Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Χ. Ελευθερίου (Δήμαρχος Σερβίων) : Η εποχή που ζούμε απαιτεί συναίνεση, όραμα, σχέδιο και δράση

Όσο προσπαθούν να μην αλλάξει τίποτα σε αυτόν τον τόπο, τόσο μας πεισμώνει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για το καλύτερο. Ο λόγος βεβαίως για την αντιπολίτευση του Δήμου μας. Για μία ακόμη φορά, πιστοί στην κοντόφθαλμη λογική τους και στην πάγια θέση τους «να μην γίνει τίποτα», καταψήφισαν την πρότασή μας για την αγορά οικοπέδου και την αναγκαία επέκταση του Δημαρχείου μας.

 

            Οι αγκυλώσεις, οι παλαιοκομματικές πρακτικές, ο μηδενισμός, η έλλειψη οράματος για την ευημερία του τόπου και οι στείρες αντιδράσεις, δεν συμβαδίζουν με την εποχή μας. Η «λογική» που επικρατεί στην αντιπολίτευση είναι αυτή του «βρίσκω 10 προβλήματα για μία λύση» και όχι «βρίσκω 10 λύσεις για ένα πρόβλημα».

 

            Η εποχή που ζούμε απαιτεί συναίνεση, όραμα, σχέδιο και δράση. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε έχοντας όραμα, κάνοντας έργα, δουλεύοντας συντεταγμένα για να φέρουμε στον τόπο την προοπτική για μια καλύτερη ζωή. Και παρά τα όποια εμπόδια, θα τα καταφέρουμε!

 

Δήμαρχος Σερβίων

Ελευθερίου Χρήστος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ελευθεριου γράφει ότι η αντιπολίτευση δεν συναινεί σε τίποτα. Με 17 αντιπολίτευση και 6 συμπολιτευση. Και θέλει οι 17 να δεχτούν την πρόταση ενός! Αλλά την πρόταση που αποδέχονται 17 ούτε καν αφήνουν να ψηφιστεί!!!!! Νομίζουν ότι είμαστε αναλφάβητοι για να μη πω κάτι χειροτερο

Και αναρωτιέμαι. Εφόσον το μόνο που θέλει ο Ελευθερίου είναι να αγοραστεί ο χώρος για να επεκταθεί το δημαρχείο
Τότε γιατί δεν ψήφισαν την πρόταση Κωνσταντοπούλου που είχε 17 μαζί του οεο;
Άλλωστε ο Ελευθερίου ΕΊΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΊΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο εγωισμός και η αλαζονεία είναι που κακή παρέα ειδικά όταν έχεις εξουσία στα χέρια σου

Ανώνυμος είπε...

Ο τόπος μας αλλάζει.Γίναμε στην πόλη κάτω από 2.000 κάτοικοι και οι νέοι μας φεύγουν για ένα καλύτερο αύριο,μιά και στα Σέρβια δεν υπάρχει προοπτική.Τα μαγαζιά μας άδεια κάθε μέρα,στους δρόμους δεν υπάρχει ψυχή.Ο τόπος μας βαδίζει σε κατήφορο μεγάλο.Αυτή είναι η πραγματικότητα Ελευθερίου και πάψε να πουλάς κουτόχορτο στον κόσμο.Λίγο ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

Τα έχουμε πει και γράψει πολλές φορές, η Διαύγεια σε αυτό το δήμο είναι γεμάτη από απευθείας αναθέσεις, τα πάντα έχουν εμπορευματοποιηθεί σε αυτόν τον τόπο ακλουθώντας την πολιτική που επιβάλει η κεντρική πολιτική σκηνή. Λέγαμε για τον Γιατρό ότι δεν έκανε τίποτα, ναι αλήθεια είναι αλλά ο Γιατρός δεν άγγιξε και τα ευρωπαϊκά κονδύλια που αυτά κυνηγάτε όλοι σας και με μια αφέλεια γράφετε στα ΜΜΕ ότι είχατε όραμα να κάνετε Αναπλάσεις, ΧΥΤΑΜ αμιάντου, Hot Spot Λαθρομεταναστών, να αποκαλείτε Λιποτάκτες της Πατρίδας δημόσια τους πολίτες του Δήμου Σερβίων, να μιλάτε απαξιωτικά σε δημοσιογράφους, να διαπομπεύετε Δημοτικούς Υπαλλήλους, να γράφετε αρλούμπες σε μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης, να κατονομάζετε το σάπιο και το διεφθαρμένο και να έχετε γίνει μειοψηφία για τον ίδιο λόγο. Τέτοια κωμωδία πιστεύουμε ότι ο τόπος δεν έχει ξανά δει και είναι πραγματικά λυπηρό για τα Μαρτυρικά Σέρβια να συνεχίζετε μία τέτοια κατάσταση. Είναι χρέος και όφελος όλων μας στις εκλογές να αλλάξουμε αυτό το κλίμα, επιτέλους !

Τραπεζίτης είπε...

Ξέρεις σε τί εποχή ζούμε κύριε?Σήψη και Διαφθορά!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού λοιπόν βιάζεστε να το αγοράσετε γιατί δεν συμφωνήσατε με την πρόταση του Κωνσαντόπουλου για τις 42.500 €, τιμή που είναι κοντά στις τιμές της αγοράς;
Γιατί τόση πρεμούρα για τις 85.000 €;
Μην μας τρελάνετε κιόλας.

Το Προφίλ μας