Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Ειδικό Δικαστήριο: Ομόφωνα ένοχος ο Νίκος Παππάς, καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκιση με αναστολή

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επέβαλε το ειδικό δικαστήριο στον Νίκο Παππά, το οποίο τον έκρινε ομόφωνα ένοχο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Η ποινή που είχε προτείνει νωρίτερα ο εισαγγελέας ήταν ποινή φυλάκισης ενός χρόνου. 
 
iefimerida.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πάει και το "ηθικό πλεονέκτημα" της "αριστεράς"! Ποιας αριστεράς...λέμε τώρα. Αριστερά από τα Lidl. Σατράπηδες στη θέση του σατράπη. Τους αρμούς της εξουσίας να μην ξεχάσουν μόνο. Ο Τσίπρας είναι ήδη 15 χρόνια αρχηγός κόμματος. Το "αιώνιο ταλέντο". Θα γεράσει κι ακόμα υποψήφιος πρωθυπουργός θα είναι. Δεν έχουν άλλον, αυτός είναι. Ψυχοπαθητικά ψεύτης. Εύχομαι μόνο να το καταλάβει η διχασμένη λαϊκή βάση του ΠΑΣΟΚ και να συνειδητοποιήσει ότι το άλογο είναι κουτσό.

Ανώνυμος είπε...

Ο καημός εσάς του βρομερού ΠΑΣΟΚ είναι οι ψηφοφόροι που μετακινήθηκαν προς το ΣΥΡΙΖΑ όχι από κομματική ιδεολογία αλλά από οικονομικού βολέματος …. Τα ίδια κάνανε και στο ΠΑΣΟΚ. Τώρα με τον νέο σας αρχηγό ο Ανδρουλάκης συναγωνίζεται τον Μητσοτάκη στα προστύμματα και Συνταγματικές παραβιάσεις των νόμων μην τυχόν και δυσαρεστήσει τις φαρμακοβιομηχανίες που πληρώνουν αδρά προκειμένου οι πολίτες να γίνονται πειραματόζωα. Εύχομαι ο Ελληνικός Λαός να τους γυρίσει τις πλάτες στις εκλογές και η αποχή θα είναι η τιμωρία τους.

Ανώνυμος είπε...

όλο το "βρομερό" ΠΑΣΟΚ που βρίζεις, βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το Προφίλ μας