Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Συνεδρίαση Δ.Σ Σερβίων της 23/10/2019, με παρέμβαση-εισήγηση Βασίλη Κωνσταντόπουλου και την έντονη σύγκρουση του, με τον Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου (Video www.Live-Avles.tv)

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Διατείνεσαι Κωνσταντόπουλε οτι σε φιμώνουν, και μόνο εσύ ακούγεσαι χωρίς να λες και τπτ ουσιωδες ! Έτσι για να γίνεται σαματάς.... Οι τενεκέδες οι άδειοι κάνουν θόρυβο κ. Κωνσταντόπουλεεεεεεε!

Ανώνυμος είπε...

H Σπυρίδου τους άφησε χιλιόμετρα πίσω. Δεν έχει καμία σχέση με τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΕΝΕΚΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Τις τοποθετήσεις της Σπυρίδου δεν τις βγάζετε.Γιατί άραγε? Μήπως γιατί είναι οι καλύτερες.

Ανώνυμος είπε...

Μακραν οι σοβαρότερες τοποθετήσεις από την Σπυρίδου.Αυτοι δεν κατάλαβαν οτι ο προεκλογικός αγώνας εληξε. Και δυστηχώς κάποιοι(Ολοι τους ξερουμε) φρόντισαν να μην είναι Δήμαρχος η Σπυρίδου.Ακόμα και οι συνεργάτες της είναι πολύ καλύτεροι απο τους αλλους αρχηγούς.

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου γιατί τα λές τώρα και όχι τότε που ήσουν Πρόεδρος;110 ευρώ την βραδιά στο Λονδίνο είναι πολυτέλεια;Τα χαρτιά και τα βίντεο τα παρουσιάζεις όταν αποδεικνύεις την κατάχρηση και όχι το φυσιολογικό.
Ελευθερίου μας απαγοητεύεις.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΥ ΡΕ ΑΚΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Αντιδήμαρχος μεγάλη ψευτομαγκιά και κακώς κάνεις διάλογο Κε Κωνσταντόπουλε με τέτοιους τύπους.Απορώ που τον βρήκες Ελευθερίου,τον έψαχνες πολύ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ;ΑΡΧΟΝΤΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ..... ΠΟΥ ΠΑΜΕ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΕΙΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ.ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΛΕΕΙ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗς ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ?ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 100 ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ?

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που τραβαει την εικόνα πληρώνεται από τον Δήμο .Την Σπυρίδου και την ομάδατης δεν την δίχνει .Είναι απερίγραπτος

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ=ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ένας αποκαλεί τον εαυτό του άρχοτα του δημοτικού συμβουλίου και ο άλλος απόλυτο άρχοντα! Καλά πάμε απο ψώνισμα.

Ανώνυμος είπε...

"Άρχοντα" του Δημοτικού Συμβουλίου είσαι ένας αχυράνθρωπος τελείως ακατάλληλος για τον θεσμό.Ντροπή σου

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν υπάρχει επίπεδο,όταν ένας Αντιδήμαρχος λέει θα το ξανακάνω πολλές φορές αυτό σημαίνει ότι στερείται παιδείας και σοβαρότητας.Κρίμα αλλά 4 χρόνια χαμένα για τον Δήμο μας.Ελευθερίου αυτός ο Αντιδήμαρχος είναι το μελλον στον Δήμο μας;

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί διοικούν το δημο; Με σοβαρά θέματα βλέπω ασχολείστε εκεί. Ο ένας είναι άρχοντας και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και διακόπτει ανα 10 δευτερόλεπτα τον ομιλητή, ο άλλος πετιέται με το θαλασσί πουκάμισο και δεν καταλαβαινει κανενας τι λέει μονο δημιουργει οχλαγωγία, 460 ευρώ διαμονή Λονδίνο, αναρτήσεις στο φμπ, ο άλλος πήγε δε πήγε Αθήνα ή Λονδίνο. Άιντε ρε άιντε Φούρκα που θέλετε!!

Ανώνυμος είπε...

...και όταν υπάρχουν σοβαρες προτάσεις όπως για το αρδευτικό δεν το ανεβάζει κανένας.Η Σπυρίδου πρότεινε ειδική συνεδρίαση για το θέμα. Καμία απάντηση απο κανέναν ,για τις βλακείες όμως ατέλειωτη συζήτηση

Το Προφίλ μας