Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019

Αφιερωμένο στις υδάτινες ομορφιές της Βόρειας Ελλάδας το Ημερολόγιο 2020 του Φυσιολατρικού Ομίλου Κομνηνών «Φίλοι του βουνού»

της Κούλας Πουλασιχίδου από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
Στις πανέμορφες Λίμνες της Βόρειας Ελλάδας μας ταξιδεύει η φετινή έκδοση του Ημερολογίου του Φυσιολατρικού Ομίλου Κομνηνών «φίλοι του βουνού», προκαλώντας μας ,για ανάλογες αποδράσεις στο μαγικό υγρό στοιχείο του τόπου μας. Απαράμιλλου κάλλους οι υδάτινες ομορφιές της Βόρειας Ελλάδας με την υπέροχη Λίμνη της Καστοριάς ,τις δίδυμες Λίμνες μικρή και μεγάλη Πρέσπα, τις Λίμνες Δοϊράνης ,Κερκίνης, Βεγορίτιδας, Βόλβης, Λαγκαδά. Πετρών, Άγρα, Σκρά , Χειμαδίτιδας και Ζάζαρης . Η χλωρίδα και η πανίδα αυτών των Λιμνών είναι ασύλληπτη και τις καθιστά σημαντικούς βιότοπους της χώρας μας, ενώ μπορούν κάποιες από αυτές να φιλοξενούν
αθλήματα κωπηλασίας και ιστιοπλοΐας, που έχουν σχέση με το νερό και τον άνεμο . Αξίζουν Θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση του ομίλου ,για την επιλογή της φετινής θεματολογίας του Ημερολογίου της.

Πηγή: e-ptolemeos.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας