Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Σερβίων: Τουρνουά μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα

Την Κυριακή 1-12-2019, διοργανώθηκε στο κλειστό δημοτικό αθλητικό κέντρο Σερβίων τουρνουά μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα από την τοπική διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, μεταξύ των ομάδων των τοπικών διοικήσεων Δυτικής Μακεδονίας (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας) με την υποστήριξη του Δήμου Σερβίων και του συλλόγου μας.

Σκοπός της εν λόγο δράσης η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία διατέθηκαν στο περιφερειακό
τμήμα Κοζάνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
 


Κατά την διάρκεια των κενών, ανάμεσα στα ημίχρονα, τμήματα ρυθμικής γυμναστικής των ακαδιμιών μας έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο στο τουρνουά, κερδίζοντας το χειροκρότημά μας














Επίσης πριν την έναρξη του τελικού, πραγματοποιήθηκαν αγώνες επίδειξης μεταξύ των αναπτυξιακών τμημάτων μπάσκετ του συλλόγου μας.














 





Στο αγωνιστικό κομμάτι νικήτρια η ομάδα της Καστοριάς η οποία νίκησε την ομάδα της Κοζάνης στον τελικό.





















Ωστόσο στο τέλος της ημέρας νικήτριες ομάδες ήταν αυτές της αγάπης, της συμπόνιας, της αλληλεγγύης και της ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, καθώς συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους στήριξαν και συνεισέφεραν, ακόμα και από το υστέρημά τους αγαθά, για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος καθώς και τους Νικόλαο ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ - Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης, Χρήστο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - Δήμαρχο Δήμου Σερβίων και Κωνσταντίνο ΔΗΜΟ - Πρόεδρο Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερβίων που τίμησαν με την παρουσία τους την συγκεκριμένη δράση. Από την πλευρά της Αστυνομίας παρευρέθησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ταξίαρχος ΚΕΡΑΜΑΣ Θεόδωρος και ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Σερβίων-Βελβεντού Υπαστυνόμος Α΄ ΖΑΦΕΙΡΗΣ Θωμάς.
 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας