Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Ευχαριστώ των στελεχών της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, Μυριανθόπουλο Βασίλη

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ν. Κοζάνης & Γρεβενών της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βασίλη Μυριανθόπουλο, καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, για τη συνεργασία στη δημιουργία podcast σε κείμενο προερχόμενο από τις συνομιλίες στελεχών της, στο πλαίσιο της λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής ψυχοκοινωνικής στήριξης 10306, για τον covid-19.
Ο κ. Μυριανθόπουλος με την αμεσότητα και την ευαισθησία που τον διακρίνει κατάφερε να αποτυπώσει τη φωνή του καλούντα σε μια γραμμή ψυχολογικής στήριξης, και να δώσει υπόσταση στις εμπειρίες των στελεχών της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. που συμμετέχουν στη γραμμή στήριξης μέσα από τη δημιουργική συνεργασία ανθρώπων της τέχνης και της ψυχικής υγείας.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμμετοχή τους, θα θέλαμε να εκφράσουμε στους ηθοποιούς Βαγγέλη Δισλάκη, Κώστα Κοζικόπουλο, Ολυμπία Μανωλοπούλου, Παναγιώτη Νάκο, Αντωνία Τεκνετσίδου και Στέλιο Χλιαρά, καθώς και στον Μάνο Κόμπο, για την ηχοληψία, την επεξεργασία και τη μουσική επιμέλεια του podcast.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας