Πρεμιέρα το μεσημέρι της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου για την έναρξη των νεών δρομολογίων της Sky Exress από Αθήνα προς τα δυο αεροδρόμια της Δυτικής Μακεδονίας.
Το ATR 42-500 με νηολόγιο SX-EIT προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Φίλιππος» περίπου στις 13:30 σημαίνοντας έτσι την έναρξη του προγράμματος πτήσεων της εταιρίας
που ανέλαβε την άγονη γραμμή.
Όπως είχε ανακοινώσει έγκαιρα το www.kozani.tv η Sky Express θα εκτελεί τρία δρομολόγια την εβδομάδα κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Οι ώρες είναι οι εξής:
Κάθε Τρίτη η αναχώρηση από Αθήνα για Κοζάνη θα γίνεται από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 12:35 το μεσημέρι και θα προσγειώνεται την Κοζάνη στις 13:40. Στις 14:00 θα αναχωρεί για το αεροδρόμιο Καστοριάς και από εκεί στην Αθήνα.

Κάθε Σάββατο η αναχώρηση από Αθήνα θα γίνεται και πάλι στις 06:45 αλλά με πρώτη προσγείωση στην Κοζάνη στις 07:50. Είκοσι λεπτά μετά, στις 08:10 θα αναχωρεί για Καστοριά και από εκεί για την Αθήνα.
Το πρόγραμμα των δρομολογίων ισχύει μέχρι τις 28 Μαρτίου του 2020. Ενδεχομένως να γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές ή έκτακτες πτήσεις όπως για παράδειγμα αυτή την Πέμπτη στις 5 Δεκεμβρίου η αναχώρηση από την Αθήνα θα γίνει στις 11 το πρωί και η άφιξη στην Κοζάνη στις 12:55. Στις 13:15 θα αναχωρήσει για Αθήνα. Μια ακόμη πτήση έκτακτη θα γίνει αυτή την Κυριακή στις
8 του μήνα στις 08:05 από Αθήνα και άφιξη στην Κοζάνη στις 09:15 και η αναχώρηση από Κοζάνη για Καστοριά και Αθήνα θα γίνει στις 09:35.
Σωκράτης Μουτίδης – www.kozani.tv
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου