Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Συνδιοργάνωση ημερίδας με θέμα «Η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και του επιχειρησιακού προγράμματος «Πολιτική Προστασία» για την ενίσχυση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας των δήμων της χώρας.

Ο Δήμος Βοΐου και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) διοργανώνουν την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 (10:30), στο Ιστορικό Τραμπάτζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας την Ημερίδα με θέμα «Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ».

 

Στην Ημερίδα θα απευθύνει χαιρετισμό, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας κύριος Βασίλης Παπαγεωργίου.

 

Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 (10:00), στο πλαίσιο της Ημερίδας, από τον Δήμο Βοΐου και την ΚΕΔΕ θα γίνει η παρουσίαση με τίτλο «Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

 

Στις εργασίες των δύο αυτών ημερών θα συμμετάσχουν, μέλη της ΚΕΔΕ, τα μέλη της Πολιτικής Υπηρεσίας της ΚΕΔΕ, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ, μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας και στελέχη των Υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας