Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Κούλουμα στην Γέφυρα Σερβίων

Κούλουμα στην Γέφυρα Σερβίων




 







4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο βραβείο ήταν να το πάρουν οι Μαθητές του Λυκείου, όμως από την παρέλαση ως την πλατεία τα δεδομένα αλλάξανε και τελικά το πήρε ο Μορφωτικός Σύλλογος Πλατανορέματος. Ο κόσμος στην πλατεία μόλις άκουσε την απονομή του πρώτου βραβείου αποχώρησε και μέσα σε λίγα λεπτά η κατάμεστη πλατεία άδειασε. Αυτό κύριε Δήμαρχε να το σκεφτείτε καλά και στις εκλογές που έρχονται. Ένας Μαθητής …

Ανώνυμος είπε...

Πόσο απαράδεκτος μπορεί νάσαι ρε Ελευθερίου;Οι μαθητές πρέπει να αντιδράσουν και θα αντιδράσουν, έχουν πολλούς τρόπους.Γενικό συμπέρασμα για την εικόνα και την οργάνωση στις Αποκριές 2023 στα Σέρβια;Κάθε χρόνο και χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

με διαφορά οι χειρότερες απόκριες των Σερβίων. απαράδεκτες εκδηλώσεις καθαρά να γίνουν για να γίνουν , πόλη άδεια και νεκρή ( ανάπτυξη αλά ελευθερίου ) με φόντο ένα καμένο δημαρχείο και δυο γυναίκες μια εκλεγμένη και μια που ήθελε να είναι εκλεγμένη να χαζογελούν στο κόσμο τους . η μόνη πόλη που κάθε χιούμορ προς τον δήμαρχο ακόμα και στο καρναβαλικό πνεύμα θεωρείται προσβολή

Ανώνυμος είπε...

αν δεν κάνω λάθος το πλατανόρευμα πήρε μέρος στην παρέλαση στα Σέρβια για πρώτη φορά, λογικά τους έδωσαν το βραβείο για να γλυκαθούν και να ξανά πάρουν μέρος και του χρόνου.
Γενικά οι απόκριες απο θέμα δήμου ήταν ανύπαρκτες, να ναι καλά οι γειτονιές, που είναι ακόμη ενεργές και 2-3 μαγαζιά που απόμειναν και έκαναν κάποιες εκδηλώσεις με ζωντανή μουσική κλπ.

Υ.Γ Η αποκρία στα Σέρβια πλέον είναι 1-2 ημέρες το πολύ. (τσικνοπέμπτη, Σάββατο και Κυριακή μεγάλης αποκριας.) Η δημοτική αρχή ας αναλογιστεί τις ευθύνες της.

Το Προφίλ μας