Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Καταψηφίστηκε η πρόταση για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Σερβίων της συμπολίτευσης! Υπερψηφίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ το τεχνικό πρόγραμμα 2020 του Δήμου Σερβίων της ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (Κωνσταντόπουλος-Σπυρίδου)!

Η συνήθης εικόνα της έντονης έως ακραίας αντιπαράθεσης στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, που ζήσαμε τουλάχιστον την περίοδο της απελθούσας δημοτικής αρχής και στις πρώτες συνεδριάσεις της νέας, άλλαξε άρδην στη συνεδρίαση της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου 2019, με την ομόφωνη υπερψήφιση της αντιπρότασης της αντιπολίτευσης(!) στο «καυτό» θέμα του Τεχνικού Προγράμματος,
…την ομόφωνη καταψήφιση εισηγήσεων της …πλειοψηφίας (δεν ξανάγινε!) και τον ορισμό εκπροσώπησης του Δήμου στην αντιπολίτευση!
Αναλυτικότερα είδαμε:
– Την ομόφωνη υπερψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος 2020 του Δήμου
Σερβίων στην αντιπρόταση προγράμματος που κατατέθηκε από κοινού από παρατάξεις της αντιπολίτευσης (Κωνσταντόπουλος, Σπυρίδου). Επρόκειτο στην ουσία για την πρόταση της πλειοψηφίας, από την οποία αφαιρέθηκε δαπάνη ποσού 24.240,64 € (για σύνταξη διαχειριστικού σχεδίου υδάτων) και προστέθηκαν δαπάνες υπηρεσιών Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης, καθώς και υπηρεσίας Τεχνικών Έργων (ποτίστρες, αγροτική-δασική οδοποιία) συνολικής επιπλέον δαπάνης περίπου 315.000 €. Η παράταξη Γεωργακόπουλου υπερψήφισε το Τεχνικό Πρόγραμμα 2020, πλην των κωδικών που αφορούν έργα του προγράμματος του υπουργείου Εσωτερικών «Φιλόδημος». Τελικά οι δαπάνες του εγκεκριμένου Τεχνικού Προγράμματος 2020 του Δήμου Σερβίων ανέρχονται στο ποσό των 12.638.433,90 €.
– Την ομόφωνη …καταψήφιση των εισηγήσεων της πλειοψηφίας με πρόταση της αντιπολίτευσης και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου (!) στα θέματα 17 & 18 της Η.Δ., «Περί ανάκλησης αποφάσεων για συμμετοχή του δήμου στο “Δίκτυο πόλεων με Μεσαιωνικά Κάστρα”», ετήσιας δαπάνης 3.000 € και «Περί ανάκλησης αποφάσεων για συνδρομή του Δήμου σε εφημερίδες και ηλεκτρονικά μέσα», δαπάνης όχι μεγαλύτερης από 500-600 € ετησίως. Νομίζουμε ότι αυτό δεν ξανάγινε ποτέ και πουθενά!
– Την πρόταση του δημάρχου Χρ. Ελευθερίου για τον ορισμό του Β. Κωνσταντόπουλου σαν εκπροσώπου του Δήμου στην ΔΙΑΔΥΜΑ (θέμα Α/Α 15), θέση την οποία αποδέχτηκε για θητεία ενός (1) έτους.
ΥΓ. 1. Το Πνεύμα των Χριστουγέννων έκανε το θαύμα του! Τελικά σ’ αυτόν Δήμο (Σερβίων) δεν πλήττουμε ποτέ!
ΥΓ. 2. Για να το δούμε πιο σοβαρά το θέμα, η όλη εικόνα της συνεδρίασης(!) προσφέρεται και για έναν γενικότερο προβληματισμό, αφού καταδεικνύει την αναγκαιότητα για προγραμματική συνεργασία παρατάξεων που έχει προβλέψει ο νομοθέτης, αλλά στον Δήμο Σερβίων δεν ευοδώθηκε… Γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά μας…
ΥΓ. 3. Θα επανέλθουμε με αναλυτικά στοιχεία και πίνακες του Τεχνικού Προγράμματος 2020 του Δήμου Σερβίων.
mikrovalto.gr

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μονο που ξερει ο καθηγητής φυσικής ειναι να φωτογραφίζεται να φωτογραφίζει και να σχολιάζει φωτογραφίες. Αυτο κανει εδω και τέσσερις μήνες. Καλή συνεχεια.

