Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Πολύ σκληρή κόντρα μεταξύ Ποντίκη – Σπυρίδου στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων στην χθεσινή συνεδρίαση: “Όταν θα μιλάω εγώ δεν θα μιλάς. Θα το βουλώνεις” (Βίντεο)

Πολύ σκληρή κόντρα μεταξύ του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ποντίκη με την επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης της Ρ. Σπυρίδου στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων στην χθεσινή συνεδρίαση, Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας παρουσιάζει το kozan.gr

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ετσι κανουν και μιλανε οι ανδρες οι πολλα βαριδες στα σερβια,αν ειναι και αντιδημαρχοι ενα παραπανω,λενε στις γυναικες να το βουλώνουν!! για πες μας ομως ρε πολλα βαρυ αντιδημαρχε... την γυναικα σου ετσι την μιλας???!!!

Ανώνυμος είπε...

Κατάντια της δημοτικής αρχής. Έβαλαν τον αντιδήμαρχο να τρομοκρατήσει τους δημοτικούς συμβούλους. Και ο δήμαρχος να κοιτάει απαθής το συμβάν. Που έπρεπε κατ' ευθείαν να τον επαναφέρει σε τάξη. Αλλά που!!! Όλα από αυτόν κατευθύνονται.

Ανώνυμος είπε...

Είπε ο μάγκας στην ΚΥΡΙΑ Σπυρίδου "Οταν μιλάω εγω εσυ θα το βουλώνεις". Ντρεπόμαστε όλοι οι Σερβιώτες. Ανακάτεψε και την οικογένειά της, Τα παιδιά της τον γιατρό. Ντρεπόμαστε πάρα πολύ για λογαριασμό του. Μόνο σεβασμό έχουμε στην οικογενεια του γιατρου και της Σπυρίδου.ΜΟΝΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κι αν μασάει σίδερα και κάνει το λιοντάρι,
στο τσαρδί του ο Κουταλιανός
τρέμει σαν το ψάρι στην κυρά του μπρος.
Αχ, πώς τη φοβάται ο φτωχός Κουταλιανός,
τρέμει σαν το ψάρι στις ΕΚΛΟΓΕΣ μπρος,
αλλά μην το πείτε κανενός.

Αρε ντακριστο σε στυβει σαν τον Κυριακίδη αλλά που χαμπαρι

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος μας ποτέ δεν είχε τόσο μάγκα αντιδήμαρχο.Ακόμη και σε γυναίκα μαγκιά πουλάει,να σε χαιρόμαστε.ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Και σε ποια γυναίκα? Καταπίνει δέκα Ντακρίστο με μια της λέξη. Αντε ρε από δω. Μάγκες της δεκάρας.

Ανώνυμος είπε...

Κατά μάνα (πρόεδρος) κατά κύρη (δήμαρχος)
Τα ίδια δεν κάνουν; Απλά τώρα ο κιτσαρας θέλει να βγει από το πλάνο λόγω επερχόμενων εκλογών μήπως ξεχάσουμε τις προσβολές σε συμπολίτες μας , σε καλλιτέχνες, , την Στέλλα, τον Χρήστο, το γλυψιμο στον Μουσουρουλη, τους 120 επιστήμονες και την ομάδα στρατηγικού σχεδιασμού αχαχαχα τις επιθέσεις σε αντιπολίτευση και υπαλλήλους θα κόψει τις πολλες προσβολές και πετάει στον ντακριστο το ρόλο του πολλά βαρύ ο οποίος φυσικά πατάει την μπανανοφλουδα. Εδώ κάνουν το άσπρο μαύρο και λέει διχαστικους την αντιπολίτευση ... Ο άλλος το δεκαρι μια παρατήρηση στον ντακριστο δέκα στην ΚΥΡΙΑ Σπυρίδου.....αλήθεια ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ;

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω να πάρει θέση αυτό το παρατηρητήριο ισότητας που έκανε ολόκληρη γιορτή ο Ελευθερίου στην πλατεία να δούμε μόνο δημόσιες σχέσεις είναι και γίνετε ναι γίνετε επειδή έβαψαν κάγκελα; Η έριξαν άσφαλτο σε δρόμο χωρίς προεργασία με αποτέλεσμα να ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΡΥΠΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ;;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Εμενα μου κάνουν εντύπωση οι Δημοτικοι σύμβουλοι και πιο πολύ της σπυρίδου, Να απειλει να φωνάζει να προσβάλει ο dacristo την Λαζαρίτσα και αυτοί τσιμουδια?Βρηκε και τα κανει ο αντιδήμαρχος.Αντι να φωναξουν την αστυνομία που απειλειτε μεσα στη συνεδριαση η επικεφαλής και η οικογένεια της,αντι να σηκωθουν όρθιοι τουλαχιστον οι δικοι της σύμβουλη, τον αφησαν ξεδιαντροπα να της φωναζει και νατην απειλει με τον δημαρχο και τον πρόεδρο να σιγοντάρουν. Ευτυχως η ιδια είναι παλικάρι αλλιως αυτοί είναι σε θεση να χειροδικήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Τι να περιμένεις από τον αντιδήμαρχο. Αυτό είναι. Κάποτε περιμέναμε άλλα από τον δήμαρχο και τον πρόεδρο. Τώρα, τίποτα και από αυτούς, απλά περιμένουμε να πυροδοτούν τέτοιες καταστάσεις.
Ντροπή και μόνο ντροπή για τους εκπροσώπους μας. Μας κοροϊδεύουν σε όλο το νομό, κρίμα. Ο γιατρός ήταν γατάκι...

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ

Η... τερατογένεση ΧΥΤΑΜ επικίνδυνων υλικών στοιχειώνει την Κοζάνη
https://www.efsyn.gr/ellada/periballon/276106_i-teratogenesi-hytam-epikindynon-ylikon-stoiheionei-tin-kozani

Απαξίωση δημοσιογράφων από τον Δήμαρχο Σερβίων
https://esiemth.gr/apaxiosi-dimosiografon-apo-ton-dimarcho-servion/

Ανώνυμος είπε...

Στο τέλος αυτό που έμεινε από γιατρό είναι το:αλοίμονο.Αυτό που θα μείνει από Ελευθερίου είναι το:γίνεται ναί γίνεται και το 10 το καλό,όλοι οι άλλοι πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Το Προφίλ μας