Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Εκδηλώσεις στο Βόιο

Με το άναμμα κλαδαριάς στην πλατεία της Χώρας της Σιάτιστας από τον Σύλλογο των Αμπελουργών « Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ» συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου οι εκδηλώσεις στη Σιάτιστα. Στις 9 το βράδυ άναμμα κλαδαριάς στην πλατεία Γεράνειας από τον Ιππικό Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο « Ο ΑΓΙΟΣ ΜΟΔΕΣΤΟΣ». Την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα Παράσταση με τον καραγκιόζι από τον Ηλία Ώττα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου. Την Παρασκευή 3
Ιανουαρίου στην Σιάιτιστα στις 6 το απόγευμα παράσταση Καραγκιόζη από τον Ηλία Ώττα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.  Στην  Νεάπολη σήμερα Δευτέρα στις 5:30 το απόγευμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει χορό και παιχνίδια από τον Σύλλογο Γυναικών Νεάπολης στον Πεζόδρομο Νεάπολης. Στην Εράτυρα σήμερα Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ « ΣΟΥΡΒΑ» στην κεντρική πλατεία και γλέντι των Μπουμπουσαριών. Την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου μετά τη Δοξολογία καλωσόρισμα του Νέου χρόνου στην κεντρική πλατεία με κεράσματα και χορό. Στις 9 το βράδυ Ετήσιος χορός από το Φίλαθλο Σωματείο Αναγέννησης Εράτυρας στην αίθουσα εκδηλώσεων. Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου επίσης στην Εράτυρα στις 3 το μεσημέρι Παρέλαση των Μπουμπουσαριών , εκκίνηση από το παζάρι προς την κεντρική πλατεία. Στο Μικρόκαστρο την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου στις 2:30 το μεσημέρι θα γίνει η αναβίωση του χορού Γκαχελώνας. Στην Γαλατινή την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα Μετά τον εκκλησιασμό αναβίωση του εθίμου των « ΚΔΟΥΝΑΔΩΝ» στην πλατεία Αγίας Παρασκευής. Στις 3 το μεσημέρι « Ρουγκουτσάρια» στην Γαλατινή.
Πηγή: ΕΡΤ Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας