Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης με απόφαση Τσίπρα

Το ποτήρι… ξεχείλισε, όπως φαίνεται, στον ΣΥΡΙΖΑ για τον βουλευτή Χανίων του κόμματος και πρώην υπουργό Παύλο Πολάκη, μετά την ακραία ανάρτησή του στα social media και, έτσι λοιπόν, λίγες μέρες μετά τις απειλές να μην κατέβει υποψήφιος αντιδρώντας για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Χανίων, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πως τον θέτει εκτός κόμματος εν όψει εκλογών.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, με την οποία εξαπέλυε επίθεση κατά δημοσιογράφων, δικαστών και αξιωματούχων, προκάλεσε καταιγιστικές εξελίξεις στην Κουμουνδούρου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να τον θέσει εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Και αυτό διότι, ο κ. Πολάκης δεν φαίνεται να… έλαβε το τελεσίγραφο της περασμένης εβδομάδας, με αφορμή την αντίδρασή του για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου Χανίων, συνεχίζοντας να προκαλεί πρόβλημα στο κόμμα και θέτοντας εαυτόν εκτός γραμμής.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

Η απαράδεκτη ανάρτηση Πολάκη που τον θέτει εκτός ΣΥΡΙΖΑ

Με διαδικτυακή ανάρτησή του, λοιπόν, τα ξημερώματα της Κυριακής (26/02), ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλος Πολάκης έφτιαξε δική του… γραμμή για το πώς πρέπει να κινηθεί το κόμμα, κάνοντας λόγο για  «ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!!».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«ΤΟ “ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ”…..(φωτο 1-2-3-4)

Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!

Νομίζω κατάλαβαν οι περισσότεροι πλέον αυτά που φωνάζω από το 2016….

Όχι στις διαγραφές των δανείων των μεγαλομπαταχτσήδων και μεγαλοοφειλετών (εφοπλιστές δάνεια ΜΜΕ όπως πρώτο Φλέμα κλπ κλπ)

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ».

thecaller.gr

1 σχόλιο:

ανώνυμος είπε...

14504,11670,17090.Ψευδετσι ο Πολέμης ΕΕΕ??

Το Προφίλ μας