Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή στον κ. Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Καρυπίδη Θεόδωρο

Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη,
Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες  για την ανταπόκρισή σας στο χρόνιο πρόβλημα που ταλάνιζε όλη τη μαθητική κοινότητα του συγκροτήματος των δύο συστεγαζόμενων σχολείων Γυμνασίου-Λυκείου Σερβίων.
Ο αύλειος χώρος και οι χώροι υγιεινής  στο σχολικό συγκρότημα, έργο υψηλού κόστους 146.000 ευρώ,  θα αναμορφωθούν μετά από 47 ολόκληρα χρόνια περιμένοντας τον κατάλληλο άνθρωπο που θα ενέσκυπτε με ευαισθησία στο πρόβλημα αλλά και με συνείδηση πως τον 21ο αιώνα δεν επιτρέπεται να φοιτούν μαθητές  σε σχολεία που ο χρόνος τα έφθειρε.

Επιπροσθέτως, η συμπεριλαμβανόμενη τοποθέτηση ανελκυστήρα στο σχολικό συγκρότημα συμβάλλει καθοριστικά στις ίσες ευκαιρίες για όλους και στην πραγμάτωση του δικαιώματος στην μόρφωση ακόμα και για τους ενήλικους συμπολίτες μας που μέχρι τώρα η ακαταλληλότητα και η μη προσβασιμότητα του κτηρίου τους στερούσε τη δυνατότητα παρακολούθησης επιμορφωτικών προγραμμάτων απόκτησης δεξιοτήτων για εύρεση εργασίας.
Είμαστε ευγνώμονες για την μεγάλη απόφαση που πήρατε πράττοντας το καθήκον σας απέναντι στο σύνολο των μαθητών αλλά και της τοπικής μας κοινωνίας. Κάνατε αυτό που μπορούσατε, κάνατε αυτό που έπρεπε.
Θερμές ευχαριστίες και ευχές από καρδιάς για καλές γιορτές
με υγεία και εσωτερική ανάταση.



Η Διευθύντρια του ΓΕ.Λ. Σερβίων
Κουρελή Αθανασία



Η Πρόεδρος του Συλλ. Γονέων/Κηδεμόνων
Αντωνοπούλου Ελένη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αλλά η γυναίκα του Καρυπίδη συνέταξε το κείμενο ;;;

Ανώνυμος είπε...

Τον κατάλληλο άνρθωπο που θα ενέσκυπτε με ευαισθησία στο πρόβλημα
κάνατε αυτό που μπορούσατε, κάνατε αυτό που πρέπει
τον δουλεύουν τον Καρυπίδη;

Ανώνυμος είπε...

Τα σχολικά κτίρια αωήκουν στον αντιστοιχο Δήμο
Στη περίπτωση μας μιλάμε για ανυπαρξία του Δήμου
Οπότε συγχαρητήρια σε όσους ''έτρεξαν'' αυτή τη προσπάθεια και σε αυτούς που την υλοποίησαν.Μπράβο!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

po po glipsimo ke aidia.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε όσους έβαλαν το λιθαράκι Όμως υπάρχουν και κάτι βλαμμένα που ζούν μέσα στο κόμπλεξ της ανυπαρξίας τους και προσπαθούν μέσα απο τα ανώνυμα ξερατά τους να υποβαθμίσουν πρωτοβουλίες και πρόσωπα. Απο κάτι τέτοια ανώνυμα υποκείμενα πάμε κατά διάλου.Αυτοί οι κομπλεξικοί μπορεί να ψηφίσουν δήμαρχο απο την Καλαμάτα μόνο και μόνο γιατί μισουν τους συντοπίτες τους που ειναι άξιοι και μπορούν να προσφέρουν .

Το Προφίλ μας