Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Ώρα 11:50: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα Σέρβια-Βίντεο και φωτογραφίες

Kozanimedia-Ώρα 11:50: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα Σέρβια-Βίντεο και φωτογραφίες

Περισσότερες φωτογραφίες και Βίντεο εδώ

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή για όλους εμάς τους Νεοδημοκράτες να εκπροσωπείτε η ΔΗΜΤΟ απο πρώην χρυσαυγίτες και αποστάτες, αλλά και απο μια κλειστή παρέα του πρώην υπουργού Μιχαλάκη...Όλα και όλοι θα πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα στην ώρα τους!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Άρα όσοι είστε εκεί είστε ευχαριστημένοι .
Και γιατί όχι; Αναθέσεις από τον "δημοκράτη" δήμαρχο , χρυσαυγιτες και άλλοι που δεν έχουν βαρεσει μια στη ζωή τους. Και από διαμαρτυρίες μηδέν
Ποια Λάρκο ποια απολογνιτοποιηση ποια ανεργία; Φωτογραφίες, υποκύψεις και γελακια από τα μέρη των ραγιάδων....

Ανώνυμος είπε...

1 μπράβο καλλιοπη μπράβο χιονια.......
2 μπράβο σε όσους έκαναν τους μαθητές κομπάρσους σε προεκλογική ομιλια

Ανώνυμος είπε...

"είμαι φυσικός και στη φυσική δεν υπάρχουν μονόπολα. Το δίπολο της πολιτικής το κάνατε μόνοπολο. Μητσοτάκης 2019 έως δεν ξέρουμε το πότε”.
Έχω δει γλυφτρονια αλλα σε τέτοιο βαθμό ποτέ αλλοτε

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα οι μάσκες πέσανε και οι δικαιολογίες τελειώσανε.
Όταν είχε έρθει ο Τσίπρας στα Σέρβια με κυβέρνηση Σαμαρά, ο Ελευθερίου κάλεσε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για χάρη της επίσκεψης του αρχηγού της αντιπολίτευσης Α Τσίπρα. Εκεί ακούστικάν και τα 3Α. Τότε χρησιμοποίησε τον θεσμικό ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου ως αντιπολιτευτικό εργαλείο ενάντια στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που σήμερα ευχότανε στον Μητσοτάκη να είναι πολλά ακόμα χρόνια πρωθυπουργός. Σήμερα που επισκέφτηκε τα Σέρβια ο ίδιος ο Πρωθυπουργός γιατί δεν έπραξε το ίδιο? γιατί δεν συγκάλεσε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο? Οι περισσότεροι παρατρεχάμενοι - ''γλείφτες'' από τις φωτογραφίες και τα video δεν έχουν ιστορικά καμία σχέση με την Νέα Δημοκρατία. Ανήκαν σε ΠΑΣΟΚ και Αριστερά. Σήμερα αποδεικνύουν πόσο ιδεολογική είναι η σχέση τους με την εξουσία. Ήταν μία εκδήλωση βασιζόμενη στο προσωπικό και ατομικό συμφέρον του ότι αρπάξουμε και ότι πετύχουμε, και μετά από μία τέτοια εκδήλωση περιμένουμε ο τόπος μας να πάει μπροστά?

Ευτυχώς που η εικόνα της Αγίας Θεοδώρας, στα χέρια του + Μητσοτάκη θα ευλογεί και θα αποτρέπει κάθε κακό για τον τόπο μας.

Ανώνυμος είπε...

Ποιανού πρωτοβουλία ήταν να παρευρεθούν οι μαθητές στην ομιλία και να χάσουν διδακτικές ώρες?(φοβήθηκαν μήπως είναι μόνο το παρεάκι και εκτεθούν?) Πλέον βλέπουμε ξεκάθαρα ποίοι είναι οι καλοταισμένοι τόσα χρόνια με κυβέρνηση ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Να λοιπόν πώς έφτασε το 41% η Ν.Δ.Εσύ Καλλιόπη τρέχα να τον κάνεις Δήμαρχο.Ελα τώρα στις επόμενες Εθνικές εκλογές και ζήτα την ψήφο μας.

