Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Συγχαρητήριο μήνυμα από το Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης προς τους αθλητές και τις αθλήτριές του

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθειά τους, την αγωνιστικότητά τους, τις επιτυχίες τους και το ήθος τους και τους εύχεται Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά, καλή πρόοδο σε όλους τους τομείς της ζωής τους και ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.
Ιδιαίτερα συγχαίρουμε, τους δεκαεννιά (19) αθλητές και αθλήτριες των Τμημάτων Κωπηλασίας και θαλάσσιου Σκι, για την βράβευσή τους από την Περιφέρεια Δυτικής
Μακεδονίας στην «Τελετή Βράβευσης των διακριθέντων αθλητών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00, στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης.
Επίσης, συγχαίρει τους προπονητές Λαπίκωφ Αναστάσιο, Δημαρά Χαράλαμπο και Αλεξανδρή Γεώργιο για την εξαιρετική δουλειά και την καθοριστική συμβολή τους στη διάκριση αυτή.
Ευχαριστεί, ακόμα, τους γονείς των αθλητών/τριών και τους φίλους της ομάδας που συμπαραστέκονται, ενθαρρύνουν και εμψυχώνουν τα παιδιά. Ευχαριστεί, συνάμα, και όλους τους φίλους του Ομίλου και τους χορηγούς που υποστηρίζουν με κάθε τρόπο τον Ναυτικό Όμιλο.
Τέλος, ευχαριστεί την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και προσωπικά τον περιφερειάρχη κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, τόσο για την πρωτοβουλία τους όσο και για την οργάνωση αυτής της εκδήλωσης, στηρίζοντας και αναδεικνύοντας -και με τον τρόπο αυτό- τον αθλητισμό και την πλούσια αθλητική δραστηριότητα του νομού μας.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας