Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Ανακοίνωση – πρόσκληση του Δημάρχου Σερβίων για συνάντηση φορέων ενόψει της χειμερινής περιόδου

Παρακαλούνται όλοι οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε εργασίες αποχιονισμού, καθώς και οι πρόεδροι όλων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου όπως προσέλθουν στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 20:00 μ.μ. προκειμένου να συμμετάσχουν στη συζήτηση με θέμα :
«Σχέδιο Αποχιονισμού του Δήμου Σερβίων κατά τη χειμερινή περίοδο 2019-2020».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κοσμος πρωτα στελεχωνει τις υπηρεσιες του και μετα ζητα συναντηση με εξωτερικους φορεις. Αρα πρωτα στελεχωνει το τμημα πολιτικης προστασιας και μετα οργανωνει συσκεψεις! Απο το κακο στο χειροτερο πας Ελευθεριου!

Ανώνυμος είπε...

Πρωτα να στελεχωσει το τμημα πολιτικης προστασιας που εχει στο οργανογραμμα ο Δημος και αφησε κενο και μετα να κανει συσκεψεις! Η οργανωση ξεκινα πρωτα απο το σπιτι μας, δηλαδη το Δημο και μετα κανουμε συναντησεις

Ανώνυμος είπε...

Δουλειές στο γόνατο.
Καημένα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Μην έχεις τέτοια καούρα, όλα θα γίνουν στην ώρα τους
Πάντως τέτοια συνάντηση δεν έκανε κανένας άλλος Δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Θα είχε νόημα μια συνάντηση μόνο με τους προέδρους για να δοθούν κατευθυντήριες γραμμές και όχι με τους επαγγελματίες. Έτσι κι αλλιώς οι πρόεδροι θα φροντίσουν να βρουν ένα τρακτέρ από το χωριό τους για τον αποχιονισμό. Οι επαγγελματίες τι χρειάζονται; Προφανώς για εκλογική πελατεία.
Και ένα τελευταίο. Για κάποιον που έχει ασκήσει διοίκηση τέτοιες συσκέψεις είναι συσκέψεις ρουτίνας και δεν βγαίνουν ανακοινώσεις. Αλίμονο αν για κάθε σύσκεψη για τρέχοντα θέματα έβγαιναν ανακοινώσεις. Αλλά είναι γνωστό ότι το παιδί πρώτη φορά ασκεί διοίκηση και τώρα μαθαίνει.

Ανώνυμος είπε...

8.02 και κόκκινο χαλί δεν στρώθηκε ποτέ από άλλον Δήμαρχο στο πεζοδρόμιο σε παρέλαση στα Σέρβια.Τάχουνε μπερδέψει τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Νομιζε οτι ειναι στα βραβεια ΟΣΚΑΡ!!! Αλλα τεσσερα χρονια χαμενα χωρις λογο...τζαμπα η ψηφος στον Ελευθεριου... συνεργασια Κωνσταντοπουλος - Σπυριδου και ξερω ψωμι την επομενη φορα!!!

Ανώνυμος είπε...

εσείς που κατακρίνετε τον δημαρχο καλά είναι να κάνετε μερικά μαθήματα δημοκρατίας ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩς ΔΉΜΑΡΧΕ και άστους να ονειρευοντε όταν ξυπνήσουν θα καταλάβουν

Ανώνυμος είπε...

Κε Κωνσταντόπουλε και Κα Σπυρίδου βρείτε τα από τώρα για νάστε πιο αποτελεσματικοί αργότερα.Ενας είναι ο στόχος,το καλό του τόπου.Ο Ελευθερίου δεν μπορεί,είναι πολύ λίγος και αυτός και οι συνεργάτες του.Θέληση να υπάρχει,μόνο εσείς μαζί μπορείτε.

Ανώνυμος είπε...

Για βγάλε στο φως με ποιον τρόπο έκανες προσλήψεις στο δημαρχείο να δω τη δημοκρατία σου.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως πριν τα χιόνια έρχεται το κριο και σωστά ο μαστρογιανοπουλος τονίζει το προβλημα με τα ξύλα που υπάρχει σε Καμβούνια Λιβαδερό Μεταξά.γιατι δήμος δεν είναι μόνο τα σερβια

Ανώνυμος είπε...

Απλα βγάζει τις υποχρεώσεις του προεκλογικού του αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ την παρακολουθώ την Σπυρίδου γιατί με προβλημάτισε προεκλογικά (Δεν την ψήφισα) Νομίζω ότι με κερδίζει. Είναι σπαθί.

Το Προφίλ μας