Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Η Στέλλα Τζικανούλα του ΑΟ Μυκόνου!!! 2η Πανελληνιονικης στο Έπταθλο!!!

Στέλλα Τζικανούλα!!!
2η Πανελληνιονικης στο Έπταθλο!!!
ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων αγωνισμάτων Ανδρών και Γυναικών διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στην Πάτρα.

Τους αγώνες διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουλίου στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Με τη λήξη της προθεσμίας για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα και την επεξεργασία από την Οργανωτική Επιτροπή, ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει τις αθλήτριες και τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στα αντίστοιχα αγωνίσματα που αποτελούν μέρος του προγράμματος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών- Γυναικών 2022.

Από τις συμμετοχές στο έπταθλο ξεχωρίζουν της Σοφίας Υφαντίδου, της Πασχαλίνας Παπαδοπούλου και της Στέλλας Τζικανούλα. Στους άνδρες στο δέκαθλο θα είναι ο Άρης Περιστέρης και ο Άγγελος- Τζανής Ανδρέογλου.

https://www.stivostime.gr
 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Στέλλα,όλοι οι Σερβιώτες σε αγαπάμε,μας κάνεις υπερήφανους.Κάποιοι λίγοι σε διώξανε από τον τόπο σου μα όλοι οι υπόλοιποι σε εκτιμούμε και σε θαυμάζουμε.Είσαι το παράδειγμα για τους μικρότερους που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και κανένας δεν μπορεί να σε μειώσει και να σε μηδενίσει.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή! Εκδιώχνουν την Στέλλα Τζικανούλα από τα… Σέρβια. Ο δήμαρχος ακούει;Τα Σέρβια είναι μια κωμόπολη του νομού Κοζάνης και αν ήταν γνωστή ήταν γιατί είχε μία από τις καλύτερες επταθλήτριες την Στέλλα Τζικανούλα.

https://www.sportime.gr/spor/stivos/ntropi-ekdiochnoun-tin-stella-tzikanoula-apo-ta-servia-o-dimarchos-akoui/

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε ότι δεν την έδιωξε κανείς. Μόνη της αποχώρησε, γιατί είχε... κουραστεί στον Τιτάν. Η ίδια της είχε ζητήσει την αναχώρηση της και η Δημοτική αρχή το σεβάστηκε, όπως και η διοίκηση του Τιτάνα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω για το σύμπαν και την βλακεία αλλά η αυτογελοιοποιηση σου σίγουρα δεν έχει όριο 11:23

Ανώνυμος είπε...

http://ai-vres.blogspot.com/2021/09/blog-post_601.html?m=1
Με τα λόγια της ίδιας της Στέλλας

ε την στάση της η δημοτική αρχή, ως μοναδική υπεύθυνη για τη διαχείριση του δημοτικού σταδίου (το στάδιο ανήκει στον Δήμο και όχι στον οποιοδήποτε αθλητικό σύλλογο) προσπαθεί να μου περιορίσει την δυνατότητα να προπονηθώ με τις ιδανικότερες συνθήκες, όποιες και να είναι αυτές, σε ένα γήπεδο με τα όποια προβλήματα που έχουν προκύψει με το ταρτάν τα τελευταία 3 χρόνια. Ένα ταρτάν που από την κατασκευή του εξέφρασα τις ανησυχίες μου σχετικά με την ποιότητα του, λόγω της 18χρονης εμπειρίας μου μέσα στα γήπεδα, αλλά εισέπραξα μόνο χλευασμό από τους αρμοδίους.
Με θλίβει το γεγονός πως οι αρχές του τόπου μου, έναν τόπο που τίμησα σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, διαφημίζοντας τον μέσω του Α.Σ Τιτάν Σερβίων, αποφάσισαν να μου συμπεριφερθούν με τέτοιο τρόπο.
Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν, αποφάσιζα να παραμένω σε αυτόν τον σύλλογο, για να ακούγονται τα Σέρβια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, παρότι είχα κάθε χρόνο προτάσεις από άλλους συλλόγους.



Η ΊΔΙΑ ΤΑ ΛΈΕΙ. ΑΛΛΆ Ο 11.23 ΞΈΡΕΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΈΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΤΗ ΣΤΕΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

https://maksports.gr/ektethike-i-dioikisi-tou-a-s-titan-servion-syllogoi-zitisan-tin-stella-tzikanoula-pio-konta-ston-a-o-mykonou/

Εκτέθηκε η διοίκηση του Α.Σ. Τιτάν Σερβίων- Σύλλογοι ζήτησαν την Στέλλα Τζικανούλα! Πιο κοντά στον Α.Ο. Μυκόνου

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΆ ΡΕΖΙΛΙΑ

Το Προφίλ μας