Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019

Βασίλης Κωνσταντόπουλος σε Χρήστο Ελευθερίου: “Ψυχραιμία, μην κομπορρημονείς για πράγματα για τα οποία ακόμα δεν υπάρχει δική σου σφραγίδα”

Κάποιοι θεωρούν ότι η κλεψύδρα (και όχι κλεψύθρα) για την οριστική επίλυση του προβλήματος των μαρμάρων στο Τρανόβαλτο ξεκίνησε με την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σερβίων στο Τρανόβαλτο στις 23-12-2019.
Δήμαρχε, το είπαμε και στο Τρανόβαλτο, η κλεψύδρα άνοιξε τον Μάιο του 2014 (επί δημαρχίας μου), με την υπογραφή του Κειμένου Αρχών και Δεσμεύσεων μεταξύ του δήμου Σερβίων-Βελβεντού, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιφερειάρχης ο κ. Δακής), του συλλόγου των μαρμαράδων και των επιχειρηματιών που λειτουργούσαν στην περιοχή.
Στο κείμενο αυτό προβλεπόταν όλα τα στάδια και οι ενέργειες εκπόνησης και έγκρισης των μελετών και των αντίστοιχων έργων, καθώς επίσης και οι πηγές χρηματοδότησής τους.

Η επόμενη δημοτική αρχή του κ. Κοσματόπουλου συνέχισε την προσπάθεια, με συνέπεια σήμερα να έχει ολοκληρωθεί και η περιβαλλοντική μελέτη, που ήταν το πρώτο ζητούμενο.
Αυτό που ζούμε σήμερα είναι μια φάση της πορείας προς την οριστική επίλυση της ορθολογικής αξιοποίησης της μαρμαροφόρου περιοχής.
Χρειάζεται ακόμα χρόνος και υπομονή τόσο για τις εγκρίσεις των μελετών όσο και για την υλοποίηση του έργου. Επίσης σύμπνοια και ενότητα των μαρμαράδων, που είναι και το κύριο ζητούμενο.
Ψυχραιμία λοιπόν, μην κομπορυμονείς για πράγματα για τα οποία ακόμα δεν υπάρχει δική σου σφραγίδα.


Το μήνυμα του Δημάρχου Σερβίων, μέσω Facebook, που προηγήθηκε

Oταν η κρίση χτυπά πρέπει πάντα να επιστρέφεις στα προίοντα που σου δίνει η Γη.
Η δικιά μας γη ευτυχώς έχει πλούσιο υπέδαφος.
Ήρθε η ώρα για τη λύση του χρόνιου προβλήματος των Μαρμάρων του Τρανοβάλτου.
Η Δημοτική Αρχή γύρισε την κλεψύθρα της αντίστροφης μέτρησης.
Το ΔΣ στο Τρανόβαλτο κατέληξε να γίνει μια Λαική Συνέλευση.
Μόνο όταν κουβεντιάζουμε μπορούμε να λύσουμε χρόνια προβλήματα….

7 σχόλια:

 1. Ανώνυμος29/12/19 07:39

  Κλεψύθρα χάχαχαχαχα επιστήμονας και ο δήμαρχος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος29/12/19 12:38

  Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος29/12/19 13:48

  Βάλε ολα τα τα γραφόμενα, Εγωπάθεια και αλαζωνεία έχετε ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος29/12/19 13:59

   Επιστήμονας κι εσύ όπως ο δήμαρχος χαχαχαχαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος29/12/19 14:08

  Κωνσταντόπουλε αν τα έκανες όλα όμορφα και ωραία και έβαζες τις σφραγίδες, τώρα θα ήσουν Δήμαρχος, για να αποτύχεις δύο φορές αυτό κάτι σημαίνει, σκέψου λίγο, μην τα ρίχνεις όλα στους ψηφοφόρους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος29/12/19 14:42

  Ο χρησταρας που γράφει ότι κουβεντιάζει στο ΔΣ. Ο χρησταρας! Που μόνο ουρλιάζει κουνάει το δάκτυλο και νομίζει ότι όλοι είναι κατώτεροι από αυτόν και τα κουμπαρακια και τα φιλαράκια του. Που λέει όλο για ηθική αλλά δεν μας λέει για κάτι αναθέσεις που έκανε και που θέλει να κανει ....αλήθεια Χρηστάρα όλους τους υπαλλήλους τους μάζεψες στο δημαρχειο; Όλους; Θα μας πεις επιτέλους; Ποιους αποκαλεις επιστήμονες σου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος29/12/19 22:05

  Ο καλύτερος επιστήμονας είναι αυτός,ποιός;Θα σας το πώ αργότερα.Αντε να σας βοηθήσω, Αντιδήμαρχος είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας