Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής Δήμου Βελβεντού.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βελβεντού, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Βελβεντού την  Δευτέρα 27 Νοεμβρίου , στις 19:00 δια ζώσης με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.   Αποδοχή χρηματοδότησης και 4η αναμόρφωση προϋπολογισμού.

2.   Καθορισμός τελών Δημοτικού Νεκροταφείου και Οστεοφυλακίου  για το έτος 2024.

3.   Καθορισμός τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων για το έτος 2024 του Δήμου Βελβεντού.

4.   Καθορισμό συντελεστών Ανταποδοτικών τελών ύδρευσης - αποχέτευσης για το έτος 2024.

5.   Καθορισμός συντελεστή του Ενιαίου Ανταποδοτικού Τέλους Καθαριότητας και Φωτισμού (ΔΤ), Δημοτικού Φόρου και Τ.Α.Π  για το έτος 2024.

6.   Έγκριση συμψηφισμού πληρωμής δαπανών με μισθώματα, λόγω απρόβλεπτης φθοράς στο ακίνητο επί της οδού Παπάφη 140, στη Θεσσαλονίκη το οποίο αποτελεί ιδιοκτησία του Κληροδοτήματος «ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ή ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΔΕΛΒΙΖΗ».

7.   Έγκριση της με αριθμό 6_2023 μελέτης με τίτλο  «ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΛΑΒΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ 4ης και 5ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022».

8.   Έγκριση της υπ’ αριθμό 9_2023 μελέτης «Αποκατάσταση Εξωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Βελβεντού»

9.   Έγκριση μετάβασης Δημάρχου Εμμανουήλ Στεργίου και του Αντιδημάρχου Αχίλλα Γεώργιου στην Θεσσαλονίκη, στη 1 Δεκεμβρίου 2023, για συμμετοχή σε ΔΩΡΕΑΝ επιστημονική Ημερίδα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με τίτλο: «Νέο Σύστημα Διακυβέρνησης Δήμου (Ν.5056/2023) & Προγραμματισμός Πολιτικών Δημοτικής Αρχής 2024-2028» , έπειτα από Πρόσκληση της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ».

10.                Έγκριση μετάβασης Δημάρχου Εμμανουήλ Στεργίου και των δύο αντιδημάρχων στην Θεσσαλονίκη, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2023, για συμμετοχή σε ενημερωτική διημερίδα για τους δημάρχους της νέας δημοτικής περιόδου 2024-2028 που διοργανώνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.

 

 

 

 

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν δια ζώσης, οφείλουν να ενημερώσουν το συντομότερο τον Πρόεδρο της Οικ. Επιτροπής για να καλέσει έγκαιρα τα αναπληρωματικά μέλη.

 

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 

 

 

 

Μανώλης Στεργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας