Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019

Καταψηφίστηκε η εισήγηση της πλειοψηφίας περί «Διαγραφής οφειλών του Δήμου Σερβίων…» στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων στο Τρανόβαλτο, την Δευτέρα 23/12

Με ψήφους 6 ΥΠΕΡ και 16 ΚΑΤΑ, καταψηφίστηκε η εισήγηση της πλειοψηφίας περί «Διαγραφής οφειλών του Δήμου Σερβίων που έχουν υποπέσει σε διαγραφή», στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων, που πραγματοποιήθηκε στην κοινότητα Τρανοβάλτου (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Γυμνασίου) το βράδυ της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου 2019, σε συνέχεια της ειδικής συνεδρίασης για το μάρμαρο Τρανοβάλτου*.
ΥΠΕΡ της πρότασης διαγραφής των οφειλών του Δήμου προς τρίτους, ετών από 2003-2014, που έχουν υποπέσει σε διαγραφή λόγω παρέλευσης 5ετίας, ψήφισαν 6 σύμβουλοι της συμπολίτευσης και ΚΑΤΑ το σύνολο των παρόντων συμβούλων της αντιπολίτευσης (14) και δύο (2) δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης (Βητόπουλος, Γκαμπούρα), σύνολο ΚΑΤΑ 16 ψήφοι.
mikrovalto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας