Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Βόιο: Ευχαριστήριο προέδρων σε Αμανατίδη, Κασαπίδη για την εξισωτική αποζημίωση

Από το  https://e-ptolemeos.gr

Επιστολή κοινοτήτων του Βοΐου με αφορμή την καταβολή εξισωτικής αποζημίωσης στους αγρότες και την αποκατάσταση αδικίας, που όπως λένε, έγινε το 2018:

“Με την ευκαιρία καταβολής της εξισωτικής αποζημίωσης στους αγρότες των κοινοτήτων μας, αισθανόμαστε ότι αποκαταστάθηκε μια αδικία που έγινε σε βάρος τους το 2018.

Τα χωριά μας και τα αγροκτήματα χαρακτηρίστηκαν πριν από ένα χρόνο “περιοχές με ειδικά μειονεκτήματα”, έτσι όπως πράγματι είναι.

 Αυτό είχε σαν συνέπεια, να προσαρμοστούν οι επιδοτήσεις σε υψηλότερα ποσά τα οποία δικαιούνται οι συμπολίτες μας.

Όλα αυτά έγιναν γιατί ο βουλευτής μας Αμανατίδης Γεώργιος αντιλήφθηκε την αδικία και μερίμνησε για την αποκατάσταση της με την τελική έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η προσπάθεια του ήταν δύσκολη και πολύ γραφειοκρατική, αλλά μας μένει το αποτέλεσμα που ήταν θετικό και δίκαιο.

Τον ευχαριστούμε λοιπόν εκ μέρους των χωριανών μας που με τον τρόπο αυτόν πήραν την εξισωτική αποζημίωση που την είχαν μεγάλη ανάγκη.

Τον ευχαριστούμε ακόμη και για όσα άλλα έχει κάνει για το Βόϊο αλλά και για αυτά που είναι σε εξέλιξη. Τον διαβεβαιώνουμε ότι έχει την συμπαράστασή μας. 

Ευχαριστούμε και τον περιφερειάρχη Κασαπίδη Γεώργιο για την συμβολή του στην αποκατάσταση της αδικίας, κάνοντας το αίτημα προς το υπουργείο.

Οι πρόεδροι των κοινοτήτων: Αηδονοχωρίου – Καλλιστρατίου Μαρκούλας

 Δημήτριος Αξιοκάστρου – Κλήματος 

Τζημόπουλος Θωμάς Ανθοχωρίου – Παρόχθιου 

Δολαπτσόπουλος Θεόδωρος Αλιάκμονος 

Σιλιώνης Ιωάννης Λουκομίου 

Φωτόπουλος Χρήστος Μολόχας 

Ευγενιάδης Γεώργιος Νεάπολης – Μελιδονίου

 Κολιός Ιωάννης Περιστέρας 

Παπαμήτσιου Ευαγγελία Πεπονιάς 

Ταβλαχίδης Αναστάσιος Πολυλάκου 

Μπριάζας Αλέξανδρος Πυλωρίου 

Γιαρένη Βαρβάρα Ροδοχωρίου 

Λότσιος Γρηγόριος Τραπεζίτσας- Πανάρετης 

Δημάδης Στέργιος Χειμερινού 

Μαυρίδης Σταύρος”

Επιστολή κοινοτήτων του Βοΐου με αφορμή την καταβολή εξισωτικής αποζημίωσης στους αγρότες και την αποκατάσταση αδικίας, που όπως λένε, έγινε το 2018: “Με την ευκαιρία καταβολής της εξισωτικής αποζημίωσης στους αγρότες των κοινοτήτων μας, αισθανόμαστε ότι αποκαταστάθηκε μια αδικία που έγινε σε βάρος τους το 2018. Τα χωριά μας και τα αγροκτήματα χαρακτηρίστηκαν πριν από ένα χρόνο “περιοχές με ειδικά μειονεκτήματα”, έτσι όπως πράγματι είναι. ΕΟΔΥ: Στο …Θεό με 21.657 τα κρούσματα στη χώρα -Σοκάρει ο αριθμός της ΠΕ Κοζάνης- Η κατανομή για τη Δ. Μακεδονία 28 Δεκεμβρίου 2021, 5:46 μμ Συγκλονίζει η ιστορία 52χρονου μετανάστη στη Γερμανία που πήγε για γιορτές στη Φλώρινα και κόλλησε κορωνοϊό Συγκλονίζει η ιστορία 52χρονου μετανάστη στη Γερμανία που πήγε για γιορτές στη Φλώρινα και κόλλησε κορωνοϊό 28 Δεκεμβρίου 2021, 5:29 μμ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ: Προαναγγέλλει δικαστική νίκη ο Μ. Ιωσηφίδης έναντι του Δήμου ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ: Προαναγγέλλει δικαστική νίκη ο Μ. Ιωσηφίδης έναντι του Δήμου 28 Δεκεμβρίου 2021, 2:56 μμ Αυτό είχε σαν συνέπεια, να προσαρμοστούν οι επιδοτήσεις σε υψηλότερα ποσά τα οποία δικαιούνται οι συμπολίτες μας. Όλα αυτά έγιναν γιατί ο βουλευτής μας Αμανατίδης Γεώργιος αντιλήφθηκε την αδικία και μερίμνησε για την αποκατάσταση της με την τελική έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η προσπάθεια του ήταν δύσκολη και πολύ γραφειοκρατική, αλλά μας μένει το αποτέλεσμα που ήταν θετικό και δίκαιο. Τον ευχαριστούμε λοιπόν εκ μέρους των χωριανών μας που με τον τρόπο αυτόν πήραν την εξισωτική αποζημίωση που την είχαν μεγάλη ανάγκη. Τον ευχαριστούμε ακόμη και για όσα άλλα έχει κάνει για το Βόϊο αλλά και για αυτά που είναι σε εξέλιξη. Τον διαβεβαιώνουμε ότι έχει την συμπαράστασή μας. Ευχαριστούμε και τον περιφερειάρχη Κασαπίδη Γεώργιο για την συμβολή του στην αποκατάσταση της αδικίας, κάνοντας το αίτημα προς το υπουργείο. Οι πρόεδροι των κοινοτήτων: Αηδονοχωρίου – Καλλιστρατίου Μαρκούλας Δημήτριος Αξιοκάστρου – Κλήματος Τζημόπουλος Θωμάς Ανθοχωρίου – Παρόχθιου Δολαπτσόπουλος Θεόδωρος Αλιάκμονος Σιλιώνης Ιωάννης Λουκομίου Φωτόπουλος Χρήστος Μολόχας Ευγενιάδης Γεώργιος Νεάπολης – Μελιδονίου Κολιός Ιωάννης Περιστέρας Παπαμήτσιου Ευαγγελία Πεπονιάς Ταβλαχίδης Αναστάσιος Πολυλάκου Μπριάζας Αλέξανδρος Πυλωρίου Γιαρένη Βαρβάρα Ροδοχωρίου Λότσιος Γρηγόριος Τραπεζίτσας- Πανάρετης Δημάδης Στέργιος Χειμερινού Μαυρίδης Σταύρος”

Πηγή: https://e-ptolemeos.gr/voio-efcharistirio-proedron-se-amanatidi-kasapidi-gia-tin-eksisotiki-apozimiosi/?fbclid=IwAR3_-h6kMc772gdCjpUmL_cwJVo3S-hsdouLn8w0D4iahhFqcXRaIf3nDMA .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας