Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Γιώργος Διαμαντής, Πρόεδρος Κρανιδίων: "Η νέα παιδική χαρά, είναι έτοιμη"

Λίγο πριν το τέλος του 2021 ακόμη μια υποδομή για το χωριό μας είναι
έτοιμη. Αυτή τη φορά είναι μόνο για τα παιδιά. Η νέα παιδική χαρά, είναι έτοιμη και ασφαλής πλέον για τα παιδιά. 
Κάλη χρονιά σε όλους, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία . 
 



 
 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕς ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
ΒΕΒΑΙΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΑΙΚΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ ΕΡΓΑ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΕΤΑΞΑΝ
ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΕΡΓΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το έργο αυτό είναι της σημερινής δημοτικής αρχής και φέρνει την πρόοδο σε όλα τα χωριά. Πρέπει να καταλάβεις και να χωνέψεις ότι τα έργα τα κάνει η σημερινή δημοτική αρχή και να χεοροκροτησεις για αυτό. Για αυτό άφησε στην άκρη την.... Χωριάτικη άποψη σου...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω ότι οι αναρτήσεις του δημάρχου είναι ποσοτικά και ποιοτικά αντιστρόφως ανάλογες του έργου του. Ο πρόεδρος καλά έκανε και ανέφερε για την παιδική χαρά για να ενημερώσει τους κατοίκους. Αλλά να βγαίνει κάθε 3 και λίγο ο δήμαρχος και να λέει γινεταιναι γίνεται για τα αυτονόητα και τις υποχρεώσεις του δήμου; Η ανάπλαση των παιδικών χαρών όπως και των παιδικών σταθμών ξεκίνησε από την προηγούμενη θητεία του γιατρού άλλωστε τα ίδια έργα γίνονται και στο Βελβεντό και δεν βγαίνει ο Στεργίου να τα επιδείξει γιατί είναι αυτονόητη υποχρέωση. Αλλιώς ούτε παιδική χαρά θα υπήρχε ούτε παιδικοί σταθμοί. Τα μάρμαρα ας πούμε έχουν ξεκινήσει μελέτες από τον Κωνσταντόπουλο ακόμα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΑΡΕΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε 12.46 δεν καταλάβαμε καθόλου ποιος είσαι και από πού πληρώνεσαι χαχαχαχαχα χα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι για αυτό το έργο υπογράφτηκε αίτηση από τον γιατρό. Μετά το παράτησε γιατί είχε να κάνει σοβαρά ιατρικά συνέδρια. Και σήμερα οι υπηρεσίες τρέχουν να προλάβουν να ολοκληρώσουν την υποχρεωση μην φαν κανένα πρόστιμο. Τετοιες προκοπές είχαμε από τον Κοσματοπουλο τον Τετο τον Φωτακη τον Παπαδημητριου τον Παπαδόπουλο και τους λοιπούς παρατρεχάμενους.

Ανώνυμος είπε...

Οι ανακατασκευές των παιδικών χαρών ήταν υποχρέωση της πολιτείας, στα πλαίσια της προσαρμογής της ελληνικής νομοθεσίας στην ευρωπαϊκή.
Το υπουργείο Εσωτερικών μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, χρηματοδότησε όλους τους δήμους της χώρας για τον εκσυγχρονισμό των παιδικών χαρών, μεταξύ αυτών και τον δήμο Σερβίων-Βελβεντού.
Ο δήμος Σερβίων-Βελεντού εντάχθηκε στο πρόγραμμα αυτό πριν την διάσπαση του δήμου, στις Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου 2018, αριθμ. πρωτ. εγγράφου υπ. εσωτερικών Α.Π.: 5167/21-09-2018.
Το πρόγραμμα αυτό προφανώς και συνεχίστηκε, αλίμονο αν διακοπτόταν, και ολοκληρώνεται ή θα ολοκληρωθεί εντός του 2022, τέσσερα χρόνια μετά.
Άρα ο δήμαρχος μας λέει ψέματα, ενώ γνωρίζει όλα τα παραπάνω, ότι εντάχθηκαν στην δική του την θητεία. Ας αναγνωρίσει τουλάχιστον και την συνεισφορά της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Ανώνυμος είπε...

To 2018 ποιος ηταν δημαρχος; Παντως οχι ο 'γινετε ναι γινετε' ._

Το Προφίλ μας