Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Με επιστολή του ζητεί να εξεταστεί η περίπτωση μετεγγραφής του από το Τ.Ε.Ι. Λογιστικής Κοζάνης στο Τ.Ε.Ι. Σίνδου ως τέκνου πολύτεκνης οικογένειας

Με επιστολή του ζητεί να εξεταστεί η περίπτωση μετεγγραφής του από το Τ.Ε.Ι. Λογιστικής Κοζάνης στο Τ.Ε.Ι. Σίνδου ως τέκνου πολύτεκνης και οικονομικά ασθενούς οικογένειας για να σπουδάσει στην ίδια πόλη με την αδελφή του που φοιτεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, καθότι δεν μπορεί να υλοποιηθεί η μετεγγραφή του, γιατί δεν υπάρχει αντιστοιχία φέτος με κάποια σχολή στο Τ.Ε.Ι. Σίνδου, λόγω αναβάθμισής του σε Α.Ε.Ι. και αιτείται απαντήσεων.
 Δείτε το έγγραφο: 

Αριθμός:
292
Τύπος:
Αναφορές
Συνοδος / Περίοδος:
Α' Σύνοδος ΙΗ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (Θ΄ Αναθεωρητική – ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)
Θέμα:
με επιστολή του ζητεί να εξεταστεί η περίπτωση μετεγγραφής του από το Τ.Ε.Ι. Λογιστικής Κοζάνης στο Τ.Ε.Ι. Σίνδου ως τέκνου πολύτεκνης και οικονομικά ασθενούς οικογένειας για να σπουδάσει στην ίδια πόλη με την αδελφή του που φοιτεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, καθότι δεν μπορεί να υλοποιηθεί η μετεγγραφή του, γιατί δεν υπάρχει αντιστοιχία φέτος με κάποια σχολή στο Τ.Ε.Ι. Σίνδου, λόγω αναβάθμισής του σε Α.Ε.Ι. και αιτείται απαντήσεων.
Κόμμα:
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ημερομηνία:
24/10/2019
Ημ. Τελευταίας Τροποποίησης:
24/10/2019
Καταθέτοντες:
Καρασμάνης Αθανασίου Γεώργιος
Υπουργεία:
Παιδείας και Θρησκευμάτων


teikoz by aivreS on Scribd
.
Με πληροφορίες από ipaideia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας