Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Τελετή Λήξης του Επετειακού Έτους «100 χρόνια Μνήμης Προσφυγικού Ελληνισμού Δήμου Κοζάνης» - Κυριακή 5 Μαρτίου, 11 το πρωί, Αίθουσα Τέχνης

Σας προσκαλούμε στην Τελετή Λήξης  του Επετειακού Έτους «100 χρόνια Μνήμης Προσφυγικού Ελληνισμού Δήμου Κοζάνης», την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023, στις 11:00 π.μ., στην Αίθουσα Τέχνης.

 

Η εκδήλωση με τίτλο «Η δημιουργική δύναμη της μνήμης», αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Κοζάνης, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και του Μικρασιατικού Συλλόγου Π.Ε Κοζάνης, με τη συμμετοχή του Καλλιτεχνικού Σχολείου, του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, του 1ου και 3ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης.

 

Από την έναρξη του Επετειακού έτους μέχρι και σήμερα μέσα σε ένα ξεχωριστό κλίμα πραγματοποιήθηκαν 40 δράσεις, για τις οποίες συνεργάστηκαν 40 Φορείς, με περισσότερους από 3.000 συμμετέχοντες, σε 13 διαφορετικές τοποθεσίες του Δήμου. Ο κόσμος αγκάλιασε τις εκδηλώσεις αυτές και η ενεργή συμμετοχή υπήρξε η κινητήριος δύναμη της Επιτροπής που επιλέχθηκε από το Δήμαρχο Λάζαρο Μαλούτα.

 

 

Θυμόμαστε, Τιμούμε, Προχωράμε!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας