κάνα σκύλο στον δήμο μια και βλέπω ότι είναι φιλοζωικός σύλλογος . Κατάντια πια. Αν είσαι "δημαρχαρα μου " μέχρι και σκυλιά πηγαίνεις σε γραφειο.

Το Προφίλ μας