Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Το πρωί της Τρίτης 21 Μαϊου σε Κοζάνη και Σέρβια ο Κυριάκος Μητσοτάκης-Θα ξεκινήσει από το Βελβεντό-Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Το πρωί της Τρίτης 21 Μαϊου θα βρεθεί σε Βελβεντό,Κοζάνη και Σέρβια ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Η επίσκεψη θα ξεκινήσει από το Βελβεντό με επίσκεψη στους Συνεταιρισμούς ΑΣΕΠΟΠ και Δήμητρα (πιθανόν και στους δυο) και στη συνέχεια προγραμματίζονται δυο ομιλίες.

11:00: Κεντρική πλατεία Σερβίων

12:00 Κεντρική πλατεία Κοζάνης, έξω από “Ode”

kozanimedia.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε περίεργοι πως οι αγύρτες των Σερβίων θα υποδεχτούν τον Πρωθυπουργό των Τεμπών, των εγκλεισμών και υποχρεωτικών θρομβολιασμών, των τηλεφωνικών υποκλοπών... και και και και και και ;

Ανώνυμος είπε...

Οπως υποδέχθηκαν τον τοτε πρωθυπουργό με τα τρία Α'λφα απο την φονική πυρκαγιά στο μάτι.....

Ανώνυμος είπε...

Περι αγυρτειας ο λογος:Απ το αρχαιο Αγυρις- συναθροιση.Οι Αγυρτες αρχικα ητο Αρχαιοι Ιερεις που επι τη ευκαιρια των συναθροισεων εξαπατουσαν τον κοσμο με διαφορα τσαρλατανικα και ψευτικα ταξιματα και προσδοκιες.Ετσι επικρατησε η ενοια καλπικος,απατεων,κομπογιαννιτης κλπ.Τωρα πως οι περικεφαλαιουχοι κατα της Αγυρτειας,αντι να πουν κατι για τον Μεγα Επισκεπτη,ακομα και αυτο το γεγονος μεσω Τεμπων και Ματιου, το χρησιμοποιουν για να προσαψουν τη λεξη στους υποδοχεις.Πλην ομως ωμα καθυβριζουν ως αγυρτες και αυτους που τους ψηφισαν, ενω για τον εαυτο τους επιφυλαττουν τον ρολο του αμεμπτου των καθαροσποριων των καθαρων Πολιτων κλπ κλπ.Ω Τεμπορα ω Μορες !η κατρακυλα δεν εχει ορια,το μενος της ηττας ειναι οδηγος τους,αραγε χωρις καμια δοση η ψιγματα αγυρτειας ?απο γνησιο ενδιαφερον για τον Τοπο μονο ?μαλλον τον ρολο των Ιερεων Αγυρτων ανελαβον,απλα μες στην τυφλα τους δεν το καταλαβαινουν οτι εκτιθεντε,κριμμα !

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου να βάλεις γραβάτα,ο πρωθυπουργός σου έρχεται.

Ανώνυμος είπε...

Προς 18:11 Παλι ο Ελευθεριου, ο εφιαλτης σας, απ αυτα που διαβαζεις γρι δεν καταλαβαινεις,σβαρνα ολα που λενε,παντως ο 17:27 δεν ειμαι ο Ελευθεριου,γι αυτο νασαι σιγουρος/η.Για την ταμπακιερα τιποτα, γνωστη η ταχτικη σας.

Ανώνυμος είπε...

Στις 11.00 στην πλατεία Σερβίων,στις 12.00 στην πλατεία Κοζάνης,τί σόι επίσκεψη είναι αυτή;Πόση κοροϊδία πιά;ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι 3άτι θα πει ο δικός μας πάλι να γίνει viral καθώς το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να παίζει το όνομα του. Άλλωστε επί της ουσίας ο τόπος μας με τα χωριά πρώτα και Σέρβια μετά πνέει τα λοίσθια και υπεύθυνοι είναι οι Κοσματοπουλος Ελευθερίου ο ένας λόγω αδιαφορίας και ο άλλος λόγω έπαρση σε συνδυασμό με ανικανότητα και καιροσκοπισμο

Ανώνυμος είπε...

Θα πάει καλύτερα ο τόπος μας και η Ελλάδα μας,αν οι πρωθυπουργοί οταν πάνε στην επαρχία μάθουν να ακούνε και όχι να μιλάνε.

Ανώνυμος είπε...

Θα πλημμυρίσει η πλατεία απο τα σάλια των κομματόσκυλων.

Ανώνυμος είπε...

Μπεεεεέ Μπεεεέ Μπεεεεεέ όλοι στην πλατεία.

Το Προφίλ μας