Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ai-vreS: Θρίαμβος για το Ιατρικό Συνέδριο στα Σέρβια! Χαλάλι τα 16.000 ευρώ που κόστισε! Σχηματίστηκαν ουρές στην είσοδο! Ήρθαν στα χέρια για μια θέση μέσα στην αίθουσα...

Πρώτη φορά στην ιστορία των Σερβίων υπήρξε τέτοια προσέλευση κόσμου στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων! Πρωτοφανής αριθμός επισκεπτών από όλη τη χώρα έσπευσε στο Ιατρικό Συνέδριο, εμπνευστής του οποίου ήταν ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού.

Οι επισκέπτες τόνιζαν τη χρησιμότητα και την αποτελεσματικότητα του συνεδρίου ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. "Ήταν το καταλληλότερο timing γι' αυτό το συνέδριο" ήταν η φράση που ακουγόταν χθες το βράδυ από τα χείλη όλων. Και "χαλάλι τα 16.000 ευρώ από το Δήμο, την Περιφέρεια και τις χορηγίες" . 

Από νωρίς το απόγευμα σχηματίστηκαν ουρές στην είσοδο του κτιρίου, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του συνεδρίου. Υποστηρικτές του Δημάρχου από το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού αλλά και από ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αφού ο έμπειρος Δημαρχός μας έχει υπάρξει και Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής, κατέκλυσαν την πόλη. 

Η αστυνομία κλήθηκε να επιβάλλει την τάξη, όταν σύνεδροι που δεν έβρισκαν θέση μέσα στο αμφιθέατρο, πιάστηκαν στα χέρια.

Ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ:  
"Είμαστε σήμερα εδώ στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων, σ' αυτό το υπέροχο κτίριο, για να διεκπεραιώσουμε το πρώτο πολυθεματικό πανελληνιας και παγκόσμιας συμμετοχής ιατρικό συνέδριο..."  


 (δηλώσεις του Δημάρχου από το 2.35 και μετά)

(πηγή βίντεο: kozan.gr)

Φήμες λένε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής κ. Ρούσης Αλεξανδρής πρότεινε τη δημιουργία Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στα Σέρβια, η χρηματοδότηση του οποίου, εξ ολοκλήρου από χορηγίες, έχει ήδη εξασφαλιστεί μετά την τεράστια επιτυχία του συνεδρίου. Πριν καλά καλά τελειώσει η πρώτη ημέρα του συνεδρίου, ο ίδιος, δεχόταν τηλεφωνήματα από φαρμακευτικές εταιρείες πρόθυμες να συμβάλλουν οικονομικά στην ανέγερση του νέου Νοσοκομείου.

Η μεγάλη επιτυχία του συνεδρίου ανέτρεψε τα προγνωστικά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019! Άνοδο 10 μονάδων στις δημοσκοπήσεις σημείωσε ο νυν Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού και εκ νέου υποψήφιος κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος. Από σήμερα, θεωρείται φαβορί για τις εκλογές με αποτέλεσμα κάποιοι υποψήφιοι να θεωρούν ότι πλέον δεν έχουν καμία τύχη και σκέφτοναι να παραιτηθούν από τη διεκδίκηση της δημαρχίας.

Μάλιστα ακούστηκε να λέει ότι χθες το βράδυ "έκλεισε" το ψηφοδέλτιό του και μακάρι να είχε κι άλλες θέσεις γιατί υπάρχει υπερ-προσφορά υποψηφίων...



Το πραγματικό ρεπορτάζ για το Ιατρικό συνέδριο βρείτε το εδώ

Σημείωση ai-vreS: Ποιητική αδεία... 
Τα παραπάνω δεν αφορούν σε καμία περίπτωση στη σοβαρότητα και επιστημονική κατάρτιση των ιατρών-επιστημόνων που συμμετείχαν στο συνέδριο ως εισηγητές τους οποίους και σεβόμαστε. 





6 σχόλια:

Doctor Clauss είπε...

Mέχρι και ο Γιακούμπ αναστατώθηκε απ΄την επιτυχία του Συνεδρίου!!!Του κλέβουν το ψωμί!!!!

Ανώνυμος είπε...

10000 Δήμος + 3800 ΠΕΔ + 3000 = 16800
Οι χορηγοί καβούρια είχαν;

Ανώνυμος είπε...

Ρε Θανάση, ρε Θανάση καλά που έβαλες τα κορίτσια του Δημαρχείου και της εταιρείας και έπαιρναν τηλέφωνα στα σπίτια. Αλλιώς μόνο οι γιατροί που μιλούσαν θα ήταν.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

geia soy meni ,geia soy maria emanouil apo epitixia se epitixia ton exete ton aloimono

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ.

Το Προφίλ μας