Ανώνυμος είπε...

Καλλιόπη είσαι υπερήφανη που στήριξες Ελευθερίου;Ο πρώην αντιδήμαρχος τί λέει;Οι του ΣΥΡΙΖΑ στα Σέρβια τί λένε;Καμαρώστε τον τώρα.ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πλεον καθαρο οτι δυστηχως οι Αρχοντες στα Ηρωικα και Ιστορικα πολυπαθα Σερβια εχουν αναπτυξει μια ιδιοτυπη αμφιδρομη σχεση και εξην που ταναπαλιν και εναλλαξ διακωμωδουν την εννοια του σεβασμου και της λογικης,δεν περιποιουν τιμη στην ιστορια του τοπου μα ουτε και στους ιδιους,ειδικοτερα η σταση του Δημαρχου απεναντι στην Εξουσια.Ο Διογενης ο Κυνικος ερωτηθεις πως αν τις πολιτευηται εξουσια,ειπε:Καθαπερ πυρι,μητε λιαν εγγυς ειναι ινα μη κατακαη,μητε πορρω ινα μη ριγωση.Ο Δημαρχος μαλλον δεν χαμπαριαζει απο τετοια μονοπολικα σοφα ρητα μα ουτε και ορρωδει στοιχειωδως απεναντι στον κοσμο που τον στηριξε μα και στις ιδιες τις καταβολες του.Ποιος Πρωθυπουργος ανα την Ευρωπη παιρνει σβαρνα βουνα και θαλασσες αραγε για να μας πει τι ?οτι ψηφιστεμε και θα σας φερω sic πιο κοντα την Ευρωπη,ενω η ιδια του η πραξη κανει ακριβως το αντιθετο.Ναι Δημαρχε να σεβαστουμε και υποδεχτουμε τον Πρωθυπουργο πλην ομως ηταν μια κομματικη συναξη και ουχι επισκεψη Πρωθυπουργου.Ναι να τον καλωσορισουμε με καποια ωραια λογια οχι ομως γλυφοντας τον και δοξαζοντας τον,ελεος πια.Δημαρχε κατακαηκες απ τη πυρα της εξουσιας κι ακομα δεν το πηρες χαμπαρι γιατι απλα την καψα την τρωνε κι αυτοι που δεν υπολογιζεις καθολου.Δεν πειραζει, μαθημενα τα βουνα απ τα χιονια καζαν καζαν ολα θα αποτιμηθουν καποτε.

Ανώνυμος είπε...

Προς 13:10 22/5/2024.Φιλε Ανωνυμε ειμαι ο 15:16,οπως βλεπεις καποιος απο τον πολυπαθο χωρο του Συριζα και εν γενει της Αριστερας ων,κατι τις σχολιασα ο ερμος για την ανιστορητη και βασιβουζεικη σταση του Δημαρχου κατα την υποδοχη του Ηγεμονα.Σε αυτον τον καλπικο Ντουνια πολλα μπουμπουκια ανθιζουν μα λιγα κραταν τη μυρουδια τη γευση των Λαβαρων,που ειν απλα τα ναματα, του Ποιητη τα λογια:Εθνικον και Πατριωτικον ειναι οτι ειναι Αληθες.Εσυ ομως γι αλλα κοπτεσαι μαλλον δεν σε απασχολουν αυτα,αλλα η ηττα των επιλογων σου,μη χολοσκας κατα πως παει η ντερτεμινιστικη εξελιξη των πραγματων στην ιδια οχθη περιπου ειμαστε,νασαι σιγουρος ομως οτι η Βιοτεχνια παραγωγης Μασκων και Προβειων και τους δικους σου προμηθευει.

Ανώνυμος είπε...

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A848%CE%A546%CE%9C%CE%93%CE%975-%CE%9E6%CE%92?inline=true

17.500,00 συμβουλευτικές υπηρεσίες νομικού για το 2024!
Γεια σου Κίτσο!
Εσύ πληρώνεις;

Το Προφίλ μας