Ανώνυμος είπε...

Ο κωνσταντοπουλος έχασε τις εκλογές κ δεν λέει να το αποδεχτεί..με οχημα την αθλιότητα του νέου νόμου παίζει στα δάκτυλά του την Σπυριδου η οποία είναι άσχετη από αυτοδιοίκηση και η ιστορία συνεχίζεται...

Ανώνυμος είπε...

Ενώ είναι σχετικός ο χρησταρας που μόλις έφαγε την δεύτερη σφαλιάρα.αληθεια τι έγινε το καρουζέλ;;;;....ας βγει να υπερασπιστεί να πείσει εμάς τον κοσμο για την αναγκαιότητα της μελέτης που έκοψε η Σπυρίδου και ο Κωνσταντόπουλος, που ανακάλυψε δέκα μέρες πριν κλείσει ο χρόνος.ετσι για να δούμε το ηθικό που λέει συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

Ενώ η συμπολίτευση είναι σχετική από αυτοδιοίκηση.Χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Το είδαμε και αυτό, ο Κωνσταντόπουλος να οικειοποιείται το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δημάρχου προσθέτοντας 5 έργα αμφισβητούμενης χρηματοδότησης.
Θα πάρουμε λέει από τον Τοπικό Πόρο, καλά δεν πήρες χαμπάρι ότι η ΔΕΗ φαλίρισε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντόπουλος ασκεί τον θεσμικό του ρόλο σύμφωνα με τον νόμο. Άλλωστε η Σπυρίδου είναι αρκετά έξυπνη για να καταλάβει ποιο είναι το συμφέρον του τόπου και της παράταξής της.

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος δεν κατέβασε δικό του πρόγραμμα. Είναι όλα έργα συνεχιζόμενα από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές. Ο Κωνσταντόπουλος όπως τον ακούσαμε στο δημοτικό συμβούλιο πρότεινε περίπου 20 εντάξεις μελετών με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, για αρδευτικά έργα (έργα αναπτυξιακά) σε όλη την έκταση του δήμου και επιπλέον χρηματοδοτήσεις για δράσεις καθημερινότητας (αγροτική, δασική οδοποιία, ποτίστρες κ.λ.π). Τώρα εσύ αν δεν κατάλαβες τι άκουσες, δεν σου φταίει κανείς.
Όσο για τον Πόρο πληρώνει κανονικά, αλλά που να σου τα εξηγήσω τώρα, είναι ψιλά γράμματα για σένα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ. ΑΝ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

7.12 επιστήμονας κι εσύ; Για χημικό σε κόβω εσένα. Σιγά μην έχει ανάγκη να οικειοποιηθεί τίποτα ο Κωνσταντόπουλος. Φάγατε ένα στραπάτσο με το καρουσέλ και δεύτερο στραπάτσο με το τεχνικό πρόγραμμα. Κωνσταντόπουλε και Σπυρίδου συνεχίστε έτσι με την αντιπολίτευση.

Ανώνυμος είπε...

Οκ σας πιστεύουμε, όλα τα κάνει ο Κωνσταντόπουλος.
Μην ξυπνάτε, ζείτε το όνειρό σας

Ανώνυμος είπε...

Άσε εμείς να βλέπουμε όνειρο. Όχι σας εσάς που βλέπετε Εφιάλτη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!!! ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Η Σπυρίδου τοποθετείται πάντα με ακρίβεια και πάντα για το καλό του τόπου. Είναι τετραπέρατη.Δε μασάει και ξέρει πολύ καλά τι κάνει

Ανώνυμος είπε...

Να μας πει και κάποιος πόσο θα πληρώσουμε το καρουζέλ;;;

Ανώνυμος είπε...

15.000 ευρώ κοστίζει αυτή η μαλ....

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕ;;; ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΚΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

Με 1,5 ευρώ το παιδάκι θέλει 10.000 παιδάκια για να βγει όχι να βγάλει κέρδοσ.

Ανώνυμος είπε...

αν μέχρι το Μάρτιο δεν βάζουν καύσιμα στα δημοτικά κτίρια προτείνω να κάνουμε όλοι νοερώς caruzel γύρω από τα κτίρια

Το Προφίλ μας